Hükümet Sözcüsü

Hükümet Sözcüsü

Son dakika Hükümet Sözcüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hükümet Sözcüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hükümet Sözcüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hükümet Sözcüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hükümet sözcüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.107 hükümet sözcüsü haberi bulunmuştur. Tüm hükümet sözcüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağdat ziyaretinde sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirerek, söz konusu ziyarette iki ülke arasında yaklaşık 25 mutabakat zaptı imzalanacağını kaydetti.
21.04.2024 Gündem
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) önemli isimlerin cep telefonlarına "Predator" adlı casus yazılım yerleştirildiği ve yasadışı şekilde dinlediği yönündeki isimlere yenileri eklendi.
27.11.2022 Dünya
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köye füze düştü
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köye füze düştü Polonya’nın Ukrayna sınırındaki köye düşen füze nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Letonya Dışişleri Bakanı, köyü Rus füzelerinin vurduğunu öne sürdü. Letonya ve Estonya'dan destek mesajları geldi. Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, ABD'nin "NATO topraklarının her karışını savunacağını" vurguladı. Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin çağrısıyla düzenlenen Ulusal Güvenlik ve Savunma Komitesi'nin toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Piotr Müller askeri birlikler başta olmak üzere güvenlik güçlerinin muharebe hazırlıklarını arttırma kararı aldıklarını söyledi.
15.11.2022 Dünya
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu...
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu... Atina'da 'telefon dinleme' skandalının sarsıntıları sürüyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis sessizliğini bozdu. Miçotakis, muhalefetteki Panhelenik Sosyalist Hareket (PASOK) lideri Nikos Androulakis’ten, 2021'de Yunanistan istihbarat servisinin kendisini dinlediğini bilmediği için özür dileyerek, 'Haberim yoktu, buna asla izin vermezdim. Bay Androulakis'e yapılan hata için bir özür borçluyum' dedi.
8.08.2022 Dünya
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim Yunanistan İstihbarat Teşkilatı (EYP) başkanı Panagiotis Kontoleon, muhalefet lideri Nikos Androulakis'ın cep telefonunda casus yazılım bulunmasıyla başlayan skandal sonrası bugün istifa etti. Hükümet olaya devlet müdahalesi olduğunu kesinlikle reddetse de Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in yeğeninin konu ile bağlantısı olduğu ileri sürülüyor...
5.08.2022 Dünya
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti lideri ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere bugün yapılan oylamada aday sayısı 8’den 6'ya düştü. Oylamada eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 88 oy ile birinci sırada yer aldı. İngiltere’de hükümet 18 Temmuz’da kendi içinde güven oylaması yapacak.
13.07.2022 Dünya
Yunan basını çıldırdı! Stoltenberg'in Türkiye sözleri ortalığı karıştırdı
Yunan basını çıldırdı! Stoltenberg'in Türkiye sözleri ortalığı karıştırdı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Atina Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Stoltenberg'in, Türkiye’nin terör endişeleri ve Ege'deki krizle ilgili söylemleri yunan basınında tepkiye yol açtı. Yunan haber siteleri, Stoltenberg'i Türk yanlısı olmakla suçladı.
14.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı Yunanistan Başbakanı Miçotakis skandal eylemlerine devam ediyor. ABD, Almanya ve Fransa gibi ülkelerinden tezlerine destek bulan Yunan Başbakanı Miçotakis, AB zirvesi dönüşü anlaşmalara aykırı silahlandırılan İstanköy ve İstanbulya adalarına koştu. Bu adaların silahtan arındırılmasını isteyen Türkiye, ‘Adaların egemenliğini tartışırız” diye uyarmıştı.
3.06.2022 Dünya
Miçotakis ‘Mavi Vatan’ haritasını Scholz’a göstererek Türkiye'yi şikayet etti! Destek Macron'dan geldi...
Miçotakis ‘Mavi Vatan’ haritasını Scholz’a göstererek Türkiye'yi şikayet etti! Destek Macron'dan geldi... Yunanistan Başbakanı, Joe Biden'dan sonra Almanya Başbakanı Scholz’a da ‘Mavi Vatan’ haritasıyla Türkiye'yi şikayet etti. Harita, Türkiye’nin hak iddia ettiği deniz yetki alanlarını gösteriyor.
1.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler...
