Berker Güven

Berker Güven

Son dakika Berker Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berker Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berker Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berker Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berker güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 berker güven haberi bulunmuştur. Tüm berker güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı!
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı! Üç Kız Kardeş 54 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Gökberk Demirci, Berker Güven'in yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanında Dönüş'ün kardeşlerine söyledikleri yer aldı. "Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıkarken kimse birbiriyle vedalaşmadı"
14.09.2023 Televizyon
Nihal Yalçın ve Berker Güven'in romantik tatili
Nihal Yalçın ve Berker Güven'in romantik tatili Oyuncu Nihal Yalçın, bir süre önce meslektaşı Berker Güven ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarına dolu dizgin devam eden ikili, önceki gün Çeşme'deki romantik tatillerinde kameralara yakalandı.
25.08.2023 Magazin
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncusu Berker Güven, geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın ile çıktıkları Londra tatili hakkında konuştu.
23.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor?
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş 2 sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerind Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Ayçin İnci'nin yer aldığı dizi bu akşam sezon finali yapıyor. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü!
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü! Üç Kız Kardeş 51 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Derya gerçeği Dönüş'ün yüzüne yüzüne vurdu. Evlatlık olduğu gerçeğiyle yüzleşen Dönüş yıkıldı. Öte yandan Kartal ve Türkan uyumu da dikkat çekti.
23.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu? 16 Mayıs Üç Kız Kardeş neden yayınlanmadı? 16 Mayıs Kanal D yayın akışı
Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu? 16 Mayıs Üç Kız Kardeş neden yayınlanmadı? 16 Mayıs Kanal D yayın akışı Üç Kız Kardeş bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş 16 Mayıs neden yayınlanmadı araştırması sürerken Kanal D yayın akışı da araştırılan bir konu oldu. Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Cumhurbaşkanı özel programının yayınlanacağı bu akşam Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm tarihi de belli oldu.
16.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.26 reyting ve yüzde 13.47 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 47’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı
26.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım!
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında Türkan kötü günleri geride bırakıyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk!
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’e Seda Aydoğan konuk oluyor.
3.04.2023 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...
3.04.2023 Magazin
Ceylin'in itirafı Ilgaz'ı şaşkına çeviriyor!
Ceylin'in itirafı Ilgaz'ı şaşkına çeviriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 59. bölüm ön izlemesi yayınlandı.
2.04.2023 Televizyon
Berker Güven’den Somer itirafı: Kendimi konforlu hissediyorum
Berker Güven’den Somer itirafı: Kendimi konforlu hissediyorum Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'te Somer karakterine hayat veren Berker Güven oynadığı karakter üzerine çok özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
2.04.2023 Magazin
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi!
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven, kendisinden 16 yaş büyük oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın'ın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşan Güven adeta aşkını haykırdı.
30.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'den, Ayvalık'ta samimi açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'den, Ayvalık'ta samimi açıklamalar! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran Üç Kız Kardeş dizisinin Somer'i Berker Güven diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!
28.03.2023 Televizyon
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 40’ıncı bölümüyle total’de 5.99 reyting, 14.95 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizi oldu.
8.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Berker Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berker güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.