İstanbul Sıcaklık

İstanbul Sıcaklık

Son dakika istanbul sıcaklık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul sıcaklık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul sıcaklık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Sıcaklık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul sıcaklık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.457 istanbul sıcaklık haberi bulunmuştur. Tüm istanbul sıcaklık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul hava durumu... Beklenen yağış başladı!
İstanbul hava durumu... Beklenen yağış başladı! İstanbul'da hava sıcaklıklarının nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji yağış konusunda vatandaşları uyarmıştı, dün gece saatlerinde İstanbul'da başladı. İşte İstanbul için 5 günlük hava tahmini...
6.09.2018 Gündem
Son dakika... Hava sıcaklıkları 10 derece azalacak
Son dakika... Hava sıcaklıkları 10 derece azalacak Mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, bugün batı bölgelerinden başlayarak 4-10 derece azalarak eylül ayı normalleri seviyesine düşecek.
5.09.2018 Gündem
Hava nasıl olacak? İstanbul için dikkat çeken tahmin
Hava nasıl olacak? İstanbul için dikkat çeken tahmin 15-17 Haziran tarihlerinde olan Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Vatandaşlar, bayramda havaların nasıl olacağını araştırıyor. Meoroloji'den gelen son tahminlere göre, hava sıcakları artmaya devam ederken yağışlar arife günü başlayarak yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alacak. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise bayramın 3. günü İstanbul'da yağış beklendiğini söyledi
12.06.2018 Gündem
Meteoroloji'den son dakika: Marmara Bölgesi'nde sıcaklık artacak
Meteoroloji'den son dakika: Marmara Bölgesi'nde sıcaklık artacak Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
7.06.2018 Gündem
Marmara'da sıcaklıklar 4 dereceye kadar artacak
Marmara'da sıcaklıklar 4 dereceye kadar artacak Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 4 dereceye kadar artması bekleniyor.
14.05.2018 Yaşam
Hava durumunda yeni rekor gelebilir!
Hava durumunda yeni rekor gelebilir! Alışılmışın dışında bir sıcaklıkla devam eden hava sıcaklıkları şaşırtıyor. Türkiye'de ılık başlayan kış devam ederken yağışlı hava dalgaları bile havaların soğumasını sağlayamıyor. Meteoroloji'den gelen son haberlere göre birkaç gündür yurdun büyük bölümünü etkileyen yağışlar hafta boyunca sürecek. Hafta boyunca yağış olmasına rağmen sıcaklıkların düşmeyeceğini hatta yükseleceğini gösteriyor. Özellikle güney kıyılarda mevsimin sıcaklık rekorları kırılabilir. Şubat ayında olmamıza rağmen yurdun hiçbir bölgesinde kar yağışı beklenmiyor.
5.02.2018 Yaşam
İstanbullulara AKOM'dan son dakika uyarısı! Bu gece başlıyor...
İstanbullulara AKOM'dan son dakika uyarısı! Bu gece başlıyor... Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmelerinin ardından bir uyarı da AKOM'dan geldi. AKOM'dan yapılan açıklamada "İstanbul'da gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların Perşembe akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor" denildi.
2.01.2018 Yaşam
İstanbul'da aşırı sıcaklar bu hafta da devam edecek
İstanbul'da aşırı sıcaklar bu hafta da devam edecek İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklığı, yeni haftada da 34-35 derecelerde seyredecek.
29.09.2021 Gündem
Daha da artacak! Hava durumu ile ilgili korkutan tahmin
Daha da artacak! Hava durumu ile ilgili korkutan tahmin Yoğun nem dünden itibaren İstanbul'u etkisi altına almaya başladı, hissedilen sıcaklık İstanbul çevresinde 40 derece dolaylarına yükseldi. Yurdun bazı bölgelerinde ise dün yağış etkili oldu. Şimdi uyarı Avrupa'dan geliyor, Lucifer adı verilen sıcaklıklar birkaç gün içinde Türkiye'ye cehennemi yaşatacak...
29.09.2021 Gündem
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi Beklenen gün geldi! Hava sıcaklıkların birden düşüyor.16 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sıcaklık 10 derecenin altına düşecek. İlçe ilçe açıklandı. 16 ili sarı ve turuncu kodla uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının 4-6 derece azalacağını ve Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için yeni uyarılarda bulundu. İşte il il haftalık hava durumu tahmini...
5.03.2024 Gündem
Tabhane Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğunda Tabhane Ne İş Yapar?
Tabhane Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğunda Tabhane Ne İş Yapar? Osmanlı Devleti sahip olduğu kurumlar ile tarihte her zaman yer edinmeyi başarmıştır. Çünkü kurumların sahip oldukları özellikler devlette sağlam bir yapı oluşturmaktaydı. Tabi bazı kurumlar ise halkın yararına olan ve özel yapısıyla dikkat çeken yerlerdi.
