Konteynır Brothers

Konteynır Brothers

Son dakika Konteynır Brothers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Konteynır Brothers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Konteynır Brothers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konteynır Brothers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konteynır brothers gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 konteynır brothers haberi bulunmuştur. Tüm konteynır brothers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 21 Mayıs Cumartesi günü 22’nci bölümü ile ekrana geliyor.
20.05.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 07 Mayıs Cumartesi günü 18’inci bölümü ile ekrana geliyor.  
5.05.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 24 Nisan Pazar 15’inci bölümü ile ekrana geliyor.
19.04.2022 Televizyon
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 03 Nisan Pazar günü 9’uncu bölümü ile ekrana geliyor.
31.03.2022 Televizyon
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor!
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor! Konteynır 6. ve 7. Bölüm Cumartesi - Pazar 19.00'da ücretsiz olarak tüm Kanal D Dijital Platformlarında!
23.03.2022 Televizyon
İki adamın yırtma hikayesi: Konteynır Brothers Hurdalık başlıyor!
İki adamın yırtma hikayesi: Konteynır Brothers Hurdalık başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi “Konteynır Brothers Hurdalık” bugün yayına giriyor. Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım’ın başından geçen komik olayları konu alan dizinin ilk 3 bölümü bugün, 4 ve 5’inci bölümleri de yarın ücretsiz olarak kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve YouTube kanalında yayında olacak. Projeyi başrol oyuncuları Mertkan Erkan ve Serhat Osman Karagöz’le konuştuk.
19.03.2022 Magazin
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi!
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi! Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi başlıyor. Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek hurdalığa konuk oluyor…
16.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık"  setinden renkli kareler!
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" setinden renkli kareler! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
14.03.2022 Televizyon
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor!
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor! Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları Cumartesi 19.00'da izleyiciyle buluşuyor! Birbirinden ünlü isimler de bu maceralarında onların yanında oluyor!
14.03.2022 Televizyon
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı!
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
10.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor!
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
9.03.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Konteynır Brothers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konteynır brothers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.