Gazete Vatan Logo

Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı

Kendisine adeta ikizi kadar benzeyen bir genç kadını öldüren Şehriban K.'nın bunu neden yaptığı herkesi dehşete düşürdü. Sosyal medyadan bulduğu güzellik bloggerı Khadidja'ya katleden kadın polisleri bile şoke etti. Dünya tarihinde işlenmiş en ilginç suçlardan biri olan olayda kan donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı

Almanya’da bir güzellik bloggerı olan 24 yaşındaki Şehriban K., dünya tarihinde işlenmiş en ilginç suçlardan birine karıştı. Kendisine aşırı derecede benzeyen bir kadını öldüren Irak kökenli bir Alman olan Şehriban, kendi ölüm haberini yaymaya başladı.

“İKİZ KATİLİ”

Kendisi gibi bir güzellik bloggerı olan Khadidja O.’yu sosyal medyada gören ve kendisine olan benzerliğinden dolayı kötülük dolu planını devreye sokan Şehriban’a takılan lakap ise “İkiz Katili” oldu.
Khadidja’nın cansız bedeni Şehriban’ın arabasında bulundu. Cesedin üzerinde 50’den fazla bıçak izi vardı ve yüzü tamamen tanınmaz haldeydi. Şehriban’ın otomobili, bir arkadaşı olan Şakir K.’nın evinin yakınlarında bulundu. Şakir’in de cinayetle ilişkisi olabileceği düşünülüyor.

SOSYAL MEDYADAN BULDU

Şehriban, kurbanını ilk olarak sosyal medya platformu olan Instagram’da gördü ve kendisine fiziksel olarak aşırı benzediğini fark etti.

Evinde yaşadığı sıkıntılardan kaçarak kurtulmak isteyen Şehriban, sahte hesaplar açarak kurbanı ile iletişime geçmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Şehriban (solda), Khadidja (sağda)

İddiaya göre Şehriban ve Şakir, yaklaşık 5 kadına ayrı ayrı yazmayı denedi ancak bunların hiçbiri fiziksel olarak Şehriban’a Khadidja kadar benzemiyordu.

Alman gazetesi Bild’in haberine göre, polis yetkililerin yaptığı araştırmanın ardından Şehriban’ın aile içerisinde yaşadığı problemler sebebi yüzünden kendini ölmüş gibi göstererek ortadan kaybolmanın peşinde olduğunu ortaya çıkardı.

ÖNCE BİR RAPÇİ GİBİ YAKLAŞTI

Bu araştırmanın sonunda da Şehriban, 23 yaşında bir Arnavut olan Khadidja’yı buldu. İkilinin oturdukları yerler sadece 160 kilometre uzaklıktaydı.

Şehriban, ilk olarak Lune isimli rapçi olduğunu iddia ederek Khadidja’ya yaklaşmaya çalıştı. Onu bir müzik klibi çekimine çağırdı.

Karşısındaki kişinin gerçekliğine tam olarak inanamayan Khadidja, gerçek Lune’ye bir sesli mesaj atarak şu ifadeleri kullandı:

Umarım görür ve bana cevap verirsin çünkü çok ama çok emin değilim... bana bunun gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu söylersen gerçekten harika olur.

Lune’den gelen cevap ise, “Bu kesinlikle sahte kardeşim. Cevap verme” oldu.

“SANA ÜRÜN VERECEĞİZ” DİYEREK TUZAĞA ÇEKTİ

Şehriban ve 24 yaşındaki Kosovalı erkek arkadaşı Şakir, daha sonra Khadidja’yı Ingolstadt bölgesinde buluşmaya çağırdı. Bu kez genç kıza güzellik ürünleri vereceklerini söylediler. Khadidja, bir güzellik bloggerı olduğu için bunu garipsemedi bile ve buluşmayı kabul etti.

Buluşmak için bölgeye giden Khadidja, Şehriban ve erkek arkaşı tarafından arabayla alındı. Daha sonra genç kızı ormanın derinliklerine götüren ikili, onu burada en az 50 kez bıçakladı. Planın asıl kısmı ise bundan sonra başlayacaktı.

Genç kızı öldüren Şehriban ve erkek arkadaşı, Khadidja’nın cansız bedenini sanki kurban Şehriban’mış gibi arabanın koltuğuna yerleştirdi.

Haberin Devamı

AİLESİ CESEDİ TANIMADI

2022 yılının 16 Ağustos günü Şehriban’ın ailesi, Ingolstadt’ta Şakir’in evinin yakınlarında kızlarının arabasını buldu. Acılı aile, arabanın arkasındaki cesedi kendi kızlarının zannetti ve onun öldürüldüğünü düşünmeye başladı.

Şehriban’ın planı mükemmel şekilde çalışıyordu. Şehriban’ın ailesi, cesedi kızlarının olarak tanımlamıştı ancak ilerleyen günlerde yapılan otopsi şoke eden gerçeği ortaya çıkardı.

Ailesi, Şehriban’ın eski kocası ile buluşmak için Ingolstadt’a gideceğini söylediğini ve geri dönmeyince endişelendiklerini belirtti.

Polisten yapılan açıklamada, cinayetin işlendiği silahın hala bulunamadığı belirtti.

Haberin Devamı

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALABİLİRLER

Öte yandan Şehriban’ın başta kimliğini kullanmayı denediği rapçi Lune, olayın ardından açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Khadidja ile bir yem girişimi ile tekrar temasa geçildi, bu sefer işe yaradı çünkü o insanlarda iyiliğe inanıyordu.

Şüpheliler; Şehriban ve Şakir henüz kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmadı. Suçlu bulunurlarsa müebbet hapisle karşı karşıya kalacaklar.