Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin salı akşamı yayınlanacak olan bölümüne Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya'nın kendi sesi ile söylediği şarkı damgasını vuracak. Sezen Aksu’nun ‘’Büklüm Büklüm’’ parçasını söylediği o anlar izleyiciye duygusal anlar yaşatacak.

Türkan geçirdiği kötü günleri Somer sayesinde atlatırken, çiftin ekrana gelecek romantik anları özlenen Türkan Somer aşkını seyirciye bir kez daha yaşatacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…