Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş yine zirvede!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Üç Kız Kardeş yine zirvede!

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde, Türkan, Somer'i sevmesine rağmen onu kolay kolay affedemeyeceğini söylerken, ikilinin bebekleriyle ilgili yaşanan yeni gelişme ise Rüçhan'da büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı.

Yeni bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı.

Türkan ile Somer yeniden zaman geçirmeye başlar. Rüçhan Somer'in ağzını arar ancak Somer artık Türkan ile dost olduklarını söyler. Öte yandan Dönüş bavulunu toplayıp evi terk etmeye karar verir. Sadık Dönüş’ü elinde bavulla görünce kapının önüne geçip gözyaşlarına boğulur. Mine ise Kiraz'ı Somer'den kaçırmaya çalışır. Somer Mine'nin ve Kiraz'ın peşine düşerken, Türkan'ın doğum sancısı başlar. Türkan'ın yanında olan Kartal, onu kucakladığı gibi hastaneye götürür.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce, Gökberk Demirci gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de…