İstabul

İstabul

Son dakika istabul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istabul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istabul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstabul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istabul gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 istabul haberi bulunmuştur. Tüm istabul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede?
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede? 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’da sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağışlardan dolayı selin meydana geldiği Adıyaman’da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini aktaran Valilik, 4 kişinin ise kaybolduğunu duyurdu. Peki, Adıyaman Belediye başkanı kim, hangi partiden? Adıyaman Belediyesi hangi parti? Süleyman Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?
15.03.2023 Gündem
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası Küçükçekmece’de akraba olan iki grup arasında kız kaçırma meselesinden bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanırken şüpheliler olay yerinden havaya ateş ederek kaçtı.
27.11.2022 Yaşam
Son dakika.... İstanbul Şişli'de bina çöktü! Ekipler olay yerinde
Son dakika.... İstanbul Şişli'de bina çöktü! Ekipler olay yerinde Beyoğlu’nda 4 katlı metruk binanın duvarı sokağa çöktü. Park halindeki ticari araç çöken duvarın altında kalırken, kimsenin olmaması facianın önüne geçti. Olay yerinde çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi çalışma yaptı.
28.08.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro müjdesi! Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu tarih verdi
İstanbul'a yeni metro müjdesi! Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu tarih verdi Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Hedefimiz Kasım ayında vatandaşlarımızı İstanbul Havalimanı'na metro ile ulaştırmak." ifadelerini kullandı.
27.08.2022 Siyaset
İstanbul'da feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti Esenler TEM bağlantı yolundan Edirne istikametine giden otomobil, bariyerleri aşarak yan yola uçtu. Ağaca çarparak duran araçta 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.
25.08.2022 Yaşam
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör örgütleri ve silahlı muhalif gruplarla eş zamanlı mücadele yürüten Çad ile askeri, savunma, güvenlik alanlarındaki iş birliğimizi geliştirmeye hazırız" dedi.
27.10.2021 Gündem
İnsani su hakkı nedir? İSKİ insani su hakkı kalktı mı, ne kadar?
İnsani su hakkı nedir? İSKİ insani su hakkı kalktı mı, ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla İSKİ'ye getirilen 'İnsani Su Hakkı' uygulaması Sayıştay Başkanlığı tarafından mevzuata aykırı bulunması ve kanuni düzenleme getirilmesi gerektiğinin belirtilmesi üzerine uygulama İSKİ tarafından kaldırıldı. İnsani su hakkı nedir? İSKİ insani ne kadar metreküptü?
27.10.2021 Gündem
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu; Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu; Çok sayıda gözaltı var İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik İstanbul genelinde daha önceden belirlenen 60 adrese ve 56 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
27.09.2021 Gündem
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) toplu ulaşımda eğitim seferberliği... İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor. Peki, Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Otobüs sefer saatleri değişti mi? Otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
6.09.2021 Gündem
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor!
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor! İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor.
5.09.2021 Gündem
Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: 1 ayda 10 kat arttı
Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: 1 ayda 10 kat arttı Sağlık Bakanı Koca, İstanbul’da mart başına göre vaka sayılarının yaklaşık 10 kat arttığını söyledi. Türkiye'deki vakaların yaklaşık yüzde 40'ı İstanbul'da.
9.04.2021 Gündem
TOKİ duyurdu: İstanbul için yeni proje
TOKİ duyurdu: İstanbul için yeni proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 3 yeni konut projesi için ihaleye çıkıyor. İhaleye çıkılan projelerin yer aldığı ilçeler Başakşehir, Ataşehir ve kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilecek olan Zeytinburnu şeklinde belirlendi. Projelerin ihale sürecinden sonra birbirinden farklı teslim süreleri yer alıyor. İhaleye konu projelerde konutların yanı sıra dükkanlar da bulunuyor.
24.12.2020 Ekonomi
Doğum günü partisinde zincirleme istismar
Doğum günü partisinde zincirleme istismar İstanbul’da bir doğum günü partisine katılan 15 yaşındaki genç kız ve arkadaşı iddiaya göre partideki diğer gençler tarafından cinsel istismara uğradı. Bu gençler olayı mahalledeki diğer erkeklere de anlatınca zincirleme istismar olayları ardı arkasına geldi. Korktuğu gerekçesiyle yaşadığı korkunç olayları 2 yıl sonra ablasına anlatan mağdur kız A.S’nin şikayeti sonucu 27 şüpheli gözaltına alındı.
