İş Müjdesi

İş Müjdesi

Son dakika iş müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 iş müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm iş müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Gençlere iş müjdesi! 1 milyon kişi alınacak! Yüksek gelir fırsatı! Detayları belli oldu
Gençlere iş müjdesi! 1 milyon kişi alınacak! Yüksek gelir fırsatı! Detayları belli oldu 1 milyon gence iş müjdesi geldi. Üstelik gençlere yüksek gelir fırsatı sunuyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca başlatılan, '1 Milyon İstihdam Projesi' büyük ilgi gördü. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, projenin bilgi teknolojileri sektöründe istihdamı artıracağını belirterek, dijital dönüşümün hızlandırılarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi. Bugüne kadar 865 binden fazla kişinin başvuru yaptığı projeyle 2023'e kadar bilgi ve iletişim teknolojileri alanında 1 milyon kişinin istihdama hazır hale getirilmesi hedefleniyor. İşte yüz binlerce geci ilgilendiren tüm detaylar...
13.03.2022 Ekonomi
İstihdam fırsatı! 50 bin kişi bu yıl işe alınacak
İstihdam fırsatı! 50 bin kişi bu yıl işe alınacak Harekete geçildi. İstihdam fırsatı sunuluyor. 50 bin kişi işe alınacak. Güzel haber geldi. Detaylar belli oldu. Tarımsal kalkınma hamlesi başlatan hükümet, ihtisas OSB’leri ile 50 bin kişiye istihdam imkânı sağlayacak. OSB’lere 51 milyon TL kredi tahsis edilecek. Hükümetin tarım alanında üretime katma değer sağlayacak yeni projesi olan TDİOSB kapsamında bu yıl tarımsal alanda 50 bin kişiye iş imkânı sağlanacak.
21.02.2021 Çalışma Hayatı
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi!
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük hastanesinin yapılacağını belirterek, "Burada, 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Okullar, hastaneler, fabrikalar, şan şöhret olsun diye yapılmıyor. Yapılan her eser, aş demek, iş demek." dedi.
20.03.2019 Gündem
500 bin kişiye iş müjdesi
500 bin kişiye iş müjdesi Hükümetin istihdam çağrısıyla Mart ayında kamu kurumları ve bankalara yeni mezun 500 bin kişi işe alınacak.
22.02.2017 Ekonomi
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması Belediye başkan adayları için isim isim anket yaptıran AK Parti, sonuçları haftaya Erdoğan’a sunacak. Erdoğan, bu çalışmanın yanı sıra saha raporları, teşkilat temayülü ve eğilim anketi sonuçlarını karşılaştırarak adayları belirleyecek.
15.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den 'Yerinde Dönüşüm' açıklaması: Dört kırmızı çizgimiz var, taviz vermeyeceğiz
Bakan Özhaseki'den 'Yerinde Dönüşüm' açıklaması: Dört kırmızı çizgimiz var, taviz vermeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Medya Ankara Temsilcileri Buluşması'nda konuştu. Bakan Özhaseki "Şu ana kadar 179 bin konutun ihalesi yapıldı, yüzde 90'ının inşaatı başladı. Cumhurbaşkanımız bu rakamın 390 bine çıkarılmasını istemiş, arkadaşlarımız çalışıyorlar. Başlanılan inşaatlar bir yıl içinde yapılacak" dedi. Bakan Özhaseki, Yerinde Dönüşüm kampanyasına 36 bin 825 kişinin başvurduğunu belirtti.
19.07.2023 Ekonomi
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
İki ilden petrol müjdesi geldi! Uzman isim 'Rus petrollerine eşdeğer’ dedi ve raporu açıkladı
İki ilden petrol müjdesi geldi! Uzman isim 'Rus petrollerine eşdeğer’ dedi ve raporu açıkladı İki ilimizden daha petrol müjdesi geldi. Prof. Dr. Nafiz Maden ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enver Akaryalı, MTA tarafından 1926 ve 1930’lu yıllarda bu bölgede yapılan petrol arama çalışmalarını derinleştirerek çarpıcı sonuçlara ulaştı. Akaryalı, ‘Sondajla birlikte petrolün yüzeye çıkarılması gerekiyor, Rus petrollerine eşdeğer petrol varlığına dair raporlar var’ dedi.
19.07.2023 Ekonomi
Meteoroloji’den son dakika aşırı sıcak uyarısı! Marmara’da alarm verildi, 4 güne dikkat: Bu 5 grup sakın dışarı çıkmasın
