İl Özel İdaresi

İl Özel İdaresi

Son dakika il özel idaresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il özel idaresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il özel idaresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Özel İdaresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il özel idaresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.844 il özel idaresi haberi bulunmuştur. Tüm il özel idaresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu!
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu! Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Gündem
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi Büyükşehir statüsünde olmayan Batman'da yeni belediye binasına asılan ‘Batman Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Batman’ımızın kavuşacağına inandığımız ‘Büyükşehir’ statüsüne vurgu yapmak ve motivasyon artırma amacı taşımaktadır” denildi. Yerel bir gazetenin sahibi Bulut Kutlu ise, "21 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek. Bir miting düzenleyecek. Acaba müjdeyi o mu verecek? Bekleyeceğiz, göreceğiz" diye konuştu.
14.03.2024 Gündem
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkanı Menderes Kutlu, kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
13.02.2024 Adana
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü Son 55 yılın en yoğun yağışının yaşandığı Ardahan'da köylerdeki tek katlı evler kar altında kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yollarını açtığı köylerde yaşayanlar, evlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalışıyor.
9.02.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı Bitlis'te 2 gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, kapanan yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
6.01.2024 Gündem
Hakkari'de 4 metre karla mücadele
Hakkari'de 4 metre karla mücadele Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgelerindeki yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
28.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 günlük yağışla kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken; Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerinde kapanan 303 köy yolu, ekiplerin 3 gün süren çalışmalarıyla ulaşıma açıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Tunceli’de kış kendini göstermeye başladı. Kar yağışıyla kapanan 303 köyümüzün yolunu, İl Özel İdare’ye bağlı 59 aracımız ve 100’ün üzerinde personelimizle mesai gözetmeksizin açtık. Tunceli karla mücadeleye hazır” dedi.
27.12.2023 Gündem
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreye ulaştığı belirtildi.
25.12.2023 Gündem
Doğu Karadeniz'de kar; 367 köy yolu kapandı! Çalışma başlatıldı
Doğu Karadeniz'de kar; 367 köy yolu kapandı! Çalışma başlatıldı Doğu Karadeniz'deki 4 ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle 367 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekipler yolların ulaşıma açılması için çalışma başlattı.
25.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı Siirt'in Pervari ilçesinde, kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan yolcu minibüsü ve otomobildeki 6 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Derenin taşması sonucu Kırıkkale-Samsun kara yolu, kısa bir süre trafiğe kapatıldı.
26.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Bolu Tüneli'ne 'heyelan' çözümü! Harekete geçildi
Bolu Tüneli'ne 'heyelan' çözümü! Harekete geçildi Bolu'da İl Koordinasyon Toplantısı'na katılan Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Bolu Dağı Tüneli'nde 2 yıldır yaşanan heyelanlar nedeniyle tünelin İstanbul yönünün 70 metre uzatılacağını ve betonarme yerine çelik olarak inşa edileceğini duyurdu.
20.07.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
Erzincan'da sağanak sonrası derelerden sel geldi
Erzincan'da sağanak sonrası derelerden sel geldi Erzincan'da etkili olan sağanak sonrası derelerden sel geldi. Derenin üzerinde bulunan köy yolunun sular altında kalması sonucu Günebakan köyüne giden yol ulaşıma kapandı.
16.06.2023 Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Mayıs ayında 4 metrelik karla mücadele!
Mayıs ayında 4 metrelik karla mücadele!  Erzincan'da Televizyon vericilerinin bulunduğu 1650 rakımlı Karadağ'da yol açma çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri, kalınlığı yer yer 4 metreye ulaşan karla mücadele ediyor.
14.05.2023 Yaşam
Nisan ayının son gününde kar geri döndü, ekipler 1 metreyi aşan karla mücadele etti
Nisan ayının son gününde kar geri döndü, ekipler 1 metreyi aşan karla mücadele etti Muş’ta nisan ayının sonunda etkili olan kar yağışı 1 metreyi bulurken, İl Özel İdaresi ekipleri bazı bölgelerde tipi ve fırtına nedeniyle 4 metreyi aşan kar ile mücadele etti.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Özel İdaresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il özel idaresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.