12.12.2020 Yaşam
Bakan Varank açıkladı! 'ODTÜ ilk sırada'
Bakan Varank açıkladı! 'ODTÜ ilk sırada' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2020 yılı TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı.
5.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Koca: İstabul'da hayata geçiriyoruz
Bakan Koca: İstabul'da hayata geçiriyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, Corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı. "DSÖ ile ilişkişlerin geliştirilmesi konusunda sayın bölge direktörüyle ile tam bir mutabakat içerisindeyiz." diyen Bakan Koca, "İnsani ve sağlık acil durumlarına hazırlık DSÖ ofisini hızla İstanbul'da hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.
9.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker eğlenceleri sırasında ortaya çıkan olumsuz görüntülere tepki gösterdi, "Böyle bir şey olmaz. Valimize de kesin bir dille söyledim. İstanbul'da buna izin vermeyeceksiniz. Görürseniz, toparlayın götürün. Rehavetin sonu ya hastalık, ya pişmanlıktır" dedi.
4.07.2020 Siyaset
İBB deprem zemin inceleme müdürlüğü yayımladı! İBB deprem zemin haritası - Deprem zemin haritası (İstanbul)!
İBB deprem zemin inceleme müdürlüğü yayımladı! İBB deprem zemin haritası - Deprem zemin haritası (İstanbul)! İBB, Düzce ve Gölcük depremlerinden edinilen deneyimler sonucunda İstanbul’un 39 ilçesi için ‘İlçe Olası Kayıp Tahmini Kitapçıkları’ hazırladı. Deprem tehlikesi ve risklerini yeniden ele alınan İBB ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ile birlikte İlçelere özel olarak analizler ve haritalamalar yapılarak İstanbul İli Olası Deprem Kayıp Tahminlerinin Güncellenmesi Projesi-2019 kamuoyu ile paylaşıldı. İşte İBB deprem zemin haritası…
20.06.2020 Gündem
Beşiktaş yabancı yıldızlarını geri çağırdı!
Beşiktaş yabancı yıldızlarını geri çağırdı! Yönetimden izin alarak yurt dışındaki ailelerinin yanına giden Kevin-Prince Boateng, Jeremain Lens, Victor Ruiz ve Adem Ljajic’ten önümüzdeki hafta İstanbul’da olmaları istendi.
28.04.2020 Beşiktaş
İstanbul'da toplu taşıma ile ilgili yeni uygulama
İstanbul'da toplu taşıma ile ilgili yeni uygulama İstabul Valiliği tarafından corona virüs nedeniyle toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafenin korunmasına yönelik yeni kararlar bugün saat 05.00'ten itibaren uygulanmaya başlandı. Kurallara uymayan sürücü ve şoförlere idari para cezası uygulanacak.
13.04.2020 Yaşam
Bakanlık'tan Marmaray ve Başkentray açıklaması
Bakanlık'tan Marmaray ve Başkentray açıklaması Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı, "İçişleri Bakanlığının 10 Nisan 2020 tarihli sokağa çıkma yasağı talimatları doğrultusunda, yasak kapsamı haricinde olan görevli ve vatandaşlarımızın ev, iş yeri ve görev yerleri arasında ulaşımlarının sağlanması amacıyla İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray yarım saat sefer aralıklarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca PTT ve PTT Kargo da bu kapsamda hizmetlerine devam etmektedir." açıklamasında bulundu.
11.04.2020 Gündem
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları!
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları! Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul projesi bugünlerde gündemden düşmüyor. Kanal İstanbul hakkında gelen son dakika bilgilere göre ise, Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Peki, Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı nerelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul hakkında merak edilenler…
23.12.2019 Gündem
Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren, Şeniz'e saldırıyor
Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren, Şeniz'e saldırıyor Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Ceren için eğlenceli başlayan balayı kabusua dönüyor. Peki, Zalim İstabul’un yeni bölümünde ne olacak? İşte, Zalim İstanbul 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
10.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstabul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istabul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.