Karı Koca

Karı Koca

Son dakika karı koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karı koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karı koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karı Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karı koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.403 karı koca haberi bulunmuştur. Tüm karı koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yufka görmek mali durumun iyileşmesi ve daha rahat bir hayat anlamına gelir. Farklı rüya yorumcularına göre bekar kişilerin evlenmesi, evlilerin ise tartışma yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
16.01.2024 Eğitim
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West son aylarda yeni eşi Bianca Censori’yle çıktığı uzun Avrupa turuyla gündemde. Karı koca ilk günden beri sergiledikleri tuhaf davranışlar, bir örnek giysileri ve toplum içinde gösterdikleri tartışmalı davranışlarıyla gündemde.
8.10.2023 Magazin
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
5.10.2023 Yaşam
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
Karı-koca yakalandı! Polis şüphelendi, 33 bin hap ele geçirildi
Karı-koca yakalandı! Polis şüphelendi, 33 bin hap ele geçirildi Konya'da narkotik polisi yol kontrolünde durdurduğu otomobilde Eyüp Erol (43) ve Fatma Erol (38) çiftinin hareketlerinden şüphelenerek, araçta arama yaptı. Otomobilin gizli bölmelerine saklanmış 33 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.
9.07.2023 Gündem
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı Antalya’da otomobilin takla atması sonucu yaklaşık 30 metreden aşağı yuvarlanan otomobildeki karı koca yaşamını yitirdi, aynı aileden 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama!
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama! Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini sonlandırdığı eski eşi Arzum Onan ile ilgili duygularını yazdı. Boşanmayı eşinin istediğini söyleyen sanatçı, Onan'ı aldatmadığını belirtti.
16.06.2023 Magazin
Küçükçekmece'de şantiye alanından geçen araç çukura düştü
Küçükçekmece'de şantiye alanından geçen araç çukura düştü İstanbul Küçükçekmece'de gece saatlerinde seyir halindeyken kontrolden çıkan bir araç şantiye alanının bulunduğu yerdeki çukura düştü. Kaza hafif sıyrıklarla atlatıldı.
16.06.2023 Yaşam
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kuyum mağazasından parasını ödedikleri 5 gram altının yerine 50 gram altın alarak ayrıldıkları iddiasıyla yakalanan Alman karı-koca, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Alman karı-kocayı uzun zamandır tanıdıklarını belirten kuyumcu Mustafa Metin, olayı fark ettiğinde geri çağırdığını, almadıklarını belirterek mağazadan ayrıldıklarını, dost bildiği ailenin bunu yapmasına anlam veremediğini söyledi.
24.05.2023 Yaşam
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi Aydın'da duyanları şaşkına çeviren hikaye. Bir inat uğruna 64 yıllık evliliklerinin son 20 yılını aynı çatı altında küs yaşayarak sürdüren ve yaklaşık 2 saat arayla hayatlarını kaybeden eski muhtar ve eşinin hikayesi duyanları hayrete düşürüyor. 64 yıl evli kalan evliliklerinin son 20 yılını küs geçiren aynı gün 2 saat arayla ölen çiftin son istekleri şaşkına çevirdi
24.05.2023 Yaşam
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Gerçek DNA testiyle ortaya çıktı
6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Gerçek DNA testiyle ortaya çıktı Ülke gündemi bu olayı konuşuyor. Karısının hayatını kurtarmak için böbreğini bağışlamak isteyen bir adamın hayatı öğrendiği gerçekle alt üst oldu. DNA testiyle gerçek ortaya çıktı. İşte şaşkınlık yaratan haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Enkazda kalma rekoru! Türkiye’de ve dünyada enkaz altında kalma rekoru kaç saat, enkaz altında en uzun süre kalan kişi kim? Enkazdan çıkma rekoru
Enkazda kalma rekoru! Türkiye’de ve dünyada enkaz altında kalma rekoru kaç saat, enkaz altında en uzun süre kalan kişi kim? Enkazdan çıkma rekoru Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Depremin 10. Gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde enkaz altında kalan yabancı uyruklu karı koca 209. saatte sağ olarak çıkarıldı. Adıyaman'da ise Merve Apartmanı'nın enkazından 77 yaşındaki Fatma Güngör, depremin 212. saatinde kurtarıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından enkazda kalma rekoru sorgulanmaya başlandı. Peki, Enkazdan çıkma rekoru kaç saat, enkaz altında en uzun süre kalan kişi kim? Enkaz altında kaç gün dayanılır? Türkiye’de ve dünyada enkaz altında kalma rekoru...
18.02.2023 Gündem
Müteahhit karı-koca, yurt dışına kaçarken yakalandı! Vicdanı rahatmış
Müteahhit karı-koca, yurt dışına kaçarken yakalandı! Vicdanı rahatmış Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman'da yıkılan binaların 2 müteahhidi, yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan karı-koca müteahhitlerin üzerinden 16 bin dolar ve 20 bin TL para çıktığı öğrenildi.
12.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karı Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karı koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.