İclal Aydın

İclal Aydın

Son dakika İclal Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İclal Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İclal Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İclal Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iclal aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 iclal aydın haberi bulunmuştur. Tüm iclal aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir?
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının usta yönetmeni Yılmaz Erdoğan'ın filmi Vizontele Tuuba filminin başrollerinde İclal Aydın, Tolga Çevik, İdil Fırat, Tuba Ünsal gibi yıldız isimler yer alıyor. Sinema seyircisinin merakla araştırdığı soruların başında da "Vizontele Tuuba ne zaman çekildi?", "Vizontel Tuba hangi ilde çekildi?" geliyor.
31.10.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı!
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı! 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, dizinin sezon arası vermesinin ardından tatile çıktı. Amsterdam ve Brüksel'e giden güzel oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kaya'nın paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
25.06.2023 Magazin
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
14.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor?
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş 2 sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerind Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Ayçin İnci'nin yer aldığı dizi bu akşam sezon finali yapıyor. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
7.06.2023 Magazin
Rüçhan'ın oyunu başladı! Üç Kız Kardeş 50. bölümde neler oldu?
Rüçhan'ın oyunu başladı! Üç Kız Kardeş 50. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş dizisi dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
24.05.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.26 reyting ve yüzde 13.47 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor!
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yüzleşiyor! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
3.05.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 47’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı
26.04.2023 Televizyon
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
26.04.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu?
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damgasını vuran dizi Üç Kız Kardeş, 11 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan,evinde saldırıya uğruyor.
13.04.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım!
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında Türkan kötü günleri geride bırakıyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 44’üncü bölümü izleyiciden tam not aldı.
5.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk!
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’e Seda Aydoğan konuk oluyor.
3.04.2023 Televizyon
Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu?
Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
29.03.2023 Magazin
Somer ve Türkan yüzleşiyor! Rüçhan'a büyük darbe
Somer ve Türkan yüzleşiyor! Rüçhan'a büyük darbe Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, 21 Mart Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in bu bölümüne Rüçhan'ın Türkan'a sığınması damga vurdu.
22.03.2023 Magazin
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle soluksuz izlendi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Rüçhan kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.
15.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İclal Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iclal aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.