İkizdere

İkizdere

Son dakika ikizdere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikizdere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikizdere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkizdere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikizdere gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 ikizdere haberi bulunmuştur. Tüm ikizdere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli?
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli? Murat Çepni, DEM Parti İstanbul başkan adayı oldu. DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı olan Murat Çepni'nin hayatı ve kariyeri sorgulanmaya başlandı. Peki, Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
‘Dağ horozu’ gözleminde ‘çekirge kamışçını’ Türkiye’de ilk kez objektiflere yakalandı
‘Dağ horozu’ gözleminde ‘çekirge kamışçını’ Türkiye’de ilk kez objektiflere yakalandı Kafkasya bölgesinin endemik kuş türlerinden olan, Türkiye'de sadece Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü çevresinde yaşayan dağ horozunu görebilmek için yurdun dört bir yanından gözlemciler, 18'inci Dağ Horozu Şenliği'ne katıldı. Sabahın ilk ışıkları ile yaylaya çıkan fotoğraf tutkunları, dağ horozunu gözlemledi, ötleğengiller familyasından nadir görülen ‘çekirge kamışçını da Türkiye’de ilk kez fotoğraflandı.
17.06.2023 Yaşam
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış Rize'nin İkizdere ilçesinde ot toplamak için gittiği dere kenarında kaybolup, bir gün sonra cansız bedeni bulunan Hatice Tekin’in (45), sıcaktan bunalıp, serinlemek için ayaklarını soktuğu suda akıntıya kapıldığı ortaya çıktı.
10.06.2023 Yaşam
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Rize seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında yer açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak anlık oy dağılımı ve oy oranlarıyla Rize'de kazanan parti ve ittifak oy oranları yer alacak. 64 milyondan fazla seçmen yarın sandık başına gidecek. 07:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. Açılan sandık sayısıyla paralel olarak Rize ilçe seçim sonuçları 2023 de belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da 14 Mayıs 2023 akşam saat 21:00'dan belli olacak. Peki Rize hangi parti kazandı? Rize Cumhurbaşkanı kazanan kim oldu?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı Rize’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek. Plan ile daha önce yapılan hataları bertaraf etme gayesinde olduklarını belirten ve kaçak yapılaşmaya karşı uyarılarda bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, “Kaçak tüm yapıların yıkılacağını vatandaşlarım bilsin. Boşuna bu anlamda masraf etmesin” dedi.  
12.12.2022 Gündem
Paraya para demiyorlar! 1 ton ön sipariş alındı! Kilosu 2 bin 500 lira...
Paraya para demiyorlar! 1 ton ön sipariş alındı! Kilosu 2 bin 500 lira... Rize'nin İkizdere ilçesindeki Anzer Yaylası'nda üretilen dünyaca ünlü balın sağımına başlandı. Sınırlı miktarda üretilen balın satışı, öncelikle talep eden hastalara yapılacak. Şu ana kadar 1 ton ön sipariş alındı, satışlar ise kooperatifler üzerinden yapılacak. Balın kilo fiyatı, bu yıl 2 bin ile 2 bin 500 lira arasında değişecek.
16.08.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 73 arttı! Müjdeyi resmen duyurdu, işte yeni fiyatlar...
Fiyatlar yüzde 73 arttı! Müjdeyi resmen duyurdu, işte yeni fiyatlar... Fiyatlara yüzde 73 artış geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Resmen değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılı yaş çayda alım taban fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yıl yaş çay alımlarında uygulanacak taban fiyatı yüzde 73'ün üzerinde artışla 6 lira 70 kuruşa çıkarıyoruz” diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
14.05.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor. Dünyada sadece 5 tane olan dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninde, yaş çay alım fiyatları konusunda da müjde verdi. Erdoğan, "Bir müjdede İkizdere Çamlıhemşinli çay üreticilerine vermek istiyorum. 100 ton kapasiteye sahip 5 binin üzerinde üreticiye sahip çay fabrikalarının inşaatlarını projeleri var." dedi.
