İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu...
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu... Gloria Ramirez isimli kadın, bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm doktorlar ve hemşireler iki çocuk annesi Ramirez’in hayatını kurtarmak için seferber olurken sağlık ekiplerin tek tek bayılması şok etkisi yarattı. Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ramirez’e ne olduğunu anlamak için 3 kez otopsi yapan ekipler, aylar sonra kan donduran detaylara ulaştı.
4.07.2023 Dünya
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu...
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu... Ağrı'da, 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir (43) ile akrabaları Mehmet Ali Aydemir (33) ve köylüleri Besim Dursun (48) hakkında mütaalasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, 3 sanığın fikir ve eylem birliği içerisinde Leyla'yı öldürdüklerinin anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Tutuksuz sanıklar Ayşe Artam (38) ve Yıldırım Artam (41) hakkında cinayete ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna yardımdan 29 yıl 4'er aya kadar hapis cezası talep eden savcı, amca Musa Aydemir (29) ile Besim Dursun'un eşi Hatun Dursun'un (56) ise beraat ettirilmesini istedi.
17.06.2020 Gündem