Lakap

Lakap

Son dakika lakap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lakap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lakap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lakap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lakap gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 lakap haberi bulunmuştur. Tüm lakap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un cadde üzerinde iki kişi tarafından darp edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Tekme ve yumruklarla sosyal medya fenomenine saldıran kişilerin kimliği bilinmezken Ayhan Koç’un sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. Sokak ortasında saldırıya uğradığı görüntülenen fenomenden ise henüz bir açıklama gelmedi. Evli ve üç çocuk babası olduğu bilinen “Benekli Ayhan’ın” görüntülerde kendisine saldıranlara karşılık vermediği de görülüyor. Peki, Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un sağlık durumu nasıl? Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?
17.10.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı
Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı Kendisine adeta ikizi kadar benzeyen bir genç kadını öldüren Şehriban K.'nın bunu neden yaptığı herkesi dehşete düşürdü. Sosyal medyadan bulduğu güzellik bloggerı Khadidja'ya katleden kadın polisleri bile şoke etti. Dünya tarihinde işlenmiş en ilginç suçlardan biri olan olayda kan donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı.
4.02.2023 Dünya
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
'Aşk Adamı'ndan' sonra yeni lakabı olay oldu! İcardi'ye Türkiye'de rekor kıran dizi yakıştırması
'Aşk Adamı'ndan' sonra yeni lakabı olay oldu! İcardi'ye Türkiye'de rekor kıran dizi yakıştırması Dün akşam 76.dakikada oyuna girmesine rağmen derbide 1 gol 1 asistlik performans ortaya koyan Mauro İcardi'nin performansı tam not alırken, Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray taraftarlarının yıldız futbolcuya taktıkları yeni lakap ise olay yarattı. Avrupa basınının geniş olarak ele aldığı Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesinde Sergio Oliveira'ya dikkat çekilirken, Jesus'un Okan Buruk karşısında çaresiz kalması ayrıca manşetlerde taşındı.
9.01.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gençlik buluşması programına katıldı. Erdoğan, Türkiye Mısır ilişkilerinde güzel gelişmelerin olacağına inandığını belirterek, "Bizim körfez ülkeleriyle olan küslüğümüzü menfaate çevirmek isteyenler oldu. Tabi bunlar giderilince oyunlar bozuldu. İşte bunların içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri. İşte bizim Birleşik Arap Emirlikleri'yle münasebetlerimiz gayet iyi bir konumda. Daha da iyi olacak inşallah. Bu tabi malum bazı çevreleri rahatsız ediyoruz. Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz." dedi.
27.11.2022 Siyaset
Hz. Ali'nin çocukları kimlerdir? Hz. Ali'nin kaç çocuğu var, isimleri nelerdir?
Hz. Ali'nin çocukları kimlerdir? Hz. Ali'nin kaç çocuğu var, isimleri nelerdir? Hz. Ali 601 senesinde Mekke'de dünyaya gelmiştir. Hz. Ali'nin asıl ismi Ali bin Ebu Talip olarak bilinir. Hem Peygamber efendimizin (S.A.V) damadı hem de amcasının oğlu olan Hz. Ali ayrıca Hz. Muhammed'e (S.A.V) ilk inananlar arasındadır. Her zaman Hz. Muhammed'in (S.A.V) yanında olan Hz. Ali onu kötülüklere ve müşriklere karşı korumuştur. Her zaman İslamiyet'in yayılması için emek harcamış olan Hz. Ali 661 senesinde kufe mescidinde namaz kılarken suikaste uğramıştır ve şehit edilmiştir.
12.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Ali Kimdir? Hz Ali Hayatı, Sözleri Ve Ahlaki Özellikleri...
Hz. Ali Kimdir? Hz Ali Hayatı, Sözleri Ve Ahlaki Özellikleri... Hz. Ali dört halifeden biridir ve 604 senesinde Mekke'de doğduğu rivayet edilir. Hz. Ali hem peygamber efendimizin (sav) damadı hem de ona ilk iman edenlerden olmuştur. 
24.08.2022 Dini Bilgiler
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku!
