Miçotakis

Miçotakis

Son dakika Miçotakis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Miçotakis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Miçotakis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miçotakis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miçotakis gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 miçotakis haberi bulunmuştur. Tüm miçotakis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, dün Ayvalık’ın karşısındaki Midilli adasını ziyaret etti. Miçotakis, adanın limanına yanaşan “Eşref Jale” gemisinden inen Türk turistleri karşılayarak bir süre sohbet etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Ukrayna’nın Odessa kentinde konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldiği belirtildi. Yunanistan Devlet Bakanı Stavros Papastavrou olayı doğrulayarak, Yunan heyetinin durumunun iyi olduğunu aktardı.
6.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.03.2024 Gündem
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum Vizesiz Yunan adalarına seyahat için beklenen tarih açıklandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor Antik Makedonya Krallığı’nın tanınmış hükümdarı Büyük İskender’in taç giydiği sarayın kalıntıları, 16 yıllık restorasyonun sonunda dün yeniden açıldı. Antik kalıntıların bulunduğu yerin yarın halka açılması planlanıyor.
6.01.2024 Gündem
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor?
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor? Yunan Adalarına vize muafiyeti başladı mı, vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, 7 günlük vize muafiyeti hangi Yunan adaları için verilecek, Yunan Adaları vize muafiyeti ne zaman başlayacak? Vize muafiyeti nedir, ne demek? Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti başladı mı?
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten 'Ege'nin sakin sularını kilitliyorlar' ve 'Anahtar kelimeler ve kodların çözülmesi' gibi başlıklarla verdi. To Vima, görüşmelere katılanların "Farklı bir Erdoğan'la tanıştık" dediğini yazdı.
8.12.2023 Dünya
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'da önemli görüşme: Yeni dönem güçlenerek başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'da önemli görüşme: Yeni dönem güçlenerek başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin Beşinci Toplantısı vesilesiyle gittiği Yunanistan’ın başkenti Atina’ya ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yunanistan ile yeni bir dönem güçlenerek başlıyor.' dedi.
7.12.2023 Gündem
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Miçotakis: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aralık ayında Yunanistan’da görüşeceğiz
Miçotakis: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aralık ayında Yunanistan’da görüşeceğiz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aralık ayında Yunanistan'da bir araya geleceklerini açıkladı.
14.11.2023 Dünya
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek Atina yönetiminin, Türk vatandaşlarına Ege adalarında 1 yıl süreli “kapıda vize” uygulaması hazırlığında olduğu öğrenildi. Yunan basınının duyurduğu bilgilere göre, “kapıda vize” Rodos, Midilli, Sisam, Sakız, İstanköy, İleryoz ve Meis adalarında uygulanacak.
28.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.10.2023 Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na ilişkin Türkevi’nde açıklamalarda bulundu. Azerbaycan'ın Karabağ operasyonuyla ilgili olarak, "Başka çarenin kalmadığını gösteren bir operasyondu." diyen Fidan, Tahıl Koridoru'ndaki son duruma da değindi. Bakan Fidan, "Yeni dönemde iki taraf, tahıl anlaşmasını savaş çabalarının bir parçası olarak görmekteler. Bu bizim işimizi zorlaştıran bir konu. Yoğun adım atmaya devam edeceğiz. Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor. Ermenistan'a verilen tavsiyeler istikrara yönelik olmalı." dedi.
23.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Miçotakis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miçotakis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.