Hurdalık

Hurdalık

Son dakika hurdalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hurdalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hurdalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hurdalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hurdalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 hurdalık haberi bulunmuştur. Tüm hurdalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 21 Mayıs Cumartesi günü 22’nci bölümü ile ekrana geliyor.
20.05.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 07 Mayıs Cumartesi günü 18’inci bölümü ile ekrana geliyor.  
5.05.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 24 Nisan Pazar 15’inci bölümü ile ekrana geliyor.
19.04.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 03 Nisan Pazar günü 9’uncu bölümü ile ekrana geliyor.
31.03.2022 Televizyon
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor!
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor! Konteynır 6. ve 7. Bölüm Cumartesi - Pazar 19.00'da ücretsiz olarak tüm Kanal D Dijital Platformlarında!
23.03.2022 Televizyon
İki adamın yırtma hikayesi: Konteynır Brothers Hurdalık başlıyor!
İki adamın yırtma hikayesi: Konteynır Brothers Hurdalık başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi “Konteynır Brothers Hurdalık” bugün yayına giriyor. Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım’ın başından geçen komik olayları konu alan dizinin ilk 3 bölümü bugün, 4 ve 5’inci bölümleri de yarın ücretsiz olarak kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve YouTube kanalında yayında olacak. Projeyi başrol oyuncuları Mertkan Erkan ve Serhat Osman Karagöz’le konuştuk.
19.03.2022 Magazin
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi!
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi! Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi başlıyor. Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek hurdalığa konuk oluyor…
16.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık"  setinden renkli kareler!
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" setinden renkli kareler! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
14.03.2022 Televizyon
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor!
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor! Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları Cumartesi 19.00'da izleyiciyle buluşuyor! Birbirinden ünlü isimler de bu maceralarında onların yanında oluyor!
14.03.2022 Televizyon
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı!
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
10.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor!
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
9.03.2022 Televizyon
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar!
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

İstanbul Pendik'te bulunan geri dönüşüm merkezinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre iş yerlerinde çalışan 3 kişi dumandan etkilenirken, yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.
14.02.2022 Gündem
Kanal D Dijital’den yeni bir dizi: Konteyner Brothers 'Hurdalık'
Kanal D Dijital’den yeni bir dizi: Konteyner Brothers 'Hurdalık' Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlayacağı internete özel yeni komedi dizisi Konteyner Brothers 'Hurdalık'ın proje tasarım ve yönetmenliğini Cem Tabak yapıyor. Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın oyuncu kadrosundaki dizinin yapımını Tüplü Televizyon üstleniyor.
18.11.2021 Televizyon
Esenyurt'ta doğal gaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi
Esenyurt'ta doğal gaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi Esenyurt'ta 3 katlı binanın giriş katındaki doğalgaz kutusunda çıkan yangın, hurdalık eşyalara sıçradı. Yangında, binanın giriş katı ile ikinci katındaki daireler kullanılmaz hale geldi. Doğalgaz kutusu ve daireden yükselen alevler ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
15.10.2021 Yaşam
Esenyurt'ta olaylı gece! Doğalgaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi
Esenyurt'ta olaylı gece! Doğalgaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi Esenyurt'ta 3 katlı binanın giriş katındaki doğalgaz kutusunda çıkan yangın, hurdalık eşyalara sıçradı. Yangında, binanın giriş katı ile ikinci katındaki daireler kullanılmaz hale geldi. Doğalgaz kutusu ve daireden yükselen alevler ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
15.10.2021 Yaşam
Bursa'da büyük yangın! Patlama sesleri...
Bursa'da büyük yangın! Patlama sesleri... Bursa'da, hurdaya çıkan araçların bulunduğu bir hurdalıkta yangın çıktı. Patlamaların duyulduğu yangında dumanlar, kentin her noktasından fark edildi. Yangının çıktığı bölge dronla görüntülendi.
28.02.2021 Gündem
Ümraniye'de hurdalık alanda yangın çıktı
Ümraniye'de hurdalık alanda yangın çıktı Ümraniye'de hurdalık olarak kullanılan bir alanda, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Hurdalıkta çalışanlar panikle kendilerini dışarı atarken yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
28.04.2020 Yaşam
Bursa'da yangın! 3 fabrika küle döndü
Bursa'da yangın! 3 fabrika küle döndü Bursa'da bir hurdalıkta çıkan yangın, etrafında bulunan kereste ve mermer fabrikasına sıçradı. İtfaiye ekipleri Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Çıkan yangında 1 hurdalık ve 2 fabrika kullanılamaz hale geldi.
23.12.2019 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın
İstanbul'da korkutan yangın Sancaktepe'de bulunan bir hurdalık alanda gece saatlerinde çıkan yangın korkuya neden oldu. Yabancı uyruklu bir çok çalışanın yatakhanesinin de bulunduğu alanda çıkan yangında yaralı veya can kaybı bulunmazken çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
24.10.2019 Yaşam
Sarıyer’de yangın! Eve sıçradı
Sarıyer’de yangın! Eve sıçradı Sarıyer İstinye’de karton toplayıcıların içinde olduğu hurdalıkta yangın çıktı. Kısa sürede alevli şekilde büyüyen yangın bitişikteki eve sıçrarken, itfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.
23.10.2019 Yaşam
Rekortmen atlet Rudisha, kazadan mucize eseri kurtuldu
Rekortmen atlet Rudisha, kazadan mucize eseri kurtuldu Kenyalı olimpiyat şampiyonu David Rudisha, arabasıyla ciddi bir kaza geçirdi
26.08.2019 Dünya
Aynı eve 4 ay sonra yine ateş düştü! Kardeşi öldürülmüştü
Aynı eve 4 ay sonra yine ateş düştü! Kardeşi öldürülmüştü Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan hurdacıda çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Ferhat Yurtçu’nun 4 ay önce kardeşinin de öldürüldüğü ortaya çıktı.
6.08.2019 Yaşam
Milyonluk araçlar günden güne çürüyor
Milyonluk araçlar günden güne çürüyor Mersin'de yediemin depolarında bulunan binlerce araç sahipleri tarafından alınmayınca çürümeye terk edildi. Sadece bir depoda 600 araba ile 2 bine yakın motosiklet bulunurken, araçların toplam piyasa değeri dudak uçuklatıyor. Mehmet Kuş, "Dışarıdan hurdalık diye tabir ettiğimiz yerde aslında servet yatıyor. Burada maddi anlamda 10 milyon liraya yakın edecek araçlar var" dedi.
26.12.2018 Otomobil
Hurdalıktan çıkan sanat
Hurdalıktan çıkan sanat Eskişehirli heykeltıraş Cem Özkan hurdalıklardan topladığı malzemelerle heykeller yapıyor. Bir hurdalık satın almak isteyen Özkan’ın yaptığı bir tonluk Metal At Merkür heykeli sergilenmek için davet aldı.
4.11.2017 Arşiv
AK Parti İl Meclis Üyesi hayatını kaybetti!
AK Parti İl Meclis Üyesi hayatını kaybetti! Kırıkkale’de meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sulakyurt İl Genel Meclisi Üyesi Habib Altıntop ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.
4.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hurdalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hurdalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.