Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz'
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz' Dünyaca ünlü arama motoru Google Samsun’da büyük bir karışıklığa imza attı. Haritalarında 'Atatürk Bulvarı’nın ismini 'Baki Esen Caddesi' olarak değiştiren şirket, kentte şaşkınlığa yol açtı. Atatürk Bulvarı için bir isim değişikliği olup olmadığı yönünde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne sorular yöneltildi. Konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'dan açıklama geldi.
21.06.2022 Gündem
Almanya'da büyük kriz! Başladılar!
Almanya'da büyük kriz! Başladılar! Almanya'da Başbakan Angela Merkel'in liderliğindeki koalisyonda, sığınmacılar ile ilgili politikalara bağlı sorunlar, iktidar ortağı Sosyal Demokrat Parti'de (SPD) erken seçim hazırlıklarına yol açtı.
25.06.2018 Dünya
Avusturya karıştı!
Avusturya karıştı! Avusturya'da geçen yıl Ekim ayında uygulanmaya başlayan peçe yasağı nedeniyle polis toplam 29 vaka hakkında işlem yaptı ancak bunların yalnızca 4'ü peçe ile ilgiliydi.
28.03.2018 Dünya
'Rusya tehdit ediyor!'
'Rusya tehdit ediyor!' İngiltere Başbakanı Theresa May, Rusya’yı ‘medyada sahte haberler yayınlayarak seçimlere karışmakla, batıda karışıklık çıkarmak adına bilgiyi silah olarak kullanmakla’ suçladı.
14.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri