Miçotakis

Miçotakis

Son dakika Miçotakis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Miçotakis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Miçotakis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miçotakis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miçotakis gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 miçotakis haberi bulunmuştur. Tüm miçotakis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyor
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Demokrasi ve Güvenlik Komisyonunun ortak toplantısı için gittiği Atina ve Hanya'dan yurda döndü.
16.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenliği tehdit eden kim olursa olsun cezasını çekecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenliği tehdit eden kim olursa olsun cezasını çekecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İsrail'in son saldırıları sonrası Türkiye'nin stratejilerine ilişkin bilgileri paylaştı. MHP lideri Bahçeli'nin DEM Partili vekillerin elini sıkmasını değerlendiren Erdoğan, yeni döneme işaret etti. Ürünlerinde domuz eti çıkan köfteciyle ilgili de konuşan Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali de verdi.
12.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN TÜRK canlı yayınında 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Yılmaz "Politikalarımız kararlı şekilde uygulandı. Özellikle uluslararası kuruluşların not artışları, CDS'lerdeki gerilemeler farklı noktada olduğumuzu gösteriyor. Politikalar gündelik değişecek şeyler değil. Sonuç almaya başladık. Programımız çalışıyor. Risklerimiz azalıyor. Dezenflasyon sürecine girmiş durumdayız. 3 ayda 23.5 puanlık düşüş var enflasyonda" dedi.
28.09.2024Ekonomi
Mehmet Kasapoğlu: Gazze’deki durum insanlık onurunu da yaralıyor
Mehmet Kasapoğlu: Gazze’deki durum insanlık onurunu da yaralıyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu New York’ta katıldığı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumu ile ilgili gözlemlerini ve uluslararası gündeme dair düşüncelerini paylaştığı Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu: Türkiye’nin Küresel Rolü başlıklı yeni makalesini yayınladı.
27.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BMGK'daki 15 geçici üyenin etkisi yok, 5 üye yönetiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BMGK'daki 15 geçici üyenin etkisi yok, 5 üye yönetiyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Şu anda Türkiye olarak biz de daimi üye olmanın gayreti içindeyiz ama şu ana kadar aldığımız bir netice yok. Daimi üyelerin de bizleri daimi üye yapma gibi bir hesapları yok. 15 tane geçici üyenin zaten hiçbir, bu noktada, yapacağı bir iş söz konusu değil." dedi.
27.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 79. Genel Kurulu'nda yoğun diplomasi trafiği: Yaptığı konuşma dünya basınında yankı uyandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 79. Genel Kurulu'nda yoğun diplomasi trafiği: Yaptığı konuşma dünya basınında yankı uyandırdıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak için gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York kentinde, birçok liderle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
26.09.2024Gündem
Kritik temas! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan'ı kabul etti
Kritik temas! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan'ı kabul ettiBirleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Erdoğan, temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı kabul etti. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'i kabul etti. Temaslarına devam eden Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Birleşmiş Milletler Binası’nda bir araya geldi.
24.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'i kabul etti. Temaslarına devam eden Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Birleşmiş Milletler Binası’nda bir araya geldi.
24.09.2024Gündem
Yunanistan yeni NAVTEX yayınladı: Tarih tamı tamına aynen tekerrür ediyor
Yunanistan yeni NAVTEX yayınladı: Tarih tamı tamına aynen tekerrür ediyorİtalyan keşif gemisi Ioveli Relume bir kez daha Çoban Adası açıklarına doğru yola çıkarken, Dimokratia gazetesi Miçotakis hükümetinin Türkiye'nin çizdiği sınırların dışına çıkmaya cesaret edemediğini yazdı. Gazete, "Tarih tamı tamına aynı özelliklerle sahada tekerrür ederken, Yunan hükümeti bir kez daha sessiz" dedi.
20.08.2024Gündem
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsın
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsınYunanistan Sağlık Bakanı'nın Türkiye ile ilgili skandal açıklamalarına ilişkin Pentagon'dan yanıt geldi. CNN Türk'e konuşan Pentagon yetkilileri "müttefikler şiddetten kaçınsın" açıklamasını yaptı.
23.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dediler
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dedilerKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı Yunan medyası manşetlerinde geniş yer buldu. Yunan basınında neredeyse tüm manşetler Türkiye ve KKTC’nin 50. yıl kutlamalarıyla dolarken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili provakatif başlıklara yer verildi.
20.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
Erdoğan ve Miçotakis anlaştı! NATO zirvesi sonrası Yunan medyası manşetten verdi
Erdoğan ve Miçotakis anlaştı! NATO zirvesi sonrası Yunan medyası manşetten verdiCumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Miçotakis'in NATO zirvesindeki görüşmeye yan yana yürüyerek gittiğini yazan Yunan basını, Ankara ve Atina'nın anlaşmaya vardığını belirtiyor.
11.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü. Ayrıca Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İspanya ile İtalya’da yapacağı ikili görüşmelerin gündeminde, Eurofighter savaş uçağı alımının önemli bir yer tutması bekleniyor. Türkiye, hava gücünde bir zaafiyet oluşmaması için 40 Eurofighter jetini, Yunanistan’ın F-35 savaş uçaklarına sahip olmasından önce envanterine katmayı istiyor.
13.06.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i Ankara'da kabul etti. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Yapıcı görüşme yaptık. Sorunları diyalogla çözeceğiz" dedi.
13.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdiCumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.
13.05.2024Gündem
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuzYunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizdeYunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Miçotakis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miçotakis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.