Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?

Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?

Türkan'ı yine Mine ile aldatan Somer, bu sefer Türkan'ın sert yüzüyle tanışıyor. Rüçhan ise Türkan ile olan düşmanlığı bitirip dostluğa çeviriyor.

DÖNÜŞ HAYATINI SORGULUYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Dönüş'ün aklındaki taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlayınca aile albümlerini çıkardı. Annesinin kendisine hamile olduğu dönemde hiç fotoğrafı olmadığını fark eden Dönüş, duruma halası Nezahet ile paylaştı.

RÜÇHAN, TÜRKAN'IN DESTEKÇİ OLDU

Türkan ile bir şeyler konuşmak isteyen Rüçhan, Türkan'ı eve çağırdı. Somer tam çıkarken Türkan ile karşılaştı. Türkan eşyalarını ne yapacağını sorduğunda Somer atmasını istedi.

Türkan ile Rüçhan sohbet ettiği sırada Rüçhan'ın telefonu çaldı ve Özer'in Sevilay'da kaldığını öğrendi. Sinirleri bozulan Rüçhan, ömür boyu Türkan'ın arkasında ve ona destek olacağını söyledi.

 

TÜRKAN KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Günlerdir iş arayan Türkan, iş bulamadıkça daha da bunaldı. Türkan'ın darda olduğunu gören Rüçhan, Türkan'a iş teklif etti. Başta kabul etmeyen Türkan, oldukça şık giyinerek şirkette Somer'in karşısına çıktı. Rüçhan, Türkan'ın yeni asistanı olduğunu açıklayınca Somer şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Toplantı çıkışı Türkan'ı kolundan tutup kenara çeken Somer, amacını sorgularken Mustafa aradı. İş için ısrarla arayan Mustafa, Somer ile tartışırken MK Lojistik'i kendi üzerinden Derya'nın üzerine yaptığını ve evlilik hediyesi olduğunu söyledi. Türkan ve Somer, Derya ve Mustafa'nın evlendiğini duyunca şok oldu.

Yola koyulan Türkan, Somer ile birlikte İzmir'e gitti.

 

Mustafa ile yüzleşen Türkan, Derya ile de konuşmak istedi. Türkan'dan köşe bucak kaçan Derya, Mustafa'ya evlendiklerini neden söylediğini sordu. Mustafa'da şirketi Kormanlardan kaçırdığı için ve Derya'nın üzerine yaptığı için söylemek zorunda olduğunu söyledi.

Mustafa ile konuşmadan önce Dönüş'ün söylediğini sanıp telefonda Dönüş'ün kalleş olduğunu söyleyen Derya, Mustafa'nın söylediğini duyunca söyledikleri için pişman oldu.

TÜRKAN VE SOMER AYNI ODADA

Derya ile görüşmenden Ayvalık'a dönmek istemeyen Türkan, fuardan dolayı İzmir'de boş otel bulamadı. Mecbur kaldıkları için Somer ile aynı odayı paylaştı. Gece ise Somer eve gelmeyince Mine arayıp nerede olduğunu sordu. Gece boyunca birbirleriyle konuşmayan çift, sabah kahvaltıda da ayrı masalarda oturdu.

Haberin Devamı

Fuar için gelen müşterilerden birisi Türkan'a sarkıntılık yapınca Somer kıskançlık krizine girdi.

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN BAĞLARI KOPUYOR

Derya'ya ulaşmayı başaran Türkan yanına giderek yüzleşti. Ablasının evliliği başaramadığını söyleyip sevdiği adamla yuva kurmasının hesabını kimseye vermeyeceğini söyleyen Derya, aynı Dönüş gibi olup bitenlerden Türkan'ı sorumlu tuttu.

Türkan ise gelecekte evliliği yolunda gitmediğinde Derya'ya destek olmayacağını söyledi.

SEVİLAY'IN OYUNUNU SERDAR BOZDU

Serdar'ın staj yaptığı hastanede Özer'in tanıdığı bir doktora muayene olan Sevilay, doktordan iyileştiğini duyunca sevinmek yerine doktordan hastalığı devam ediyormuş gibi davranmasını istedi. Doktor ise bu duruma karşı çıkarken olup bitenlere asistanlık yapan Serdar şahit oldu.

Haberin Devamı

Serdar ise Türkan'a olup biteni anlattı. Türkan duyduklarını söylemek için başta Özer'i aradı fakat Özer, Türkan'a sinirli olduğu için dinlemek istemedi.

Ne yapacağını bilemeyen Türkan, Rüçhan'a anlatmayı tercih etti.

İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEK

Türkan'dan gerçekleri öğrenen Rüçhan, elinde bir çiçekle Sevilay'ın evine gitti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Rüçhan, Özer'e Sevilay'ın sağlıklı olduğunu söyledi.

Özer ise duydukları karşısında şok oldu.

TÜRKAN İHANETİNİ BELGELİYOR

Mine'nin akşam yemeği için hazırlanacağını öğrenen Türkan, kiminle gideceğini merak edip akşam Mine'nin evine gitti. Gizlice evi izleyen Türkan, Somer ve Mine'nin samimi hallerini görünce dünyası yıkıldı. Elinde fotoğraf makinesi ile ihanetin görüntülerini çeken Türkan, Somer'e rest çekti ve mahkemede hesaplaşacağını söyledi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.