Rapçi

Rapçi

Son dakika rapçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rapçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rapçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rapçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rapçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 615 rapçi haberi bulunmuştur. Tüm rapçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic (Neslihan Damla Aktepe), oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. İkilinin aşkı doludizgin devam ederken yapıkları paylaşımlar da olay oluyor.
19.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Eypio apar topar ameliyata alındı
Eypio apar topar ameliyata alındı 2016 yılında 'Günah Benim' şarkısıyla hayatımıza giren rap şarkıcısı Eypio lakabıyla tanınan Abdurrahim Akça sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiyle sevenlerini korkuttu
25.11.2023 Magazin
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı 'Isabelle' şarkısıyla popülerliği arta rapçi Sefo ve oyuncu Rabia Soytürk aşk yaşıyor. Yakın dost sanılan çift ters köşe yaptı.
20.11.2023 Magazin
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der'
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile sevgili olduklarını duyurmuştu. İkili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları yorumlarla gündeme geldi ve güldürdü.
21.10.2023 Magazin
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, yakın arkadaşı Ian Connor'dan Elon Musk'a attığı mesajları paylaşmasını istedi. Connor’ın ekran görüntüleri paylaşımında Kim Kardashian'dan bahseden rapçi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
19.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede bitirmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulunan Burcu Binici, yıllar önce başından geçen bir olayı anlattı.
15.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West son aylarda yeni eşi Bianca Censori’yle çıktığı uzun Avrupa turuyla gündemde. Karı koca ilk günden beri sergiledikleri tuhaf davranışlar, bir örnek giysileri ve toplum içinde gösterdikleri tartışmalı davranışlarıyla gündemde.
8.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile paylaşımı aşk yaşadıkları dedikodularını beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Danla Bilic ve rapçi Emirhan Çakal, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
8.10.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar'
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar' Ünlü rap şarkıcısı Uzi'nin ev sahibi Elif Obadan, sosyal medya hesabından isyan etti. Uzi'nin 4 aydır kira ödemediğini söyleyen ev sahibi, dairenin pislik içinde olduğunu belirtti. Uzi'den ev sahibine cevap gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda Ünlü rapçi Kanye West ile Bianca Censori Berlin'deki bir Türk dönercisinde kuyrukta beklerken görüntülendi. Kanye West ile Bianca Censori'yi görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
16.09.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal...
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal... Ünlü rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinde objektiflere takılmıştı. Tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleri gündem olan West ve Censori, skandal bir görüntüye daha imza attı.
4.10.2023 Magazin
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek isteyen BM Barış Gücü Askerleri ile Türk askerleri arasında gerginlik yaşandı. Alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar RAP müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık, ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan'ın hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.
18.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rapçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rapçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.