Gazete Vatan Logo
Magazin 'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!

'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!

Kanal D'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mekttubu, dün akşam 9.bölümüyle ekrana geldi.

'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!

Aslı hamile olduğunu öğrenince panikle ne yapacağını şaşırdı. Seher ise durumu fırsata çevirdi.

ASLI, MEHMET'E ALTINLARI VERDİĞİNİ SÖYLÜYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Seher ertesi gün bankaya altınları götürmek isteyince evlilik takılarını ablası için bozdurmak zorunda kalan Aslı, gece yatmadan önce Mehmet'e gerçekleri anlatmak zorunda kaldı. Mehmet ise aile yadigarı altınları kendisinin de habersiz bozdurmasına çok sinirlendi.

Sabah annesiyle bankaya gitmek için evden çıkan Mehmet, Aslı'ya haber vermeden altınları yerine geri koydu. Seher altınları sorunca Mehmet, Aslı'dan altınları getirmesini istedi. Kasada altınları gören Aslı çok sevindi.

ASLI HAMİLE

Ablasıyla dertleşmek için Beste'nin yanına giden Aslı, olanları anlatırken konu bir anda bebeğe geldi. Adetinin geciktiğini fark eden Aslı, stresten olduğunu düşündü. Beste'nin ısrarları sonucu gebelik testi alan Aslı, pozitifi görünce çılgına döndü.

HATİCE VE ALANUR İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

Alanur'un yanına gidip Seher'den intikam almak isteyen Hatice, Alanur'a bütün bildiklerini anlattı.

Haberin Devamı

Hatice ile işbirliği içine giren Alanur, yaptıklarını planın Aslı ve Alanur için değil kendisi için olduğunu söyledi.

BESTE, ASLI'YI SAKİNLEŞTİRİYOR

Hastaneye gidip test yaptıran Aslı, hamile olduğunu tasdiklemiş oldu. Kan sonucunu sindiremeyen Aslı, hamile olduğunu Mehmet'e söylemeyeceğini söyledi. Beste ise Aslı'ya kızdı ve bebek konusunda tek başına karar veremeyeceğini söyledi.

Altın konusundan dolayı araları bozuk olduğu için Aslı ne yapacağını şaşırdı.

SEHER TORUNU OLACAĞINI ÖĞRENİYOR

Aslı'ya iyi gibi davranmaya çalışan Seher, aslında bir açığını bulmaya çalışıyor. Aslı ve Mehmet'in altın konusunu nasıl hallettiğini merak eden Seher, gençler odadan çıkınca odalarına girip Aslı'nın çantasını karıştırdı. Kan tahlilini gören Seher, Aslı'nın hamile olduğunu sindiremedi.

ZİYA HAYATININ GAFINI YAPTI

Sofrada hep birlikte yemek yiyen Karlı ailesi kendi aralarında sohbet ediyorlardı. Ziya, Seher'den tabağı isterken Alanur diye seslenmesi herkesi bir hayli şaşırttı.

Haberin Devamı

ALANUR, ASLI'YI YOLUNDAN ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYOR

Beste'den Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Alanur, Aslı'yı eve çağırıp ağzından laf almaya çalıştı. Sonunda annesini hamile olduğunu itiraf eden Aslı, ne yapacağını bilmediğini söyledi. Alanur ise bebeği aldırması için Aslı'nın fikirlerini değiştirmeye çalıştı.

TALİHSİZ TESADÜF

Seher'in gönlünü almak için akşam yemeğine çıkaran Ziya, eşiyle sohbet ederken bir anda Alanur'u görünce tatları kaçtı.

Alanur'a olan kinini bir türlü yumuşatamayan Seher, Alanur'un aynı restorana gelme sebebi olarak Aslı'yı gösterdi ve Ziya'yı Aslı'ya karşı doldurdu.

SEHER, MEHMET'İ DOLDURUYOR

Sabah Alanur ile buluşup bebeği aldırmaya giden Aslı evden çıkarken Seher ile karşılaştı. Arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyip çıkan Aslı, Seher'i kandırmayı başaramadı.

Mehmet'i arayan Seher, acil olarak eve çağırdı. Aslı'nın hamile olduğunu söyleyen Seher, Aslı'yı takip ettirdiğini söyleyip bebeği aldırmaya gittiğini anlattı.

Aslı ise o sırada Alanur'un yanından kaçıp bebeğine kıyamadı. Bir parkta oturup çocukları izleyen Aslı'nın yanına Mehmet geldi ve bağırmaya başladı. Bebeği aldırmadığını söyleyen Aslı, kendini bir türlü ifade etme fırsatı bulamadı.

Haberin Devamı

Aslı'yı kolundan tutup eve getiren Mehmet, annesine Aslı'yı emanet etti ve evden çıkarmamasını söyledi. Neye uğradığını şaşıran Aslı bir anda karşısında laftan anlamayan, katı kurallı birini gördü.

VEDA MEKTUBU 9. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.