İos

İos

Son dakika ios haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ios ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ios haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ios gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.995 ios haberi bulunmuştur. Tüm ios haberleri aşağıda listelenmiştir.
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek Apple ile Google arasında olası bir anlaşma, iOS 18'de Gemini ile sonuçlanabilir.
19.03.2024 Gündem
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır?
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır? IMEI numarası yeni telefon satın alan kişiler için kayıt işlemlerinden biridir. Yurtdışından gelen cihazların tamamına IMEI numarası girilmektedir. Bu şekilde telefon yasal olarak çalışmaya başlamaktadır. Kaçak telefon kullanımının önüne geçişmesi adına yapılan bu işlem tüm telefonlar için geçerlidir.
29.01.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı Iphone 15 modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. Bu modellerle birlikte yeni işletim sistemi iOS 17'de tanıtıldı. Peki iPhone 15 modelleriyle birlikte ne gibi yeni özellikler geldi? İşte 8 maddede iPhone 15 modellerinde bulunan yeni özellikler.
5.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler... Akıllı telefonlarda bulunan NFC özelliğinin kolaylık sağlayan bir özellik olduğu bilinmektedir. NFC, Near Field Communication kelimesinin kısaltması olarak bilinmektedir. Kelimenin Türkçe anlamı ise Yakın Alan İletişimi olarak ifade edilebilir. NFC, telefonunuzun yakınında bulunan farklı bir cihazla temas ettirilmeden iletişim kurulmasını sağlamaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için ise telefonun ilgili cihaza yaklaşık 4 santimetre kadar yaklaştırılması gerekmektedir. 
4.07.2023 Eğitim
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri…
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri… Apple, bugün San Francisco'da gerçekleşecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) iOS 17 güncellemesi başta olmak üzere birçok yenilik tanıtacak. Yeni güncellemenin sadece belli iPhone modellerine getirilecek olması İphone kullanıcılarının “iOS 17 uyumlu telefonlar ile iOS 17 güncellemesi almayacak telefonlar” araştırmasına başlamasına neden oldu. Peki, iOS 17 hangi telefonlarda var? iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir?
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
iOS 17 almayacak telefonlar belli oldu! Apple yeni işletim sistemi iOS 17 alacak telefonları açıkladı!
iOS 17 almayacak telefonlar belli oldu! Apple yeni işletim sistemi iOS 17 alacak telefonları açıkladı! iOS 17 almayacak iPhone'lar belli oldu. Apple, WWDC 2023 etkinliğinde yeni işletim sistemi iOS 17 güncellemesini duyurdu. iPhone kullanıcıları da gelen güncellemeyle birlikte "iPhone almayacak telefonlar hangileri" sorusuna yanıt aramaya başladı. iOS 17 ile gelen yeniliklerin tanıtıldığı gecede iPhone kullanıcılarını etkileyen özellikler de tüm dünyaya duyuruldu.
5.06.2023 Gündem
iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi! iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var?
iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi! iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var? iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi. Apple WWDC 2023 etkinliği 5 Haziran akşamı yapıldı. Peki iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var, iPhone görünümü nasıl olacak?
5.06.2023 Eğitim
ChatGPT iOS uygulaması Türkiye'ye de geldi!
ChatGPT iOS uygulaması Türkiye'ye de geldi! Sonunda meşhur YZ ile "cepleşebileceğiz"
2.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Pound İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sterlin İşareti Nasıl Yapılır?
Pound İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sterlin İşareti Nasıl Yapılır? Pound işareti, Birleşik Krallık para birimi olarak bilinen sterlin sembolüne verilen isim olarak bilinmektedir. Sterlin simgesi olarak bilinmekte olan pound simgesinin birçok alanda kullanılması gerekebilmektedir. Özellikle de bilgisayarda veya telefonda pound işaretinin yapılması için uygulanacak olan yöntemler hakkında bilgi sahibi olunması kolaylık sağlayacaktır. 
25.05.2023 Eğitim
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri!
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri! Sanal Özel Ağ (Virtual Private Network) olarak adlandıran VPN uygulamaları ile interneti kesintisiz kullanabilirsiniz. Net bağlantısında sıkıntı yaşadığınızda kullanabileceğiniz VPN uygulamaları sıklıkla ücretli olsa da ücretsiz VPN uygulamalarıyla farklı bir ülkeye bağlıyor ve kesintisiz bir şekilde interneti kullanabilirsiniz. Biz de 'En iyi ücretsiz VPN uygulamaları' derledik. Android, iOS ve Windows cihazlarınızda para vermeden kullanabileceğiniz ücretsiz VPN uygulamaları…
14.05.2023 Bilim ve Teknoloji
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı İş arayan ve işverenlere yönelik hizmetler başta olmak üzere, uzun yıllardır pek çok dijital platform üzerinden hizmet sunumu gerçekleştiren İŞKUR, mobil uygulamasıyla da hizmet vermeye başladı.
7.04.2023 Ekonomi
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması Tarım ve Orman Bakanlığı'nca yiyeceklerin kalori hesaplamaları için geliştirilen ve 2 ay önce hizmete sunulan cep telefonu uygulaması 'TürKomp', ramazan ayında yoğun talep gördü. Kullanıcılar, yeterli ve dengeli beslenmek için uygulama üzerinden yiyeceklerin kalorilerini hesaplayarak, kendi menülerini oluşturma imkanı buldu.
26.03.2023 Sağlık
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması
Ücretsiz 20 iPhone uygulaması Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri hemen her gün yeni bir uygulama görüyoruz. Kimi macera, kimi uyku, kimi kişisel bakım için. Ayrıca eğitim, sağlık ve yemek için de popüler ve kullanışlı uygulamalar var. Uyku demiş miydik? Evet, bazılarımız için belki de en önemlisi bu...
6.03.2023 Bilim ve Teknoloji
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen yüksek hızlı, ana hat ve konvansiyonel trenler için bilet satışı yapılan e-bilet mobil uygulama sisteminin yenilendiğini duyurdu.
31.01.2023 Ekonomi
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu ŞOK aktüel ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta Toronto Köşe Takımından 4 Kişilik Mutfak Masa Takımına, hazır mutfak Dolapları ve Çekmece Düzenleyicisinden Asus Expert book Taşınabilir Bilgisayara kadar birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Peki, 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
28.12.2022 Ekonomi
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir?
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? Sosyal medyada yeni bir akım başladı. Fotoğrafları avatara çevirme akımı büyük ilgi görüyor. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI’yi kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Instagram kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Lensa AI uygulamasında yapılan fotoğrafların avatar ve anime halleri şimdiden paylaşım rekoru kırıyor. Aralık ayının ilk 5 gününde kullanıcılar sadece Lensa AI'ın uygulama içi alımlarında toplam 8,2 milyon dolar harcadı. Peki, Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? İşte Lensa AI kullanımı ve indirme linki!
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ios haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.