Hip Hop

Hip Hop

Son dakika hip hop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hip hop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hip hop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hip Hop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hip hop gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 hip hop haberi bulunmuştur. Tüm hip hop haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Murda konserinde Hadise sürprizi!
Murda konserinde Hadise sürprizi! Murda, ‘Dua Tour 2023’ kapsamında İzmir ve Ankara’nın ardından İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sahneye çıktı. Ünlü rapçi, Hadise ile birlikte seslendirdiği şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
22.06.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıdan ilginç açıklama: Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum
Ünlü şarkıcıdan ilginç açıklama: Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum Asıl adı Reminisce Kioni Mackie olan hip-hop şarkıcısı Remy Ma, 2007'de saldırı ve yasa dışı silah bulundurma suçundan hapis cezasına çarptırılmış, sekiz yıl sonra şartlı tahliyeyle serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz günlerde 43'üncü yaşını kutlayan ünlü isim, yakın çevresinin katıldığı doğum günü partisinde kendisini 35 yaşında saydığını söyleyip, ilginç bir açıklama yaptı.
4.06.2023 Magazin
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti
Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti Rapçi Grand Daddy I.U, uykusundayken vefat etti. 90'lı yılların ünlü hip hop şarkıcısının ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
15.12.2022 Magazin
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu
Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı belli oldu Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirildi.
14.12.2022 Magazin
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti!
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti! 'Gangsta's Paradise' adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2022 Magazin
Dansta dünya finaline gidecek isim Biser Mutlu oldu
Dansta dünya finaline gidecek isim Biser Mutlu oldu Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, 10 Eylül Cumartesi günü Ankara Seğmenler Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.
12.09.2022 Magazin
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri!
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri! Dünya Dans Günü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 29 Nisan'da kutlanan Dünya Dans Günü mesajları ve sözleri de dans severler tarafından araştırılmaya başlandı. Dans aracılığıyla insanları bir araya getirmek, dansa yönelik farkındalık kazandırmak ve aynı zamanda eğlenmeyi sağlamak için biz de Dünya Dans Dünü sözleri ve etkinliklerini derledik. Peki, Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dans ne zaman ortaya çıkmıştır? İşte Dünya Dans Günü sözleri ve mesajları…
29.04.2022 Gündem
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı! Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022 Dünya
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir?
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Seslendirdiği şarkılarıyla uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen şarkıcı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İŞte Murda lakaplı rapçi Önder Doğan hakkında merak edilenler…
18.10.2021 Gündem
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu…
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu… MTV ödülleri 2021 kazananları belli oldu. 2020 yılında koronavirüs nedeniyle uzaktan yapılan MTV müzik ödülleri töreni bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Doja Cat'in sunuculuğunu üstlendiği Camila Cabello, Justin Bieber, Lil Nas X gibi isimlerin sahneye çıktığı gecede 6 dalda aday olan Justin Bieber Yılın Şarkıcısı seçilirken, BTS Yılın Grubu ödülünü aldı. İşte 2021 MTV Video Müzik Ödülleri kazananları...
14.09.2021 Gündem
Ünlü rapçi Biz Markie hayatını kaybetti!
Ünlü rapçi Biz Markie hayatını kaybetti! "Hip hop müziğinin palyaço prensi" olarak bilinen ünlü sanatçı Biz Markie, 57 yaşında hayatını kaybetti.
17.07.2021 Dünya
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru…
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru… Kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Bitcoin yatırımcıları kripto borsa piyasasındaki kur hareketlerini yakından takip edilirken, ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağı haberlerinin gelmesi alımları yoğunlaştırdı. Artan alımlardan bitcoin yükselerek 55,000 dolar sınırına yakın işlem görmeye başladı. Peki, 1 bitcoin kaç dolar oldu, bitcoin kaç TL gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte 28 Nisan Bitcoin piyasası…
28.04.2021 Gündem
Ünlü rapçi otel odasında ölü bulundu!
Ünlü rapçi otel odasında ölü bulundu! Digital Underground'un kurucularından Chopmaster J, grup üyelerinden Shock G'nin otel odasında ölü bulunduğunu duyurdu.
23.04.2021 Magazin
DMX'in kalbi durdu! Ünlü rapçinin bilinci kapalı, tedavisi sürüyor
DMX'in kalbi durdu! Ünlü rapçinin bilinci kapalı, tedavisi sürüyor Rap dünyasının en popüler figürlerinden biri olan DMX kalp krizi geçirdi. Ünlü sanatçının uyuşturucu yüzünden kalbinin durduğu öne sürülse de, şarkıcının avukatından iddialara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
4.04.2021 Magazin
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi
Billie Eilish: Dansı bırakmak depresyona sürükledi Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen; 'James Bond' filminin müziğine imza atan en genç şarkıcı olan Billie Eilish, 13 yaşındayken dansı bırakmak zorunda kaldığı için depresyona sürüklendiğini söyledi.
15.10.2020 Magazin
ABD’li ünlü rapçi Notorious B.I.G. tarafından giyilen taç rekor fiyata satıldı
ABD’li ünlü rapçi Notorious B.I.G. tarafından giyilen taç rekor fiyata satıldı Notorious B.I.G. olarak bilinen ABD’li rapçi Christopher George Latore Wallace tarafından fotoğraf çekimi sırasında giyilen plastik taç, Sotheby’s açık artırmada 594 bin 750 dolara satıldı.
16.09.2020 Dünya
Dobra Hip Hop'ta sürpriz konuk!
Dobra Hip Hop'ta sürpriz konuk! Dobra Hip Hop'ta Bahadır Çevik'in bu haftaki konuğu Sansar Salvo!
17.08.2020 Televizyon
Kanal D Dijital'den 2 özel içerik!
Kanal D Dijital'den 2 özel içerik! Kanal D, Fark yaratan içeriklerini izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor…
14.08.2020 Televizyon
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları İlk kez Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang’in (PSY) 'Gangnam Style' şarkısından sonra gündeme gelen K-Pop müziği son yıllarda pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Afra Saraçoğlu'nın dansından sonra merak edilen K-Pop müziği araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları...
9.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hip Hop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hip hop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.