Kariyer Kapısı

Kariyer Kapısı

Son dakika Kariyer kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kariyer kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kariyer kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kariyer Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kariyer kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 kariyer kapısı haberi bulunmuştur. Tüm kariyer kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir?
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? GSB sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi alacak. GSB personel alımı başvurusu 29 Aralık ile 8 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. GSB personel alımı başvuru şartları arasında 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen puan türünden asgari 50 puan almış olmak bulunuyor. Gençlik alımı için kontenjanlar ve başvuru şartları da açıklandı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? İşte GSB gençlik çalışanı alımı detayları…
28.12.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı?
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? TBMM personel alımı sonuçları için araştırmalar hızlandı. TBMM kura sonuçları açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM’nin resmi Youtube hesabından saat 10.00’da başlayan kura çekimi sona erdi. Kura çekiminin sona ermesiyle asil ve yedek kazananların isim listesini öğrenmek için adaylar arama motorlarına yöneldi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. TBMM 250 işçi alımına ilişkin liste tmbb.gov.tr veya Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden erişime açılacak. Peki, TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte TBMM kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
12.12.2023 Çalışma Hayatı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) personel alımı başvuru sonuçları kısmi olarak açıklandı. Bakanlık sonuçlar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede "Büro Personeli, Destek Personeli( Temizlik) ve Psikolog alımı sonuçlarımız açıklanmıştır." İfadelerini kullandı. Büro Personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog alımı sonucu http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntülenebilecek. Peki, GSB sonuçları açıklandı mı, GSB Kariyer Kapısı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
13.09.2023 Personel Alımı
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
Gençlere 11 bin 402 TL maaş müjdesi! Yeni asgari ücret sonrası artırıldı
Gençlere 11 bin 402 TL maaş müjdesi! Yeni asgari ücret sonrası artırıldı Asgari ücrete yapılan artış gençlerin staj ücretlerini de artırdı. Tüm staj ücretleri yüzde 34 artarken kamuda staj yapanlar asgari ücretin tamamını alacak. Ayrıca kurumlara da destek verilecek. Nisan 2023 itibariyle erişime açılan ve tüm süreçleri Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yürütülmekte olan Ulusal Staj Programı kapsamında, stajını tamamlayan öğrencilerin ücret ödemeleri için ihtiyaç duyulacak ödenek; stajyer sayısı, her bir stajyerin staj gün sayısı ve ödenen ücret belirtilerek Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Bakanlığı'ndan talep edilecek.
25.06.2023 Ekonomi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlıkta göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli personelin başvuru değerlendirme sürecinin tamamlandığını açıkladı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Ulusal staj programı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden bakılır? Kariyer Kapısı staj teklifleri ne zaman gelir? Kariyer Kapısı staj sonuçları!
Ulusal staj programı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden bakılır? Kariyer Kapısı staj teklifleri ne zaman gelir? Kariyer Kapısı staj sonuçları! Ulusal staj programı sonuçları yakından takip ediliyor. Staj ücretlerinin asgari ücret seviyesine yükseltilmesi sonrası Ulusal Staj Programına yoğun ilgi olmuş ve başvurular rekor seviyeye yükselmişti. 405 bini aşkın aday öğrencinin başvurduğu Ulusal Staj Programı işverenlere de açıldı. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden bakılır, e devlet kariyer kapısı üzerinden teklifler ne zaman gelir? Ulusal Staj Programı sonuçları ile ilgili detaylar…
25.05.2023 Eğitim
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak!
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 28 Nisan'da başlayacak, 8 Mayıs'ta sona erecek.
26.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.
21.04.2023 Gündem
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İstanbul, Denizli, Diyarbakır ve Erzurum’da istihdam edilmek üzere, mühendis, kimyager ve biyolog alınacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adli Tıp Kurumu personel alımı şartları!
28.12.2022 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanı güncellendi! Başvurular sadece İŞKUR’dan yapılacak!
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanı güncellendi! Başvurular sadece İŞKUR’dan yapılacak! Orman Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü/tmy statüsünde daimi işçi alımı ilanınu güncelledi. Müdürlük, adaylarca açık iş ilanlarına yapılan başvuruların bazılarının Türkiye İş Kurumu üzerinden bazılarının ise https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr (Kariyer Kapısı) adresi üzerinden yapıldığı anlaşıldığını kaydetti. Adayların 2-6 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak ilanlar üzerinden yapılması istendi. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
27.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Sözleşmeli personel alıcak. Yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? Kariyer Kapısı iş başvuru ekranı!
19.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kariyer Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kariyer kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.