Hizan

Hizan

Son dakika hizan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizan gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 hizan haberi bulunmuştur. Tüm hizan haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde gri kategoride bulunan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç'un Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde gri kategoride yer alan "Redur Siser" kod adlı Güven Özcan isimli teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 10 kahramanımızın şehit edildiği 4 farklı eyleme katıldığı tespit edilen gri kategorideki 1 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede teröristlerle temas sağlandı ve operasyon devam ediyor" ifadelerini kullandı.
28.07.2023 Gündem
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları Bitlis seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com'da yer aldı. Bitlis'in ilçeleri Hizan seçim sonuçları, Mutki seçim sonuçları, Ahlat seçim sonuçları, Adilcevaz seçim sonuçları da canlı olarak bu sayfada oldu. Peki Bitlis hangi parti kazandı? Bitlis Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kaç oldu? İşte detaylar...
14.05.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam
Bahçesaray- Hizan yolunda kar ve sis etkili oldu; araçlar yolda kaldı
Bahçesaray- Hizan yolunda kar ve sis etkili oldu; araçlar yolda kaldı Van'ın Bahçesaray ile Bitlis'in Hizan ilçeleri arasında ulaşımın sağlandığı kara yolunda kar ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. 3 saat boyunca ulaşıma kapanan kara yolunda iş makinelerinin çalışmasıyla ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor. 
19.03.2023 Yaşam
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim
Bitlis’te kar yağdı, çok sayıda araç yolda kaldı
Bitlis’te kar yağdı, çok sayıda araç yolda kaldı  Bitlis’te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, çok sayıda araç yolda kaldı. 
26.11.2022 Yaşam
Bitlis TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! 16 Kasım TOKİ BİTLİS 1250 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan kura sonuçları!
Bitlis TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! 16 Kasım TOKİ BİTLİS 1250 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan kura sonuçları! TOKİ Bitlis kura sonuçları isim listesi araştırması başladı. TOKİ’nin Bitlis’te inşa edeceği 1.250 konut için hak sahipleri bugün belli olacak. 16 Kasım’da gerçekleştirilecek çekiliş NOTER huzurunda canlı olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak, nihai isim listesi sonuç sorgulama nasıl yapılır? Bitlis TOKİ kura sonuçları sorgulama hakkında merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak?
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak? Bitlis TOKİ kura çekimi ve sonuçları için bekleyiş başladı. TOKİ kura çekimleri 7 Kasım'da yapılmaya başlandı. İlk olarak Şırnak ve Ardahan'da yapılan TOKİ kura çekimi diğer illerdeki kura çekimi tarihleri sorgulanmaya başlandı. TOKİ kura çekilişi Bitlis'in Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan ilçelerinde yapılacak. TOKİ konutu sayısı ise 1250 olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura sonuçları ne zaman, Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak?
8.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 520 personelin katılımıyla Bitlis’te operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 520 personelin katılımıyla Bitlis’te operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığı'nca Bitlis’te 520 personelin katılımıyla Eren Abluka-32 Şehit Güvenlik Korucusu Ekrem Akkaya Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde 4 sığınak/barınak imha edildi.
8.08.2022 Gündem
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin...
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin... Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık olarak öncelik verdikleri alanlardan bir tanesinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayarak, "Okul öncesinde okullaşma oranlarını OECD ortalamasına çıkartmak için Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 3 bin yeni anaokulu yapacağız” dedi.
19.07.2022 Eğitim
İçişleri Bakanlığı: Bitlis'te 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı: Bitlis'te 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Bitlis'in Hizan ilçesinde yapılan operasyonda, 1'i terörden arananlar listesinin gri kategorisinde olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.07.2022 Gündem
PKK/KCK operasyonunda 4 tutuklama
PKK/KCK operasyonunda 4 tutuklama Bitlis merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı PKK/KCK operasyonlarında gözaltına alınan 11 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
27.05.2022 Yaşam
Kar kalınlığı 6 metreyi buldu! Nisanda şaşırtan görüntü
Kar kalınlığı 6 metreyi buldu! Nisanda şaşırtan görüntü Van-Bahçesaray yolunda çığ tehlikesi ve yer yer kar kalınlığının 6 metreyi bulduğu 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde zorlu kar temizleme mesaisi sürüyor. Karayolları ekipleri ekipleri 1 kilometrelik yolu, 1,5 saatlik çalışma sonucunda ulaşıma açabiliyor.
10.04.2022 Yaşam
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Çifte cinayetin şüphelisi tutuklandı! Katil eşi çıktı: 'Uzun zaman öldürmek için plan yaptım'
Çifte cinayetin şüphelisi tutuklandı! Katil eşi çıktı: 'Uzun zaman öldürmek için plan yaptım' Van'ın İpekyolu ilçesinde, Veysel Coşkun (65) ile eşi Zeynep Şengüler'i (47) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet Veysi Şengüler (50), dün çıkarıldığı Van Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Tasarlayarak adam öldürme ' suçundan tutuklandı. 
31.01.2022 Yaşam
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Kan donduran detay! Canlıyken...
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Kan donduran detay! Canlıyken... Pınar Gültekin cinayetinde adli tıp ek raporu geldi. Cinayette kan donduran detay ortaya çıktı. Muğla'da boğularak öldürülüp, cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılandığı davanın 9'uncu duruşması başlayacak. Duruşma öncesinde mahkemeye adli tıp ek raporu ulaştı. Buna göre Gültekin avukatı Rezan Epözdemir ve Kübra Deniz Çelik, adli tıp ek raporunun geldiğini ve Pınar'ın canlıyken yakıldığını bir kez daha sabitlendiğini bildirdi.
24.01.2022 Yaşam
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
İş makinesi çığ altında kaldı, operatör son anda kurtuldu
İş makinesi çığ altında kaldı, operatör son anda kurtuldu Van'da kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Bahçesaray-Hizan kara yolunda kar temizliği yapan Karayolları'na ait iş makinesine çığ düştü. İş makinesi çığın altında kaldı, operatör Kemal Aktaş ise son anda kurtuldu.
13.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hizan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.