İletişim Başkanı Altun

İletişim Başkanı Altun

Son dakika İletişim Başkanı Altun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İletişim Başkanı Altun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İletişim Başkanı Altun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İletişim Başkanı Altun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iletişim başkanı altun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.193 iletişim başkanı altun haberi bulunmuştur. Tüm iletişim başkanı altun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi? Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurmuştu. Ancak İletişim Başkanlığından yeni bir açıklama geldi. Peki, Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
25.10.2023 Ekonomi
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Stoltenberg, İsveç ile Finlandiya'yı görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Stoltenberg, İsveç ile Finlandiya'yı görüştü NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini görüştüğünü belirterek, "Önümüzdeki hafta Brüksel ve Madrid'de müzakerelere devam etme konusunda mutabık kaldık" dedi.
25.06.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Ege'de gerginlik yaratmanın kimseye faydası yok
İletişim Başkanı Altun: Ege'de gerginlik yaratmanın kimseye faydası yok İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ege Denizi'nde sürekli gerginlik yaratmanın kimseye faydası yoktur. Bu gerginliğin bedeli, kışkırtan taraf için her seferinde daha da artmaktadır'' dedi.
25.06.2022 Siyaset
Şentop ve Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldı
Şentop ve Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldı.
15.06.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye’ye karşı yürütülen dezenformasyona karşı büyük bir mücadelede veriyoruz. Türkiye markasına zarar vermek için her fırsatı değerlendiren mecra ve kesimler için de hukuki düzenlemelerimizi yapıyor, sektörün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda mevzuat çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
14.06.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Medya özgürlüğü ve ifade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar bugün genişletilmiştir, güvence altına alınmıştır. Bu gerçeğe rağmen basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti gibi kavramlar içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine çarpıtılmıştır” dedi.
1.06.2022 Siyaset
Meral Akşener: Ülkemizin Batılı ülkelere gösterdiği iyi niyet defalarca suistimal edildi
Meral Akşener: Ülkemizin Batılı ülkelere gösterdiği iyi niyet defalarca suistimal edildi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin, Türkiye'nin onayına ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Yalnız burada unutmamamız gereken bir şey var, ülkemizin şimdiye kadar Batılı ülkelere gösterdiği iyi niyet defalarca suistimal edildi" dedi.
25.05.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun Türkiye - Afrika Medya Zirvesi'nde konuştu
İletişim Başkanı Altun Türkiye - Afrika Medya Zirvesi'nde konuştu - TÜRKİYE - Afrika Medya Zirvesi'nde konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik iftira ve yalanlarla karşı karşıya kaldık. Dün gerekli cevaplar verildi. Şunu açık ve net şekilde burada da vurgulamak istiyorum ki sömürgecilerin, onların yerli iş birlikçilerinin, terör örgütlerinin gücü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez. Cumhurbaşkanımız dün olduğu gibi bugün de yarın da bu ülke için aşkla çalışmaya, aşkla koşmaya devam edecektir" dedi.
25.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Girişimimiz uluslararası hegemonyaya bir itirazdır
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Girişimimiz uluslararası hegemonyaya bir itirazdır Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, uluslararası dünyada bir avuç medya şirketinin hegemonyasının söz konusu olduğunu belirterek, "Bizim bugünkü girişimimiz, bu uluslararası hegemonyaya bir itirazdır. Bu itirazı önemsemeliyiz. Bu itiraz Türkiye'nin küresel adaletsizliğe itirazının bir yansımasıdır" dedi.
11.05.2022 Siyaset
Fahrettin Altun: Sistematik dezenformasyonun son hedefi göçmen politikası oldu
Fahrettin Altun: Sistematik dezenformasyonun son hedefi göçmen politikası oldu İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Maruz kaldığımız sistematik dezenformasyon ve toplumsal mühendislik girişimlerinin son hedefi, ülkemizin göçmen politikası oldu. Ancak biz devlet ve millet olarak, bu konuda insani ve vicdani değerlerden uzak şekilde kötücül hesaplarla siyasal menfaat devşirme girişimlerine hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz" dedi.
