İnkar

İnkar

Son dakika inkar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inkar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inkar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnkar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inkar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.897 inkar haberi bulunmuştur. Tüm inkar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular İnternette sahte site üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi eklendi. Hürriyet’in adının da kullanıldığı kopya internet sitesinden gelen linke tıklayan vatandaşlar formu doldurduktan sonra dolandırıcılık tuzağına düşürülüyor. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli’nin haberinde…
7.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar! Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Depremden sonra başvurular yüzde 400 civarında arttı!
Depremden sonra başvurular yüzde 400 civarında arttı! 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerden olan Kayseri'de vatandaşlarda deprem anksiyetesi başladığını söyleyen Psikiyatri Uzmanı Dr. Muhammed Emin Dağüstü, "Depremden sonraki başvuran hastalardaki deprem temaları yüzde 400 civarında arttı" dedi.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, zabıtalar tarafından sökülen bilbordlarla ilgili açıklamarda bulundu. Kurum, "Bizim parasını verdiğimiz bedelini ödediğimiz billboardlarımızı siz hangi adalete, hangi hukuka göre söküyorsunuz?" dedi.
21.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor' dedi. İlk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN ile ilgili olarak ise Erdoğan, 'Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler.' ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir?
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir? Chatgpt Türklere küfür mü etti, Chatgpt nedir? Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'nin, Türk bir kullanıcıya ve Türklere küfür ettiği iddia edildi. Ekşi Sözlük'te iddiayı ortaya atan yazar olayın detaylarını da anlattı. Peki, Chatgpt Türklere ne dedi, gerçekten küfür mü etti?
8.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Yadsıma Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Yadsınamaz İle İlgili Cümleler...
Yadsıma Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Yadsınamaz İle İlgili Cümleler... Bireyin söylediği, yaptığı ya da tanık olduğu olay ve eylemleri, olmamış ya da yapmamış gibi davranması yadsıma olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda bu bir inkar şeklinde ifade edilebilir. O yüzden eş anlamlı olarak inkar etmek sözcük grubu üzerinden ele alındığını söylemek mümkün. Herhangi bir olay karşısında buna şahit olmadığını, görmediğini ya da duymadığını dile getirmek gibi anlatılabilir. Farklı sebeplerden dolayı gün içerisinde birçok kişi bu durumu yapmaktadır.
5.02.2024 Gündem
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir?
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir? Fransızcaya Antik Yunancadan geçen psişik kelimesi, günümüzde terim olarak kullanılıyor. Metafizik, parapsikoloji ve teoloji gibi bilim dallarında psişik kelimesinin tanımı aynı olsa da farklı şekilde yorumlanmaktadır. Materyalistler ve pozitivistler ise doğaüstü olan tüm olgulara karşı çıktıkları için psişik güçlerin varlığını inkar etmektedir. 
1.02.2024 Sağlık
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir?
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir? Türkçe diline Arapçadan geçiş yapan Ba's kelimesi çok fazla anlama gelmektedir. Aynı zamanda ilk anlamı da diriltmek ya da uyandırmaktır. Bunun yanında Ba's peygamber olarak göndermek ve de uyarmak anlamına da gelmektedir. İslam dininde çok önemli bir yere sahip olan Ba's ahiret inanç merkezinde yer almaktadır.
22.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İnkar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inkar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.