Kar Yağdı

Kar Yağdı

Son dakika kar yağdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar yağdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar yağdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Yağdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar yağdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 567 kar yağdı haberi bulunmuştur. Tüm kar yağdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı!
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı! Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.
4.05.2024 Gündem
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oldu. 49 kilometre uzaklıktaki Yağlıdere köyünde kar yağışı etkili oldu. Köylüler, güne beyaz örtüyle uyandı. Evlerin çatısı, ekili araziler ve baharın müjdecisi çiçekler, karla kaplandığı belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu!
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu! Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Gündem
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Vatan TV
Adana Tufanbeyli’ye lapa lapa kar yağdı
Adana Tufanbeyli’ye lapa lapa kar yağdı Adana’nın Tufanbeyli ilçesine Mart ayında lapa lapa kar yağdı. Sabah yoğun kar yağışı yaşanan ilçede öğlenden sonra rüzgarlı hava etkili oldu.
10.03.2024 Adana
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı gece saatlerinde başladı. Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis, şehrin yüksek kesimlerinde gece boyu etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 7 il için sarı kodlu kar ve yağmur uyarısı yapıldı. Hava sıcaklığı eksiye düşecek. İşte hava durumunun detayları...
9.03.2024 Gündem
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi Adana'da kuzey ilçelere kar yağarken, kar yağmayan Kozan'a ise suni kar getirildi.
6.03.2024 Adana
Adana'ya Mart'ta kar yağdı!
Adana'ya Mart'ta kar yağdı! Adana'da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
6.03.2024 Vatan TV
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım'
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım' Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Pek çok kişi aldığı devlet desteği ile kendi işinin patronu oluyor. Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde bulunan barajda ağ kafes sistemi ile alabalık üreten girişimci Tuncay Erol, yıllık 25 ton olan kapasitesini devlet desteği ile 75 tona çıkardı.
30.01.2024 Ekonomi
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü. Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava Adana'nın kuzey ilçelerinde etkili olmaya başladı.
26.01.2024 Adana
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika duyurdu, 67 il için alarm verildi, kar Balkanlar'dan giriş yaptı, İstanbul'a ilerliyor
Yoğun kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika duyurdu, 67 il için alarm verildi, kar Balkanlar'dan giriş yaptı, İstanbul'a ilerliyor  Ve beklenen kar yağışı başladı. Kar Balkanlar'dan yurda giriş yaptı. Edirne'ye lapa lapa kar yağdı. Kar yağışı İstanbul'a ilerliyor. Öte yandan Meteoroloji de hava tahmin raporunu değiştirdi. 67 il için son dakika uyarısı geldi. Hava tersine dönüyor. Kar, fırtına, kuvvetli yağış etkili olacak. Kara kış yüzünü bugünden itibaren gösteriyor. 
26.11.2023 Gündem
Havalar soğudu kar yağdı hamsinin fiyatı dibi gördü!
Havalar soğudu kar yağdı hamsinin fiyatı dibi gördü! Edirne’de havaların soğuması ve Marmara Denizi'nde balığın bollaşması ile birlikte hamsinin fiyatı 50 liraya kadar düştü.
21.11.2023 Gündem
2023 kışı sert geliyor! Meteoroloji alarmı verdi, Lapa lapa yağacak kar yağışı için tarih belli oldu
2023 kışı sert geliyor! Meteoroloji alarmı verdi, Lapa lapa yağacak kar yağışı için tarih belli oldu Kış ve yoğun kar yağışı bu yıl erken başlıyor. Hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Geçtiğimiz yıl Aralık ayına kadar kendini göstermeyen kar yağışı bu yıl erken geliyor. Türkiye'nin doğu bölgelerinden Ardahan'a ilk kar yağdı. Rize'nin yüksek kesimlerinde de beyaz örtü kendini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok il için uyarısını yaptı. Kar yağışının yurda giriş yapmasıyla İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar araştırmalara başladı. Yoğun kar yağışı için tarih verildi. Lapa lapa yağacak kar için tarih de belli oldu. İşte Meteoroloji'den yapılan son dakika hava durumu raporu...
10.10.2023 Gündem
Yurda ilk kar düştü! Kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Yurda ilk kar düştü! Kalınlığı 10 santimetreye ulaştı Van-Bahçesaray kara yolundaki 2 bin 985 rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 10 santimetreye bölgede hazırlıksız yakalanan birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı.
4.10.2023 Gündem
Van'ın yükseklerine kar yağdı
Van'ın yükseklerine kar yağdı Van'ın yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü
3.10.2023 Yaşam
Yurda yılın ilk karı düştü
Yurda yılın ilk karı düştü Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 3335 rakımlı Hel Dağı'nın zirvesine kar yağdı.
1.10.2023 Gündem
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Şavşat- Ardahan kara yolunun 2 bin 685 rakımlı Sahara Geçidi’ne kar yağdı. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zorluk yaşadı.
25.06.2023 Yaşam
Halil Taşkın hayatını kaybetti!
Halil Taşkın hayatını kaybetti! Çocuk yaşta müzik sektörüne girerek adını duyuran şarkıcı Halil Taşkın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyuran şarkıcı Kader, "Canımı kaybettim, ağabeyim, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim" diyerek duyurdu.
19.06.2023 Magazin
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu Yaz yaklaşırken, doğuda kar yağdı. Van'da 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde yağan kar sebebiyle bölge beyaza büründü, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.
20.05.2023 Yaşam
Tatil cennetine nisan ayının sonunda kar yağdı
Tatil cennetine nisan ayının sonunda kar yağdı Turizmin başkenti Antalya’ya Nisan ayının sonunda kar yağdı. Akseki içesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmurun ardından Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 16.30 sıralarında kar yağışı başladı.
27.04.2023 Gündem
Tokat'ta nisan ayının son günlerinde kar yağdı
Tokat'ta nisan ayının son günlerinde kar yağdı Tokat'ın Niksar ilçesinin yüksek kesimlerinde, nisan ayının son günlerinde kar yağdı. 
21.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kar Yağdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar yağdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.