Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif

2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Premier Lig takımlarından Fulham devreye girdi. Genç teknik adam Marco Silva'nın çok istediği Szalai''ye 11 milyon euro'luk teklif yapıldı.

2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa Lig'inde başarı yakalayan Fenerbahçe, bu başarısını devam ettirmek istiyor. Takımında gösterdiği performans ile teknik adam Jorge Jesus'un kadrosunda vazgeçilmez haline gelen yıldız isme Premier Lig'den talip çıktığı öğrenildi. Bunun yanında tecrübeli futbolcu için sarı-lacivertli kulübe teklif yapıldığı kayda geçti.

HAZIRLIKLAR DEVAM ETTİ

Fenerbahçe, Konyaspor ile 25 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı Spor Toto Süper Lig 23. hafta erteleme maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

PEDRO MÜJDESİ

30 Kasım'daki Vallecano maçında sezonu kapatmasına neden olabilecek bir sakatlık yaşayan Joao Pedro, Karagümrük ile oynanan hazılık mücadelesinde 15 dakika forma giyerek sahalara döndü.

SAVUNMAYA TAKVİYE

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken sol bekte aranan isim bulundu. Sarı-lacivertliler, Parma'dan Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

SZALAI RADARDA

Gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai, bir çok kulübün radarına girdi. 2021 yılında Limassol'dan 2.2 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız futbolcu kısa süre içinde kalitesini ispatladı.

FULHAM HAREKETE GEÇTİ

Daha önce İspanya La Liga ekibi Sevilla, Szalai için Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirmişti. Sporx'in haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın da yıldız oyuncu için harekete geçtiği öğrenildi.

11 MİLYON EUROLUK TEKLİF

İngiliz ekibi Fulham, 25 yaşındaki Macar stoper için 11 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. 2021 yılında Limassol'dan 2.2 milyon euroya transfer edilen yıldız futbolcu kısa süre içinde gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

FENERBAHÇE'DEN RET SİNYALİ

Fenerbahçeli kurmaylar, tecrübeli stoper Attila Szalai için gelen bu teklifi yeterli bulmadı. Kulübün satmak istemediği Szalai için 15 milyon euro altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİ FORMA İLE DALYA

Attila Szalai, Fenerbahçe forması ile toplam 100 resmi maçta forma giydi. Macar yıldız, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsarken bunun yanında 4 de asist yaptı. Szalai'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

2 milyon euroya gelmişti Fenerbahçenin yıldızına 11 milyon euroluk teklif