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku! Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş hakkında yaklaşık 4 milyonluk icra takibi başlatıldı. Konser karşılığı para alan Reynmen, pandemi nedeniyle konserler iptal edilince sahneye çıkamadı. Paranın iadesini isteyen organizasyon şirketi, ücreti geri alamayınca icra takibi başlattı.
25.05.2022 Magazin
Bruno Cheyrou resmen büyülendi! Galatasaray'a rekor bonservis!
Bruno Cheyrou resmen büyülendi! Galatasaray'a rekor bonservis! Dün akşam NEF Stadı'nda Galatasaray - Beşiktaş maçını yakından takip eden ve listesinde Rıdvan Yılmaz, Marcao, Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri bulunduran Lyon gözlemcisi Bruno Cheyrou, sarı kırmızılı yıldıza hayran kaldı. Derbinin ardından İspanyollar ise mili futbolcu için yeni bir lakap taktı.
15.03.2022 Galatasaray
'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlikle geldi!
'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlikle geldi! Sosyal medyadan tanıştığı ve duygusal ilişki kurduğu kişinin özel hayatına ilişkin fotoğraf ve videoları kendi hesabından paylaşarak 'sapık' ifadesini kullandığı gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, duruşmaya gelinlik giyerek geldi.
1.02.2022 Magazin
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti...
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti... 30 yaşındaki bir çocuk annesi Rebecca Wilkinson'ın hayatı Türkiye'ye geldikten sonra tamamen değişti. En kilolu zamanında 183 kiloya ulaşan genç kadın, gittiği bir falcının kendisine söyledikleri karşısında dehşete düştü. Eylül 2020'de Antalya'ya aldığı uçak biletiyle hayatını kökünden değiştiren 30 yaşındaki Rebecca şimdi çok mutlu...
12.01.2022 Dünya
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir?
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir? Barbaros nedir, Barbaros ismi nereden geliyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi hakkında ve dizideki karakterler hakkında yapılan araştırmalar arttı. Diziden sonra merak edilen konulardan biri de Barbaros kelimesinin anlamı oldu. Peki, Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı nedir? İşte Barbaros ismi anlamı ve kökeni…
16.09.2021 Gündem
Bu mahallede herkes böyle anılıyor! Çıtır, boyalı, berduş, eşekarısı...
Bu mahallede herkes böyle anılıyor! Çıtır, boyalı, berduş, eşekarısı... Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı kırsal Pürsünler Mahallesi'nde, soyadı kanunu çıkmadan önce aynı isimli vatandaşları birbirinden ayırmak için takılan lakaplar, halen kullanılmaya devam ediyor. Eşekarısı, çaycı, çıtır, pamuk, boyalı, berduş, kara, satır, camcı, bakkal, tanker gibi kullanılan lakapların çıkış öyküleri de oldukça ilginç.
25.05.2021 Yaşam
Hıdırellez ne zaman 2021? Hıdırellez Bayramı’nda neler yapılır, Hıdırellez nedir hangi tarihte kutlanır?
Hıdırellez ne zaman 2021? Hıdırellez Bayramı’nda neler yapılır, Hıdırellez nedir hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez ne zaman 2021? Baharın müjdecisi olan daha çok Orta Asya, Ortadoğu ve Anadolu'da kutlanan bu yıl da koronavirüs gölgesinde geçecek. Yaşam suyu içerek ölümsüzlüğe ulaşan Hızır’ın, özellikle baharda insanlar arasında dolanarak, bolluk ve sağlık dağıttığı, darda kalıp başı sıkışanlara yardım ettiği inancına dayanan Hıdırellez, Hıristiyanlarca da baharın ve doğanın uyanmasının ilk günü olarak kabul edilir. Peki, Hıdırellez nedir, nasıl kutlanır?
20.04.2021 Gündem
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir?
