Gazete Vatan Logo

Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...

Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.

Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...

22 yaşındaki Annabelle Ham, ABD’nin Atalanta eyaletinde yaşayan popüler bir sosyal medya fenomeni ve çektiği videolarla günlük hayatını anlatan biriydi.

Çevresi tarafından oldukça sevilen bir üniversite öğrencisi olan genç kız ile ilgili korkunç gerçek geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

22 yaşındaki Ham, trajik bir şekilde geçtiğimiz cumartesi hayatını kaybetti.

Yetkililer genç kızın ölüm sebebi ile ilgili açıklama yapmazken aileden konuyla ilgili açıklama geldi.

Ham’in kız kardeşlerinden biri olan Alexandria yaptığı açıklamada kız kardeşinin uzun süredir epilepsi hastalığından müzdarip olduğunu ve ölümünün sebebinin de bir epileptik kriz olduğunu söyledi.

Alexandria’nın açıklamaları şu şekilde: Açıkçası, Ham bu dünya için fazla iyiydi. O partilerin canıydı, bir bujiydi, tanıştığı herkesi severdi ve herkes de onu severdi. Her zaman çok mutluydu ve her günü, durumu veya geziyi daha iyi hale getirmenin yollarını aradı. Ne kadar iyi olduğuna dair gerçekten yeterli kelimeler yok.

Ham’in bir diğer kardeşi Amelia ise yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından, “Bazen Tanrı'nın neden bir şeyler yaptığını anlamıyorum ama bunun ne kadar zor olduğunu kelimelere bile dökemiyorum. Böyle bir şeyin başına gelene kadar başına geleceğini veya gelebileceğini asla düşünmezsin” ifadeleriyle paylaştı.

Haberin Devamı

22 yaşındaki genç fenomenin YouTube’da 77 bine yakın abonesi ve Instagram ve TikTok’ta ise 107 bine yakın takipçisi bulunuyordu.

Bazı uluslararası kaynaklar, Alabama kolluk kuvvetlerinin paylaştığı bir kayıp vakasının Ham'ın ölümüyle ilgili gönderisini işaret etti.

Fairhope Polis Departmanı’ndan cumartesi günü yapılan açıklamada, “Bugün saat 15:32'de Fairhope Polis Departmanı, en son Fairhope'ta bulunan Molokai Lane'in sonundaki iskelede yürürken görülen kayıp bir kişi için yapılan aramayı yanıtladı. Fairhope Gönüllü İtfaiyesi, Alabama Emniyet Teşkilatı ve Daphne Arama ve Kurtarma ile birlikte yardıma yanıt verdi. Şahıs ölü bulundu. Aile bildirimi beklenirken kimlik açıklanmadı” ifadeleri kullanıldı.

Henüz bu iddialar doğrulanmadı ve ailenin yaptığı açıklama bu iddiaları adeta boşa düşürdü.

Haberin Devamı