Meteoroloji’den son dakika aşırı sıcak uyarısı! Marmara’da alarm verildi, 4 güne dikkat: Bu 5 grup sakın dışarı çıkmasın Meteoroloji’den kavurucu sıcaklarla ilgili son dakika açıklaması! Yağışlar dönecek mi? İller tek tek açıklandı, kritik uyarılar art arda geldi. Yeni sıcak hava dalgası ülkeye giriş yapıyor, hava sıcakları mevsim normallerini alt üst edecek. Marmara Denizi için alarm verildi. Uzman isim korkutan gerçeği açıkladı ve 4 günü dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Hemen ardından ise aşırı sıcaklara karşı özellikle 5 grubu uyardı. Kavurucu sıcaklar devam ederken sağanak yağmur beklentisi de oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağmur müjdesi verdi. Peki hangi illerde yağış var, sıcaklar ne zaman düşecek? İşte son hava durumu tahminleri...
18.07.2023 Gündem
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor
Satılık okul! Bina içindeki öğrencilerle devrediliyor Yaz tatiline girilmesiyle emlak siteleri satılığa çıkarılan özel okul ilanlarıyla dolmaya başladı. İçlerinde okul binalarını öğrencileriyle birlikte devretmeyi teklif edenler dahi bulunuyor. Bazı ilanlarda sadece okul binası satılırken bazı ilanlarda ise ‘Alıcı tercih ederse kiracı devam edebilir’ gibi seçenekler de sunuluyor.
9.07.2023 Gündem
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı
Canlı yayında Fatih Terim'in golcüsünü istediğini açıkladı Burak Yılmaz ile basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, bir dönem Fatih Terim'le birlikte çalışan genç golcü Halil Dervişoğlu hakkında 'Olumlu düşünüyorum, tercihimdir' ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Beşiktaş
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gabar' mesajı: Yaptığımız hamlelerle bu kirli tezgâhı bozuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gabar' mesajı: Yaptığımız hamlelerle bu kirli tezgâhı bozuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dün tarihimizin en büyük petrol rezervini Cudi Gabar’da keşfetmenin sevincini milletimizle paylaştık. Bir dönem teröristlerin gezdiği dağlarımızdan artık yüreklerimizi yakan haberler değil, müjdeler geliyor" dedi. Erdoğan, "Biz yaptığımız hamlelerle işte bu oyunu, işte bu kirli tezgâhı bozuyoruz" dedi.
3.05.2023 Gündem
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Premier Lig takımlarından Fulham devreye girdi. Genç teknik adam Marco Silva'nın çok istediği Szalai''ye 11 milyon euro'luk teklif yapıldı.
23.02.2023 Fenerbahçe
EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı
EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı   EYT'liler nasıl emekli olacak? Emekli olabilmek için nasıl ve nereye başvuracaklar? EYT'liler ne kadar banka promosyonu alabilecek? Merk edilen tüm sorunları Ekonomist Muhammet Bayram canlı yayında CNN TÜRK'te yanıtladı.
31.01.2023 Çalışma Hayatı
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu Gaziantep Valisi Davut Gül, sıkıntılı günlerden geçen Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Vali Gül, Gaziantep FK'daki ayrılığı da duyurdu.
27.01.2023 Gaziantepspor
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 20 yılı aşan kördüğüm geçtiğimiz ay çözüldü. Yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi, emeklilik hakkı kazandı. EYT düzenlemesinin şubat ayı ortasında yasalaşması beklenirken bir yandan da staj ve çıraklık mağdurları sesini duyurmaya çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, “Onlar mağdur değildir” dedi. Vatandaşlar ise stajyer ya da çırak olarak bilfiil çalıştıkları günlerin prim günlerine sayılmasını istiyor. İşte EYT’de staja takılanlarla ilgili son gelişmeler...
17.01.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur?
Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? Hz. Sare, Hz. İbrahim'in eşidir. Sare, İbranice bir isim olmakla beraber Sarah isminden gelir. Peki, Hz. Sare kimdir? Hz. Sare kaç yaşında anne olmuştur? İşte Hz. Sare hakkında bilgiler…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni...
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni... Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiren karar. Bunu yapan tüm çalışanlar memuriyetten atılır. Danıştay kararı var. Memurlar köşe yazarlığı yaparak fikirlerini köşelerinde ifade ediyorlar. Bu şekilde köşe yazarlığı yapanlardan bazıları, yazılarından dolayı disiplin cezası alabiliyor. Ancak özellikle kritik bir detay daha bulunuyor ve çalışanların çok dikkat etmesi gerekiyor. Eğer memur bunu yaparsa direk işten çıkarılıyor. Danıştay tarafından verilen bir karar memurlara kötü haber oldu.
1.05.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

İş Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.