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler... Terör örgütü PKK, Almanya’da faaliyet yasağının kaldırılması için harekete geçti. Alman avukatlar, İçişleri Bakanlığı’na başvuruda bulunarak terör örgütü PKK’ya yasağın kaldırılmasını istedi. İçişleri, yasağın kaldırılmasını düşünmediklerini açıkladı.
12.05.2022 Dünya
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi Bir rapora göre, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Ofisi de dahil olmak üzere hükümet yetkililerinin kullandığı dijital ağlarda İsrail yapımı casus yazılımlar tespit edildi.
19.04.2022 Dünya
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar...
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar... Rusya-Ukrayna savaşında neredeyse iki ay geride kalırken, Ukrayna’dan ayrılan sivillerin sayısı 3,5 milyonu geçti. Yetkililer, savaşın şiddetlenmesi durumunda yaşanacak göç dalgasıyla birlikte başta kadınlar olmak üzere 8 ila 10 milyon kişinin daha mülteci durumuna düşeceğini belirtiyor. Mülteci kadınlara karşı yaklaşımı ise korkunç gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
17.04.2022 Dünya
Almanya: Buça vahşetinin sorumlusu Rusya'dır
Almanya: Buça vahşetinin sorumlusu Rusya'dır Alman hükümeti, Rusya'nın Ukrayna'nın Buça kentinde sivillere yönelik saldırıların sorumlusunun Rus ordusu olduğunu açıkladı.
6.04.2022 Dünya
Polonya'dan Rusya'ya yaptırım! 38.5 milyon dolar değerindeki varlık dondurdu
Polonya'dan Rusya'ya yaptırım! 38.5 milyon dolar değerindeki varlık dondurdu Polonya, Avrupa Birliği (AB) yaptırımları kapsamında Rusya’ya ait kurumlara ve vatandaşlara ait 160 milyon zlotiyi (yaklaşık 38,5 milyon dolar) aşan değerdeki varlığın dondurulduğunu bildirdi.
29.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna ile Türkiye'de buluşma fikrine olumlu yanıt
Rusya'dan Ukrayna ile Türkiye'de buluşma fikrine olumlu yanıt Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Gennady Gatilov yaptığı açıklamada "Ukrayna ile Türkiye'de buluşma teklifi iyi fikir" ifadelerini kullandı.
4.03.2022 Dünya
Putin'in kritik kararına dünyadan tepki yağıyor: Sert karşılık verilecek
Putin'in kritik kararına dünyadan tepki yağıyor: Sert karşılık verilecek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara ilk tepki Britanya'dan geldi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson gelişmeyi "Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü ihlâl" olarak değerlendirdi. AB yaptırımların masada olduğunu hatırlattı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın kararını kınadığını belirterek, "Donetsk ve Luhansk, Ukrayna’nın bir parçasıdır. Moskova, ayrılıkçılara mali ve askeri destek sağlayarak doğu Ukrayna’daki çatışmayı körüklemeye devam ediyor" dedi. Avrupa Komisyonu Başkanı Usula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel, "Ukrayna ile dayanışma halinde Avrupa Birliği ve ortaklarının birlik, sertlik ve kararlılıkla karşılık vereceğini" ifadelerine yer verdi.
21.02.2022 Dünya
Yunanistan'ı şok eden vahşet! Orakla öldürdüler...
Yunanistan'ı şok eden vahşet! Orakla öldürdüler... Yunanistan'da 19 yaşındaki Alkis Kambanos'un rakip futbol takımını tuttuğu için öldürülmesi ülkede adeta şok etkisi yarattı. Kambanos'un öldürülmesi, yetkilileri taraftar derneklerini yöneten kuralları denemeye ve sertleştirmeye yöneltirken güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda taraftar çetesi çökertildi.
14.02.2022 Dünya
Bekir Bozdağ kimdir? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kaç yaşında, nereli?
Bekir Bozdağ kimdir? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kaç yaşında, nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası Bekir Bozdağ hayatı merak konusu oldu. Abdulhamit Gül görevden affını istedi. Gül'den boşalan koltuğa Bekir Bozdağ getirildi. Yaşanan bu gelişme sonrası Bekir Bozdağ kimdir, kaç yaşında, görevi ne sorusuna yanıt aranmaya başlandı. 1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğan Bozdağ, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalında tamamlamıştır. Peki Bekir Bozdağ kimdir? Yeni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kaç yaşında, eşi kim, çocuğu var mı, nereli? İşte yanıtı…
28.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hükümet Sözcüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hükümet sözcüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.