Gazete Vatan Logo
Magazin 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!

'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'te Özgü Kaya ile birlikte başrolü paylaşan Berker Güven, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.

"BOŞUNA ISRAR ETMEYİN"

Nihal Yalçın'la (42) aşk yaşayan Güven, basın mensuplarının sevgilisi ile röportaj yapmak istemesi üzerine, "Nihal gelmez arkadaşlar. O magazin sevmiyor, boşuna ısrar etmeyin. Bana sorun, ben cevaplayayım" dedi.

"SOMER KAOSTAN BESLENİYOR"

Üç Kız Kardeş hakkında konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "Dizi çok iyi gidiyor, çekimler için Ayvalık'a gidip geliyorum. Yoğun çalışıyoruz. Dizideki Somer'in hayatı ile Berker'in hayatı aynı değil. Somer kaostan beslenen bir adam, hiç alakamız yok" açıklamasını yaptı.

"BABA OLACAK YAŞTA DEĞİLİM"

Muhabirlerin 'evlilik' sorusuna Berker Güven, "Evlilik bir insanın doğrultusunda olmamalı. Çocuk istiyorsanız evlenirsiniz. Ben Nihal'i çok seviyorum, şu anda bir çocuk istemim yok. Ben kendime zar zor bakıyorum. Daha çok gencim, baba olacak yaşta değilim, çok zaman var" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"NİHAL'LE SEVE SEVE AYNI PROJEDE OLURUM"

Ünlü isim, "Sevgilinizle aynı projede yer alır mısınız?" sorusu üzerine ise "Hayranlıkla değerlendiririm. Nihal'in oyunculuğunu çok seviyorum, seve seve" ifadelerini kullandı.