Gazete Vatan Logo
Magazin Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?

Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?

Türkan'ın bebeğinin cinsiyeti değişince Rüçhan çılgına döndü!

SOMER, TÜRKAN'IN PEŞİNDE

Türkan'ın Kartal ile çıktığı yemeği basarak Türkan'ı bir kez daha rezil eden Somer, yaptıklarının pişmanlığı yaşayarak Türkan'ın peşine düştü. Evinin önünde bekleyen Somer, başlarda Türkan tarafından yok sayıldı.

Somer'in kapıda beklemesine daha fazla gönlü razı gelmeyen Türkan, Somer'i eve davet ederek medeni bir şekilde konuşmayı denedi.

DÖNÜŞ EVE DÖNDÜ

Annesinin mezarının başında gerçeklerle yüzleşen Dönüş'ü babası Fatih buldu. Dönüş ile konuşmaya çalışan Fatih, ne söylese de Dönüş'ün gönlüne su serpemedi.

Dönüş'ü de alıp Ayvalık'a geri dönen Fatih, sabah saatlerinde Sadık ve Nesrin'e belli etmeden eve girdi.

MİNE'YE KAPILAR KAPANDI

Türkan'ın anne karnındaki bebeğini öldüren Mine, Rüçhan'a itirafta bulunurken bütün gerçekleri Somer'in duymasıyla çok sert bir tepki topladı. O günden beri Kiraz'ın yüzünü göremeyen Mine, Kormanların kapısına dayandı. Rüçhan'dan merhamet isteyen Mine, Türkan'dan af dilemesi şartıyla kızana kavuşma teklifini kabul etmedi. Mine'ye bütün kapılar kapandı.

Haberin Devamı

KARTAL, SOMER VE TÜRKAN AYNI MASADA

Somer'in fevri hareketlerinden dolayı iş sözleşmesini iptal eden Kartal, tekrar Somer ve Türkan'a bir şans vererek aynı masaya oturdu. Kartal'ın tek şartı ise aile meselelerini işe karıştırılmamasıydı.

Somer ve Türkan hayatları hakkında tekrar konuşup şartları kabul etti.

DERYA VİCDAN AZABI ÇEKİYOR

Dönüş'ün evlatlık olduğunu yüzüne vuran Derya, ortalığı yangın yerine çevirip İzmir'e geri dönünce İzmir'de de işler yolunda pek iyi gitmedi. Mustafa ile aynı evde yaşayan Derya, Sevilay'ın gelmesiyle yine evdeki huzuru kaçtı. Evden kaçmak için sürekli okulda vakit geçirmeye çalışan Derya, arkadaşıyla konuşurken Dönüş'e yaptığı haksızlıktan dolayı çektiği vicdan azabını anlattı.

Dönüş'ten özür dilemek için evi arayan Derya, Nezahet'in sert tavrıyla karşılaşınca daha da mahcup oldu. Dönüş ise Derya ile konuşmak istememesi Nesrin'in dikkatini çekti.

MİNE, TÜRKAN'A YALVARIYOR

Kiraz'ı geri alabilmek için son çare Türkan'dan af dileyen Mine, Somer'e bir tek kendisinin söylemesiyle Kiraz'ı almaya ikna edebileceğini söyledi. Türkan ise duruşundan ödün vermeden Mine'ye acımadı.

Haberin Devamı

KARTAL'DAN TÜRKAN'A SINIRSIZ İMKAN

Türkan ile ortak iş yürütecek olan Kartal, sözleşmede Türkan'ın konforunu sağlayacak önemli maddeler ekletti. Maddeleri görünce şaşıran Türkan, sözleşmeyi imzaladı.

SOMER, TÜRKAN VE DÖNÜŞ'Ü BARIŞTIRIYOR

Bir gece öncesinde Kartal ile yemek yiyen Somer, Kartal'dan Dönüş ile ilgili olan durumu öğrendi. Türkan ile küs olduğunu bilen Somer, Dönüş'ü de alıp Türkan'ın yanına götürdü.

İçini Türkan'a döken Dönüş, yaşadığı hayal kırıklığı ve kırgınlığı anlattı.

TÜRKAN KONTROLE GİDİYOR

Bebeğinin gelişimi için doktor kontrolüne Somer ve Rüçhan ile birlikte giden Türkan, bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra cinsiyetinin erkek değil de kız olduğunu öğrendi. Duruma çok bozulan Rüçhan, tavrını gizleyemedi.

 

Mine'nin ikinci torununda kız olacağına dair ahı Rüçhan'ın aklına geçince daha da sinirlendi.

Haberin Devamı

MUSTAFA HADDİNİ AŞIYOR

Sevilay, Mustafa'yı sık sık Derya'ya karşı doldurarak ilişkilerini bozmaya çalıştı. Sonunda amacına ulaşan Sevilay, Mustafa'ya Derya'nın okumaması için türlü nasihatlerde bulundu.

Derya'nın okuluna giden Mustafa, okulu bırakmasını istediğini söyledi.

DÖNÜŞ HAYALLERİNE KAVUŞTU

Dönüş'ün yazar olunca alacağı dolma kalemi Türkan'ın hediye etmesiyle başlayan yazarlık hikayesi Dönüş'ü hayallerine kavuşturdu. 'Kırımızı Kapılı Ev' adlı kitabını yazan Dönüş, ilk kitabını da çıkarmış oldu.

Feride'nin annesinin izini de bulan Dönüş, anneannesinin karşısına çıkıp tanışma cesareti gösterdi.

 ÜÇ KIZ KARDEŞ 52. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN