İstanbul Kar Tatili

İstanbul Kar Tatili

Son dakika istanbul kar tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul kar tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul kar tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Kar Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul kar tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 istanbul kar tatili haberi bulunmuştur. Tüm istanbul kar tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler...
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. İşte İstanbul için alınan son dakika kararları...
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da okullara kar tatili gelir mi? Vali yanıt verdi
İstanbul'da okullara kar tatili gelir mi? Vali yanıt verdi İstanbul Valisi Vasip Şahin, kendilerine gelen meteorolojik tahmin bilgilerine göre, kar yağışının ulaşımı ve eğitimi aksatacak bir noktada ve ağırlıkta olmayacağını belirterek, "Onun için şu anda tatil gibi bir konu gündemimizde değil." dedi.
28.02.2018 Gündem
Bugün hangi illerde okullar tatil olacak? (10 Ocak Salı günü tatil haberi)
Bugün hangi illerde okullar tatil olacak? (10 Ocak Salı günü tatil haberi) Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı hızını git gide arttırıyor. Meteorolojiden alınan son bilgiye göre bugün akşam saatlerinde kar yağışı fazlalaşarak gece boyunca devam edecek. Valilikten son dakika açıklaması geldi. İşte yarın okulların tatil olduğu iller...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? (14 Aralık)
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? (14 Aralık) İstanbul'daki etkili kar yağışından dolayı öğrenciler yarın okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. Peki 14 Aralık Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kar tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı mı? Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da 19 Ocak Salı günü okullar tatil mi?
İstanbul'da 19 Ocak Salı günü okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması yapıldı. 19 Ocak Salı günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı?
18.01.2016 Yaşam
Bu illerde okullar tatil edildi!
Bu illerde okullar tatil edildi! Yurt geneli soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. İstanbul'da henüz okullar tatil edilmedi. Kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.
29.09.2021 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor?
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor? Şubat tatili uzatıldı mı sorusu milyonlarca öğrenci ve velinin gündeminde yerini aldı. Okullarda ilk dönemin 19 Ocak Cuma günü tamamlanmasıyla gözler ikinci dönem başlangıç tarihine çevrildi. Kar yağışının başladığı İstanbul ve birçok ilde 15 tatilin uzatılacağı yönünde iddialar sosyal medyada yer aldı. Peki kar yağışı 15 tatili uzattı mı? Okullar ne zaman açılıyor?
29.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başladı, İstanbul kara teslim oluyor. Birçok ilçede kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sadece İstanbul değil onlarca kentte yoğun kar yağışı görülüyor. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düştü. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek yeni soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. İlk kar tatili haberi de geldi.
9.01.2024 Gündem
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak!
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak! Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası yurdumuza giriş yaptı. Beklenen kar yağışı Çanakkale, Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da etkili olmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceğini açıklamıştı. Bu sistemde İstanbul'un iç kesimlerinde kar yağışının görülmeyeceğini açıklayan uzmanlar, kuvvetli fırtınanın sürdüğü bazı ilçelerde Cuma gününden itibaren lapa lapa karın yağacağını açıkladı. Vatandaşların yürümekte zorlandığı 9 Ocak Salı sabahında başlayan çok soğuk hava Ocak ayı boyunca adım atmakta zorluk yaşatacak. Marmara Bölgesinde Bursa kar yağışı nedeniyle hafta sonu tatiline erken girebilir. Kar yağışı olan iller arasında Bolu, Ankara, Çanakkale, Çorlu ve Edirne yerini aldı. Peki hava böyle giderse 12 Ocak Cuma okullar tatil olur mu? Gelin Metoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in hava tahminine birlikte bakalım.
9.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak  Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başlıyor. İstanbul kara teslim olacak. Sadece yüksek kesimler değil şehir merkezine de yoğun kar yağacak. Yapılan uyarıların ardından kar yağışı Beylikdüzü ilçesinde başladı. Kar yağışı Anadolu Yakası'nda da etkili olmaya başladı.. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı saatler içerisinde etkisini gösterecek. Öte yandan kar tatili haberi geldi. İşte son dakika kar haberleri...
9.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor!
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor! Bir süredir Trakya'da etkili olan kar yağışı sonunda İstanbul'a geliyor. Anadolu'da yollar kapandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu tahminlerini güncelledi. Hafta sonu soğuk hava dalgası her yeri kuşatıyor. Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyrettiği yeni haftada kar adeta geliyorum diyor. Buna göre 21 Aralık Perşembe gecesinden başlayacak kar yağışı Cuma günü okulları tatil edebilir. Birçok ilin valiliği yoğun kar yağışı için alarm durumuna geçti. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Mevsimin ilk karı ne zaman düşecek? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri...
18.12.2023 Gündem
Hafta sonu lapa lapa kar geliyor, okullar aniden tatil edilebilir: Meteoroloji yılbaşından önce yoğun kar yağışı uyarısını yaptı!
Hafta sonu lapa lapa kar geliyor, okullar aniden tatil edilebilir: Meteoroloji yılbaşından önce yoğun kar yağışı uyarısını yaptı! Yılbaşı yaklaşırken vatandaşlar, İstanbul'a kar yağışı tahminleri de ardı ardına geliyor. Uzun süredir devam eden soğuk hava dalgası bu hafta sonuyla birlikte yerini yoğun kar yağışına bırakıyor. Okullarda sömestr tatili için öğrencilerin meraklı bekletişi sürerken bu sürede kar yağışının İstanbul'u ziyaret edip etmeyeceği yorumlanıyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'nin Doğu bölgelerini etkisi altına alan yağışlı hava Batı'ya doğru ilerliyor. Lodosun etkisini artıracağını ifade eden Şen, yılbaşından önce İstanbul'a kar yağışı ile ilgili bilgi verdi. Meteoroloji'nin hava durumu tahmini ve gelen son açıklamalar şöyle:
11.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı  Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı? Türkiye genelinde soğuk ve karlı havalar bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. 21 Kasım 2023 Salı için öğrenciler ve velileri kar tatili açıklamasının gelip gelmediği konusunda Valiliklerin açıklamalarını takip ediyor. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil edildi mi? Peki, 21 Kasım'da okullar tatil edildi mi, Valiliklerden tatil açıklaması geldi mi?
20.11.2023 Eğitim
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı?
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kar yağışı 9 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Peki memurlara kar tatili olacak mı? 10 Şubat kamuda kar tatili/idari izin yapıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı?
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı sonrası peş peşe tatil haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Kırıkkaleli vatandaşlar, "Kırıkkale okullar tatil mi, 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı" sorularına yanıt arıyor.
5.02.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi Kar tatiliyle ilgili valilik açıklamaları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ve ülke genelinde etkili olması beklenen kar yağışı başladı. Yarın okullar tatili mi, ders olacak mı, yarıyıl tatili uzadı mı soruları da öğrencilerin merak konusu oldu. Bitlis ve Muş'ta okulların tatil edilmesinin ardından gözler Marmara'ya çevrildi. Peki Bursa'da okullar tatil edildi mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın okul var mı? İşte kar tatili olan iller listesi...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı!
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı! İstanbul'da kar tatili var mı merak ediliyor. 6 Şubat İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorusuna yanı arayan vatandaşlara son dakika haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Vali Yerlikaya, İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Kar Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul kar tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.