İkiz

İkiz

Son dakika ikiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.964 ikiz haberi bulunmuştur. Tüm ikiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Magazin
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede? Suphiye Orancı kimdir, kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına katılarak annesinin yaşamına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suphiye Orancı neden cezaevine girdi?
18.04.2024 Yaşam
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı Ticaret Bakanlığı, Ankara ve Mersin'de 252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün ele geçirildiğini açıkladı.
16.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses'ten uykusuzluk paylaşımı geldi.
4.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu!
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu! Beyin kanaması geçirerek iki kez ameliyat olan 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Tanrıöğren’in bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği belirtildi.
22.02.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle”
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle” 2021 evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimi günlerde ikiz bebeklerini kucağına aldı. Mutlu evliklerine bebekle taçlandıran Şefkatli, eşinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
17.02.2024 Magazin
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım'
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım' 2021 yılında evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi. Şefkatli, ikizleriyle yeni karesini yayınladı.
15.02.2024 Magazin
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024?
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, sevgililer gününde okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranıyor. Sevgililer Günü, çiftler arasındaki romantizmi ve sevgiyi kutlamak için özel bir gün olarak kutlanır. Öğrenciler 14 Şubat’ta okulların olup olmadığını sorguluyor.
13.02.2024 Gündem
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle ekrana dönen 41 yaşındaki Tuba Büyüküstün sık sık ikiz kızları paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde 12 yaşına basan kızlarının doğum günlerini sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile kutlayan Tuba Büyüküstün'e beğeni ve yorum yağmıştı. İşte Yarın Yokmuş Gibi dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak...
11.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.