Gazete Vatan Logo

Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 21 Mayıs Cumartesi günü 22’nci bölümü ile ekrana geliyor.

Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!

 

Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım (Serhat Osman Karagöz) ve Mertkan Dayım’ın (Mertkan Erkan) başından geçen komik olayları, ünlü konukları ile yaptıkları eğlenceli sohbetleri konu alan Konteynır Brothers “Hurdalık"ın yayınlanacak bu bölümünün konusu şöyle;

Serhat Dayım, televizyonlardaki program ve diziler hakkında acımasızca eleştiri yaptığı bir canlı yayın yapar. Mertkan Dayım ise kendisinden habersiz yaptığı bu canlı yayını izlemektedir ve yayın sonrası hesap sorar. Videoların çok izlenmesinden gurur duyan Serhat Dayım, gelen yorumları okumasıyla endişelenmeye başlar. Polat32 adlı bir dizi fenomeni Serhat Dayım’ı tehdit etmiştir. Bizimkiler içerikleri silmeyi düşünürlerken, hurdalıkta olmadık yerlerde yabancı biri görülmeye başlar.

Polat32 olduğunu düşündükleri fenomen için tuzaklar kurarlar. Gelen ise oyuncu Emrah Aytemur’dur. İçeriklerde Cihangir’deki oyunculara da ileri geri konuşan Serhat Dayımi durumundan sıyrılmanın yollarını arar.

Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlayacağı Konteynır Brothers Hurdalık’ın proje tasarım ve yönetmenliğini Cem Tabak yapıyor. Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan’ın oyuncu kadrosundaki dizinin yapımını Tüplü Televizyon üstleniyor.

Haberin Devamı

 

Yayın Tarihi :21 Mayıs Cumartesi/ 2022

Yayın Saati :19.00