4.02.2024 Gündem
Yağmur sonrası yoğun kar yağışı! Sıcaklık eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildi
Yağmur sonrası yoğun kar yağışı! Sıcaklık eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Yağmur sonrası yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak. Meteoroloji haritayı güncelledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz’de saatteki hızı 105 kilometreye çıkan tam fırtına beklendiğini duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) de İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren rüzgarın fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirdi. 10 il için de sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.
23.12.2023 Gündem
İstanbul'un yanı başında kar yağışı başladı! Lapa Lapa kar bir anda bastırdı, sıcaklık eksiye düşüyor
İstanbul'un yanı başında kar yağışı başladı! Lapa Lapa kar bir anda bastırdı, sıcaklık eksiye düşüyor Meteoroloji peş peşe uyarmıştı. Kar yağışı başladı. Her yer beyaza büründü. İstanbul'un yanı başında alarm verildi. Yoğun kar yağışı giriş yaptı. Meteoroloji'den bir kritik uyarı daha geldi. Kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisi artıracak. İşte detaylar...
16.12.2023 Gündem
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyor
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyor Meteoroloji birçok şehir için turuncu ve sarı kodlu uyarılarda bulundu. Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış özellikle Marmara Bölgesi'nin tamamını esir almış durumda. Ani sıcaklık düşüşü sonrası hava durumu uzmanları kar yağışının kapıda olduğunu ifade etti. Kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 14 kente sarı, 3 kente turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. Kıyı Ege, Marmara ve Antalya çevrelerinde sağanak yağışın çok kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'a ilk kar yağışının Aralık ayı içerisinde olabileceği tahmininde bulunan Meteoroloji uzmanları tarih verdi. Soğuk hava dalgasının artarak devam edeceği belirtildi.
16.12.2023 Gündem
Kar İstanbul'a geliyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklık 10 derece düşüyor, tarih verildi, o saatlere dikkat
Kar İstanbul'a geliyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklık 10 derece düşüyor, tarih verildi, o saatlere dikkat Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Lapa lapa kar yağışı başlıyor. Sıcaklıklar eksiye düşecek. 19 Kasım tarihinde İstanbul'da bazı ilçelerde etkili olan mevsimin ilk kar yağışının ardından gözler kentin tamamını etkileyecek kar yağışlarına çevrildi. Kar yağışı ne zaman etkisini arttıracak? hangi illerde yoğun kar yağışı yaşanacak? İstanbul'a kar ne zaman, hangi tarihte yağacak? İşte son dakika haberin detayları ve il il hava durumu...
15.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Lapa lapa kar yağışı başladı! Sıcaklık eksiye düşüyor, kar İstanbul'a yaklaştı, alarm verildi, fena bastıracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Sıcaklık eksiye düşüyor, kar İstanbul'a yaklaştı, alarm verildi, fena bastıracak Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Yoğun kar yağışı Marmara'ya giriş yaptı. Kar lapa lapa yağmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle 26 kente sarı, 6 kente turuncu kodlu uyarıda bulundu. Sıcaklıklar eksiye düşecek. Meteoroloji uzmanları ve MGM art arda duyurdu. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
9.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı başlıyor! İstanbul için saat verildi, ilçeler tek tek açıklandı, sıcaklık eksi 18'i gördü
Yoğun kar yağışı başlıyor! İstanbul için saat verildi, ilçeler tek tek açıklandı, sıcaklık eksi 18'i gördü Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nden art arda uyarılar geldi. Vali Gül alınan önlemler ile ilgili bilgileri paylaşarak tarihin öne çekildiğini duyurdu. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Yar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji İstanbul, İzmir, Ankara da dahil onlarca kenti uyarırken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen de kar yağışından İstanbul'daki hangi ilçelerin daha fazla etkileneceğini açıkladı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili detaylar...
23.11.2023 Gündem
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma Borsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023 Ekonomi
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü Ankara'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yaptı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak?
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak? Piyasalarda gözler Merkez Bankası'na çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün faiz kararını açıklayacak. Peki beklentiler neler? Ekonomistler cevapladı.
23.11.2023 Ekonomi
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul için yapılan uyarıların ardından özellikle sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Lapa lapa kar hem İstanbul hem de Marmara'da pek çok ilde etkisini gösterdi. Kar yağışının kar fırtınasına dönmesi bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji vatandaşları sosyal medya üzerinden uyarırken, AFAD SMS ile bilgilendirme yapıyor. İstanbul dahil 72 il için alarm verildi. MGM illeri tek tek açıkladı. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
21.11.2023 Gündem
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı Bingöl-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
20.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Sıcaklık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul sıcaklık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.