14.05.2022 Siyaset
Talep patladı, kilosu fiyatı bin 200 lira! Sağlık için çok faydalı, tüm dünya sıraya girdi...
Talep patladı, kilosu fiyatı bin 200 lira! Sağlık için çok faydalı, tüm dünya sıraya girdi... Dünyanın çeşitli ülkelerinden talep gören Anzer Balı’nda öncelik yurt dışından gelecek dövize değil yurt içerisindeki hastalara veriliyor.
23.04.2022 Ekonomi
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2021 yılına ait “en uç meteorolojik değerlerin” yer aldığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerini paylaştı.
13.01.2022 Gündem
Tatil öncesi otel ve pansiyonlara rezervasyonlar arttı! Özellikle o bölgeye ilgi var
Tatil öncesi otel ve pansiyonlara rezervasyonlar arttı! Özellikle o bölgeye ilgi var Eğitim-öğretim yılının ilk ara tatilinde doğayla baş başa kalmak isteyenlerin tercihi Karadeniz Bölgesi oluyor. Trabzon'da Uzungöl Turizm Merkezi ile Rize'de Ayder Yaylası ve İkizdere Vadisi'nde otel, pansiyon, bungolav evler ile termal tesislerde rezervasyonlar arttı.
11.11.2021 Gündem
Rize'de cezaevi aracı devrildi: 11 yaralı
Rize'de cezaevi aracı devrildi: 11 yaralı Rize'nin İkizdere ilçesinde buzlanma nedeniyle yolda kayıp devrilen kamyonete çarpan cezaevi aracındaki 1’i mahkum, 8’i jandarma personeli ve 2'si şoför 11 kişi yaralandı.
28.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Geçen seneyi 93,3 milyar dolarla kapattığımız döviz rezervlerimiz, 27 Ağustos itibarıyla 118 milyar doları aşmış durumdadır. Enflasyonun tek haneli rakamlara düşmesini hedefliyoruz. Büyüme Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının temel şartıdır. Bu yılı %9 civarında büyümeyle kapatmayı ümit ediyoruz. Ekonominin yıllık %5,3 oranında büyümesini öngörüyoruz." dedi. Erdoğan, kamu taşıtlarının tedarikinde, kullanımında ve tasfiyesinde verimliliği artırmak için Kamu Taşıt Filo Yönetim Sisteminin kurulacağını bildirdi. Salgınla mücadelede hala tek ve en önemli kozun aşı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Vatandaşlarımızı bir kez daha aşılarını yaptırmaya ve tamamlamaya davet ediyorum." diyerek aşı çağrısında bulundu. Çeltik fiyatlarına ilişkin de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ton başına baldo çeşidi için 5 bin 500 lira, Osmancık çeşidi için 4 bin 500 lira, Luna çeşidi için 4 bin lira alım fiyatı uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.
6.09.2021 Gündem
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salarha Tüneli ile 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4.5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecek." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin İkizdere ilçesinde katıldığı bazı programların ardından Güneysu ilçesine geldi.
3.09.2021 Gündem
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz
İyidere - İkizdere yolu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar Ankara'dan geliyor. Tesisin yapımını durdurmak için gayret sağlıyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz." dedi.
3.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Rize programı! Cumhurbaşkanı Rize'ye ne zaman gelecek 2021?
Cumhurbaşkanı Rize programı! Cumhurbaşkanı Rize'ye ne zaman gelecek 2021? Cumhurbaşkanı Rize'ye ne zaman gelecek 2021? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu memleketi Rize'de olacak. Erdoğan, bugün ve yarın Rize'de açılış törenlerine katılacak.
3.09.2021 Gündem
2 dev proje hizmete giriyor
2 dev proje hizmete giriyor Rize'de 70 yıldır hayal olan ve 2017'de inşaatına başlanılan İyidere-İkizdere yolu Hurmalık Tünelleri ve bağlantı yolları ile 2019'da inşaatına başlanılan Salarha Tüneli tamamlandı. İki dev proje, bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından açılacak.
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkizdere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikizdere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.