Karı

Karı

Son dakika karı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.294 karı haberi bulunmuştur. Tüm karı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizli’de korkunç olay! Kocasını demir sopayla öldürdü
Denizli’de korkunç olay! Kocasını demir sopayla öldürdüDenizli’nin Güney ilçesinde aile içinde çıkan tartışmada, karısı tarafından başına demir sopayla vurulan koca olay yerinde hayatını kaybetti.
10.07.2024Gündem
Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İşte zirveye damga vuranlar
Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İşte zirveye damga vuranlarTürkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2023 Araştırmasına göre, şirketlerin 2023 yılı net karı bir önceki yıla göre yüzde 77,2 artarak 965 milyar 800 milyon liraya yükseldi. İşte o liste...
8.07.2024Ekonomi
Haziran sonunda kar sürprizi yaşandı
Haziran sonunda kar sürprizi yaşandıRize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ovit Yaylası'na Haziran ayında kar yağdı.
30.06.2024Gündem
ABD'de su parkında silahlı saldırı! Yaralılar var
ABD'de su parkında silahlı saldırı! Yaralılar varABD'nin Michigan eyaletindeki Detroit kentinde bulunan bir su parkına düzenlenen silahlı saldırıda 2'si çocuk 9 kişinin yaralandığı, saldırganın ise kendini öldürdüğü açıklandı. Yaz tatilinin ilk haftasında çocukların yoğun olduğu eğlence merkezine yapılan saldırı ABD'de büyük yankı uyandırdı.
16.06.2024Dünya
İki şirket daha 2024 birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
İki şirket daha 2024 birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladıSabancı Holding ve OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., 2024 yılının ilk çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıkladı.
6.06.2024Ekonomi
Kurban kesme şartları: Ailede kurbanı kim keser? Kurban bayramında karı koca kurban kesebilir mi?
Kurban kesme şartları: Ailede kurbanı kim keser? Kurban bayramında karı koca kurban kesebilir mi?Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bazı sorular da gündemdeki yerini aldı. Ailede kurbanı kesmek kime düşer sorusu da bunlardan bir tanesi. Belirli şartları taşıyan mülsümanlar için kurban kesmek vaciptir. Ancak karı koca ayrı ayrı kurban kesebilir mi konusu hem maddi güce hem de dini hükümlere göre belirlenmiştir. Peki baba kurban keserken evlatlar da kurban kesebilir mi?
5.06.2024Gündem
Bakan Şimşek’ten borsa ve enflasyon mesajı!
Bakan Şimşek’ten borsa ve enflasyon mesajı!Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Finansal Okuryazarlık Platformu Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek enflasyondaki düşüş için ise tarih verdi.
22.05.2024Ekonomi
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi…
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi…Astor temettü ne zaman 2024? Astor Enerji A.Ş. KAP’a yaptığı bildirimde yönetim kurulunun temettü teklifini duyurdu. Buna göre pay başına brüt brüt 1,3204826 TL, net 1,1884343 TL kar payı ödenmesi genel kurul onayına sunulacak.
8.05.2024Ekonomi
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldı
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldıYargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşinin annesine tüküren koca ağır kusurlu sayıldı.
30.04.2024Gündem
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024Ekonomi
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumdaİYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024Adana
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024Adana
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmışAralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024Gündem
Nvidia bilanço 2024! Nvidia bilançosu açıklandı mı, Nvidia bilançosu nasıl geldi?
Nvidia bilanço 2024! Nvidia bilançosu açıklandı mı, Nvidia bilançosu nasıl geldi?Nvidia bilançosu açıklandı mı? Nvidia, bilançosunda 2024 mali yılının dördüncü çeyreği olarak kabul ettiği 28 Ocak'ta sona eren 3 aylık döneme ilişkin finansal sonuçları açıkladı. İşte Nvidia bilanço 2024…
22.02.2024Ekonomi
Adana’da dolu sokakları beyaza bürüdü! "İlk kez böyle bir yağış oldu"
Adana’da dolu sokakları beyaza bürüdü! "İlk kez böyle bir yağış oldu"Adana’nın Karataş ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan dolu nedeniyle her taraf beyaza büründü.
18.02.2024Adana
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldüSon 55 yılın en yoğun yağışının yaşandığı Ardahan'da köylerdeki tek katlı evler kar altında kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yollarını açtığı köylerde yaşayanlar, evlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalışıyor.
9.02.2024Gündem
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklarAgrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024Ekonomi
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleriKanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024Gündem
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmışAntalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024Gündem
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?Rüyada yufka görmek mali durumun iyileşmesi ve daha rahat bir hayat anlamına gelir. Farklı rüya yorumcularına göre bekar kişilerin evlenmesi, evlilerin ise tartışma yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
16.01.2024Eğitim
Rüyada Dağınık Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evi Dağıtmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dağınık Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evi Dağıtmak Nasıl Yorumlanır?Aile üzerinden yaşanabilecek olası sorunlar rüyada dağınık ev görmek üzerinden yorumlanır. Özellikle evli çiftler için eşler arasında yaşanabilecek tartışma ve sürtüşmeleri gösterir. Aynı zamanda maddi ve ekonomik açıdan gelebilecek problemlerin aile hayatına tesir edeceğine yönelik yorumlar delalet eder.
10.01.2024Eğitim
İstanbul’da kar yağışı etkili olmaya başladı
İstanbul’da kar yağışı etkili olmaya başladıYılın ilk karı İstanbul Beylikdüzü’nde etkili olmaya başladı. Park halinde olan araçların üzeri kar tuttu.
9.01.2024Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Karı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.