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir? Kadına yönelik şiddet ne yazık ki toplumumuzun büyük sorunları arasında yer alıyor. 2021 yılının yalnızca ilk iki ayında 48 kadın hayatını kaybetti. Geride bıraktığımız 2020 yılında ise 408 kadın şiddete kurban verildi. 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Psikolog Tansu Ocak, kadına yönelik şiddetin boyutlarını anlattı. Psikolog Ocak, psikolojik şiddete dikkat çekerek “Şiddete maruz kalan kadınlar suçluluk, yalnızlık, çaresizlik gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşamaktadırlar. Bu da depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, alkol-madde bağımlılığı, bedensel kaynağı bulunamayan psikosomatik hastalıklar gibi psikolojik rahatsızlıklara neden olmaktadır” uyarısında bulundu.
7.03.2021 Sağlık
Fıkra gibi köy! Jandarma 1 kişi çağırıyor, 10 kişi gidiyor
Fıkra gibi köy! Jandarma 1 kişi çağırıyor, 10 kişi gidiyor Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı 132 haneli Yazlık Mahallesi'nde yaşamakta olan herkesin soyadı aynı. Aynı ad ve soyadı yüzünden insanlar lakap kullanmak zorunda kalıyor, kimi zaman ise resmi dairelerde ve gelen postalarda karışıklıklar yaşanabiliyor. Mahalle Muhtarı İsmet Sarı, isim benzerliği olanların, soyadlarının da aynı olmasından dolayı karışıklıkların yaşandığını ifade ederek, “Ahmet Sarı aranıyor, aynı isimden 10 kişi var. İsim benzerliği olabiliyor. Daha sonra hepsi karakola gidiyor, orada anne ve baba isminden çözülebiliyor. Her insanın bir lakabı var” diye konuştu.
27.06.2020 Yaşam
Sercan Yıldırım'dan Burak Yılmaz itirafı!
Sercan Yıldırım'dan Burak Yılmaz itirafı! Galatasaray ve Bursaspor'un eski yıldızı Sercan Yıldırım, Survivor 2020 yarışmasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.05.2020 Süper Lig
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi Beşiktaş'ın eski savunmacısı Dusko Tosic, Corona Virüs tehtidinden nasıl kurtulduğunu açıkladı: Guangzhou’daki evimden havalimanına giderken gördüklerim inanılmazdı. Adeta dünyanın sonu gibiydi... Ancak o durumda bile bir korku hissetmedim. Beşiktaşlı taraftarların benim için kullandığı bir lakap var: Tank! Ve bir tank, asla korkmaz! Olabildiğince sakin kalarak hareket ettim”
28.03.2020 Futbol
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne?
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne? Mobbing son dönemde sıklıkla araştırılan bir konu. Kişiye iş yerinde uygulanan psikolojik şiddet olarak tanımlanan mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbinge uğrayan kişinin ne yapması gerekiyor? Mobbing türleri ve mobbing cezası ne? İşte detaylar…
12.02.2020 Çalışma Hayatı
Kardeşini kendisine "abi" demediği ve lakap taktığı için öldürmüş
Kardeşini kendisine "abi" demediği ve lakap taktığı için öldürmüş Bursa'da kardeşini ilaç tankerine atarak öldüren ağabey hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. Sanık, kardeşini kendisine "abi" diye hitap etmediği ve lakap taktığı için öldürdüğünü söyledi.
1.09.2019 Yaşam
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
‘Kadınları, sapkın arzularına köle yaptı’
‘Kadınları, sapkın arzularına köle yaptı’ Adnan Oktar’ın tutuklanmasını talep eden savcılığın sevk yazısında çok vahim suçlamalarda bulunuldu. Yazıda, Oktar’ın cinsel istismar eylemlerine bizzat iştirak ettiğini ve 22 kişiyi hürriyetinden yoksun bıraktığı belirtildi
19.07.2018 Gündem
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi Soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Adnan Oktar ile birlikte 31 kişinin daha tutuklandığı bildirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmaya sevk edilen 176 şüpheliden 38'inin tutuklanmasına, 2 şüphelinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi. Soruşturmada tutuklu sayısı 135'e yükseldi. Tutuklanan Adnan Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar, 'ayda 3 bin 500 TL gelirim var' dedi.
19.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lakap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lakap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.