Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Lucas Moura'nın istediği maaş ortaya çıktı! Aubameyang'la aynı

Lucas Moura'nın istediği maaş ortaya çıktı! Aubameyang'la aynı

Yazğız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Brezilyalı yıldız Lucas Moura, Sarı Lacivertli yönetimden 5 milyon euro maaş talebinde bulundu. Chelsea'de oynayan tecrübeli forvet Aubameyang da hemen hemen aynı parayı istemişti.

Lucas Moura'nın istediği maaş ortaya çıktı! Aubameyang'la aynı

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Brezilyalı futbolcu Lucas Moura'yı yakın takibe aldı. Alınan bilgiye göre yıldız ismin Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu.

FENERBAHÇE, LUCAS MOURA'DA EN AVANTAJLI KULÜP

Kadrosunu Samet Akaydin, Emre Demir (Samsunspor'da kiralık) ve Jayden Oosterwolde ile güçlendiren Fenerbahçe'de yeni hedef Lucas Moura... Tottenham'ın gözden çıkardığı Brezilyalı yıldızın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

Tottenham menajeri Antonio Conte, Lucas Moura'yı kadroda düşünmediğini açıklamıştı. Conte'nin bu açıklaması sonrası başta Roma olmak üzere birçok kulüp Moura için girişimlere başlamıştı.

Roma dışında Fenerbahçe de Lucas Moura ile yakından ilgileniyor. İspanya'dan Fichajes'in Tuttomercato'ya dayandırdığı habere göre Fenerbahçe, Lucas Moura için en avantajlı kulüp konumunda yer alıyor.

İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Brezilyalı yıldız Lucas Moura, sarı lacivertli takımdan yıllık 5 milyon euro ve imza parası istiyor. Oyuncu, bu şartların karşılanması halinde sarı lacivertli kulübe gelmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

MOURA'NIN PERFORMANSI

Lucas Moura, bu sezon Tottenham forması ile 12 resmi müsabakaya çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Lucas Mouranın istediği maaş ortaya çıktı Aubameyangla aynı