11.05.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'Osman Kavala' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'Osman Kavala' tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi davası kararına ilişkin, "Bu kurgulanmış mahkemede Osman Kavala, beraat ettiği bir davadan müebbet hapse mahkum oldu. Dünyada böyle bir örnek yok. Böyle bir garabet yok. Ama bizim ülkemizde olur. Çünkü yargı bağımsız değil" dedi.
26.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Demokratik hukuk devletinde halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemezsiniz
İletişim Başkanı Altun: Demokratik hukuk devletinde halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemezsiniz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir hukuk devletidir. Demokratik hukuk devletinde halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemezsiniz” dedi.
26.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Ermeni vatandaşlarımızla bin yıla varan köklü birlikteliğimizden ilham alarak geleceği beraber inşa etmeye devam ediyoruz. Daha adil bir hafızanın oluşturulması, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşmeye de elbette katkıda bulunacak bir husustur” dedi.
24.04.2022 Siyaset
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak
Meclis, 23 Nisan'da özel gündemle toplanacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın özel gündemle toplanacak.
22.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) yapılan saldırıyla ilgili, "Alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Fahrettin Altun: 1915 olaylarına ilişkin kararlar yok hükmündedir
Fahrettin Altun: 1915 olaylarına ilişkin kararlar yok hükmündedir İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "1915 olayları tarihin ve bilimin konusu olması gerekirken; bugün üzerinden 100 yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, hala siyasetin konusu olmaktan kurtulamamıştır. Birçok ülke parlamentosunun Türkiye aleyhine almış olduğu 1915 olaylarına ilişkin kararlar, bilimsel veriler ışığında da uluslararası hukuk nezdinde de yok hükmündedir" dedi.
20.04.2022 Siyaset
İYİ Parti Lideri Akşener: Seçmen çantada keklik olmamalı
İYİ Parti Lideri Akşener: Seçmen çantada keklik olmamalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 yıldır şehir şehir gezdiğini belirterek, “Yapmaya çalıştığım şey, seçmenin velinimet olmasıdır. Çantada keklik olmaktan, cepte keklik olmaktan çıkmasıdır” dedi.
14.04.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Ülkemiz bu çatışmaların ortasına çekilmeye çalışıldı
İletişim Başkanı Altun: Ülkemiz bu çatışmaların ortasına çekilmeye çalışıldı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Bizim için öncelik şiddetin sona ermesi ve sivillerin daha fazla zarar görmeden ateşkesin sağlanmasıdır, barışın temin edilmesidir. Ukrayna'daki masum siviller üzerinden daha büyük hesaplar görme çabalarını doğru bulmadığımız gibi, bu sivillerin hedef yapılmasını da şiddetle kınıyoruz. Yaptırımların cezalandırıcı etkisinin sahada yaşanan dramı sona erdirmeye yetmediğini de görüyoruz" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Fahrettin Altun: Cumhurbaşkanımızın gayretleri, ülkemizin istikrarlaştırıcı gücünü pekiştiriyor
Fahrettin Altun: Cumhurbaşkanımızın gayretleri, ülkemizin istikrarlaştırıcı gücünü pekiştiriyor Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımızın bölge ve dünya barışını tesis etmeye yönelik samimi gayretleri, ülkemizin istikrarlaştırıcı gücünü pekiştiriyor" dedi.
5.04.2022 Siyaset
İngiltere Başkanı Boris Johnson: 'Putin kırmızı çizgiyi çoktan aştı!'
İngiltere Başkanı Boris Johnson: 'Putin kırmızı çizgiyi çoktan aştı!' İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya yönelik saldırılarda kırmızı çizgiyi aştığını belirterek, "Putin, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne çıkarılmalı. Yaptıklarının savaş suçu olduğu konusunda hiç şüphe yok” dedi.
24.03.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil'
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil' İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Amerikan Wall Street Journal gazetesinde yayımlanan ve Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemini Ukrayna'ya göndermesini öneren makaleye yanıt verdi. Altun, "Bu fikir hiçbir şekilde gerçekçi değil. Söz konusu yazıdaki öneri üzerinden açıklamak gerekirse, Batı'nın bugün yapması gereken, F-35 savaş uçaklarını ve Patriot bataryalarını ön koşulsuz olarak Türkiye'ye teslim etmektir" dedi.
24.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İletişim Başkanı Altun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iletişim başkanı altun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.