Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 44’üncü bölümü izleyiciden tam not aldı.

Üç Kız Kardeş ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi!

Üç Kız Kardeş’in ekrana gelen yeni bölümü izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı hem de temposu yüksek sahneleri ile bir kez daha dikkat çekti. Türkan ve Somer arasında yaşanan yeni gelişmelerin yanı sıra Rüçhan ve Sevilay’ın karşı karşıya geldiği o anlar yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı.

Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden heyecan dolu tanıtım…

Üç Kız Kardeş’in 11 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden ilk tanıtım izleyici ile buluştu. Temposu yüksek bir bölümün sinyalini veren tanıtım izleyicinin merakını iyice arttırdı.

Türkan’ın evine giren ve ona saldıran adam kim? Türkan kendisine yapılan bu saldırıdan kurtulabilecek mi? Sevilay’ı döverek sokağa atan Rüçhan’ın yeni hamlesi ne olacak? Mesut’un kardeşi kim? Onu kim neden evlat edinmek istedi?

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…