Muhtar

Muhtar

Son dakika muhtar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhtar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhtar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhtar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhtar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.910 muhtar haberi bulunmuştur. Tüm muhtar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"Gaziantep'te “Muhtarlar Akademisi” projesi kapsamında, 7 başlıkta toplamda 32 saat eğitim alan 186 muhtar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.
26.07.2024Gaziantep
Sanayide ara eleman sorunu büyüyor: Mavi yaka beyaz yakadan daha fazla para kazanıyor
Sanayide ara eleman sorunu büyüyor: Mavi yaka beyaz yakadan daha fazla para kazanıyorİzmir'de, 61 ilin ihracatını geçen Torbalı ilçesindeki fabrikalarda, 10 bin meslek lisesi mezunu yetişmiş ara eleman aranıyor; ancak bulunamıyor. Tercih dönemi öncesi gençlere, "meslek liselerini tercih edin, ara elaman değil, aranan eleman olun" çağrısı gelirken, büyüyen ara eleman sorunuyla ilgili Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, "Fabrikalar, sanayi tesisleri hepsi üç vardiya çalışmak istiyor. Yeni makineler, yeni yatırımlar yapmak istiyor; fakat bu makineleri çalıştıracak, yeni vardiyada çalışacak eleman bulamadıkları için tam kapasiteyle çalışamıyorlar" dedi.
3.07.2024Ekonomi
"Ay lav yu" filmi gerçek oldu: Harita çizilirken unutuldu, 10 yıldır belirsizliğini koruyor
"Ay lav yu" filmi gerçek oldu: Harita çizilirken unutuldu, 10 yıldır belirsizliğini koruyorHatay'ın 2014 yılında büyükşehir olmasıyla birlikte Arsuz ilçesi sınırları içerisinde kalan Büyükdere Mahallesi, çevresindeki mahallelerden farklı bir ilçeye bağlı olarak adeta unutuldu ve İskenderun'un bir mahallesi olarak kalmaya devam etti. "Ay lav yu" filmindeki Tinne köyünü aratmayan mahallede, 10 yıldır belirsizlik sürüyor.
30.06.2024Gündem
Kamu arazilerini satma vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 20 kişi gözaltında
Kamu arazilerini satma vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 20 kişi gözaltındaAdana'da kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 1 muhtar ve 3 kamu görevlisinin de olduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.
29.06.2024Adana
Niğde'de kuduz karantinası! Valilikten açıklama geldi
Niğde'de kuduz karantinası! Valilikten açıklama geldiNiğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesi, bir kişiyi ısıran sokak köpeğinin kuduz olduğu şüphesiyle karantinaya alındı. Köpeğin ısırdığı vatandaşın tedavisi devam ederken, ölü bulunan köpekten incelenmek üzere numune alındı.
20.06.2024Gündem
Zilhicce ayı hacet namazı | Hacet namazı nasıl kılınır, zilhicce ayında kılınan hacet namazı kaç rekat? İşte hacet namazı duası ve kılınışı
Zilhicce ayı hacet namazı | Hacet namazı nasıl kılınır, zilhicce ayında kılınan hacet namazı kaç rekat? İşte hacet namazı duası ve kılınışıHacet namazı Zilhicce ayıyla birlikte araştırılıyor. Zilhicce ayını ibadetlerle geçirmek isteyen vatandaşlar nafile namazları arasında yer alan hacet namazının kılınışına ve rekat sayına dair araştırma yapıyor. Peki, hacet namazı nasıl kılınır, zilhicce ayında kılınan hacet namazı kaç rekat? Hacet namazı ne zaman kılınır, hangi dua ve sureler okunur? İşte zilhicce ayında kılınacak 4 rekat namaz…
7.06.2024Gündem
Muhtar seçimi kaybetti, baldız ve bacanağına bu şiiri yazdı
Muhtar seçimi kaybetti, baldız ve bacanağına bu şiiri yazdıKırşehir'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.
31.05.2024Vatan TV
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldı
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldıKırşehir'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.
31.05.2024Gündem
Adana'da müteahhit sattığı evin kapısına duvar ördü: Ev sahiplerine saldırdı
Adana'da müteahhit sattığı evin kapısına duvar ördü: Ev sahiplerine saldırdıAdana’da müteahhit Abdullah Kapan (46), kendisine karşılıksız çek verdiğini iddia ettiği kişinin satın aldığı ve bir süre sonra muhtar Halil Karadağlı’ya (52) devrettiği apartman dairesinin kapısına tuğla ve sıvayla duvar ördü. Tapulu dairesine girmek için çekiçle duvarı kırmaya çalışan Karadağlı, müteahhit ve yakınlarının saldırısına uğradı.
23.05.2024Adana
İmam vaadiyle seçim kazanan muhtar, mahalleye ilanla imam arıyor
İmam vaadiyle seçim kazanan muhtar, mahalleye ilanla imam arıyorAdana'nın Kozan ilçesinde imam vaadiyle seçim kazanan muhtar, mahalleye ilanla imam arıyor.
22.05.2024Adana
Adanalı muhtar mahalleli kaynaşsın istedi, ilk vaadini gerçekleştirdi! Şenlik düzenledi
Adanalı muhtar mahalleli kaynaşsın istedi, ilk vaadini gerçekleştirdi! Şenlik düzenlediAdana’nın İmamoğlu ilçesine bağlı Üçtepe Mahallesi'ne muhtar seçilen Ali Şahin, köylünün kaynaşması için Aşıklar Şöleni düzenledi.
20.05.2024Adana
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yollara çıkacak olan vatandaşlar İstanbul’da 19 Mayıs’ta yolların kapalı olup olmadığını sorguluyor. Peki, 19 Mayıs hangi yollar kapalı 2024, İstanbul’da 19 Mayıs yollar kapalı mı? İşte 19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024…
18.05.2024Gündem
18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı değişti ama o hala muhtar
18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı değişti ama o hala muhtarAdana'nın Kozan ilçesinde 27 yaşında muhtar olan ve 10 dönemdir muhtarlık yapan 75 yaşındaki Mehmet Avcı 31 Mart seçimlerinde yeniden göreve gelirken, 18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı ve 19 vali eskitti.
15.05.2024Adana
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsünKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024Gündem
Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına şiir yazmıştı, film teklifi aldı
Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına şiir yazmıştı, film teklifi aldıKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
13.05.2024Vatan TV
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024Gündem
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyorKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024Vatan TV
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyorKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024Gündem
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024Gündem
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024Gündem
Seçmene söz verdi! Mahallede ilk oldu
Seçmene söz verdi! Mahallede ilk olduAntalya'nın Konyaaltı İlçesindeki Hurma Mahallesi’nde yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın , daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıllık muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazandı, mahallenin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024Gündem
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024Yaşam
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldüKonya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4.04.2024Gündem
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024Adana
Şirinler köyüne 20 yaşında muhtar oldu
Şirinler köyüne 20 yaşında muhtar olduBartın'ın Ulus ilçesine bağlı 100 haneli Şirinler köyünde 20 yaşındaki Mustafa Doğan muhtar seçildi. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan 4 adayı geride bırakan Mustafa Doğan, “Bana ‘yaşın küçük sana oy vermezler’ demişlerdi. Şimdi çok şaşırıyorlar ve ‘genç, dinamik muhtarımız’ diyerek, benim çalışma azmimi daha artırıyorlar” dedi.
4.04.2024Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Muhtar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhtar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.