Çakal

Çakal

Son dakika çakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 çakal haberi bulunmuştur. Tüm çakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Veda Sözler! Veda Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Veda Sözler! Veda Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... Bazen sevdiğimizi insanlarla vedalaşmak zorunda kalırız. Bazen şartlar bunu gerektirir, bazense yaşanan anlaşmazlıklar sonucu bir daha görüşmemek üzere sevdiklerimizle vedalaşırız. Vedalaşırken sarf edilen cümleler de en az ayrılık kadar acı olabilir. Veda sözlerine şairlerin eserlerinde de rastlamak mümkündür. Yusuf Hayaloğlu'nun Ayrılığın Hediyesi ve Attila İlhan'ın Ayrılık da Sevdaya Dahil adlı eserleri, bu şiirlere örnek olarak gösterilebilir. 
5.02.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic (Neslihan Damla Aktepe), oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. İkilinin aşkı doludizgin devam ederken yapıkları paylaşımlar da olay oluyor.
19.12.2023 Magazin
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der'
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile sevgili olduklarını duyurmuştu. İkili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları yorumlarla gündeme geldi ve güldürdü.
21.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile paylaşımı aşk yaşadıkları dedikodularını beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Danla Bilic ve rapçi Emirhan Çakal, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
8.10.2023 Magazin
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti!
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti! Rap şarkılarıyla milyonların takip ettiği şarkıcı Çakal ve Sefo’nun önceki gün gittikleri mekanda tartıştıkları, sonunda da kavga ettikleri iddia edildi. Söz konusu iddialara Çakal ve Sefo’dan yanıt geldi.
15.09.2023 Magazin
MİT'ten nokta operasyon: Gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan Fehmi Öğmen ve 2 teröristi, Süleymaniye kırsalındaki operasyonla etkisiz hale getirdi.
8.06.2023 Gündem
Boğaz’da rap rüzgarı esti!
Boğaz’da rap rüzgarı esti! Çakal ve Reckol, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.
4.06.2023 Magazin
Amasya’da köylülerin kabusu oldu! 'Yakamızı bırak'
Amasya’da köylülerin kabusu oldu! 'Yakamızı bırak' Amasya'nın Aksalur Köyü'nde seralarda ekili salatalıkları parçalayıp zarar veren yırtıcı hayvanların çakal olduğu belirlendi. Kabus yaşayan köylüler görüntüleri fotokapana takılan çakallardan kurtulmak için tuzaklı kafes kurulmasını istedi. Geceleri nöbet tutmaya başlayan köylüler canına kıymak istemedikleri çakallara "Çakal kardeş yakamızı bırak" diye seslendi.
1.06.2023 Yaşam
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi?
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması merak ediliyor. Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülke Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölümünün etkisi devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı açıklama merak ediliyordu. Bahçeli bugün cinayete ilişkin açıklama yaptı. Peki, Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti için ne dedi, Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş konuşması ne?
10.01.2023 Gündem
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü Kimse bu kadarını beklemiyordu. Herkes bu kahraman çoban köpeğini konuşuyor. Her şey sadece 30 dakika sürdü. Çiftçi çoban köpeğini ve manzarayı görünce gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
7.12.2022 Dünya
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı?
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı? Bitlis'te köpek ısırması sonrası kuduz şüphesiyle hastaneye kaldırılan iki çocuktan birinde virüse rastlandı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu söyleyen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söyledi. Peki, kuduz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insandan insana bulaşır mı? Kuduz tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
Boğaz'da RAP izdihamı!
Boğaz'da RAP izdihamı! RAP müziğin sevilen isimleri Çakal & Reckol, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde üçüncü kez hayranlarıyla buluştu.
2.10.2022 Magazin
Rap müziğin kalbi Kuruçeşme Açıkhava'da attı
Rap müziğin kalbi Kuruçeşme Açıkhava'da attı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Çakal&Reckol, rapin nabzını attıran bir konsere daha imza attı. Rap tutkunları, ikilinin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.
1.10.2022 Magazin
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’ Hobi olarak başladığı antikacılık ile köy köy, şenlik şenlik gezerek satış yapıyor. Edirne’de yaşayan 44 yaşındaki Ali Çakal, "Antikacılığa 20 yıl önce başladım hobi olarak. Sonra ticarete döndü. Türkiye genelinde mal alıp satıyorum. Antikalar ile ilgilenirken geçmişe gidiyorum. Evimde kendime ait bir odam var, girdiğin gibi odanın için Yeşilçam gibi. En çok ilgimi çeken sinema afişleri" dedi.
10.09.2022 Yaşam
Bakan Muş, dayısının cenazesine katıldı
Bakan Muş, dayısının cenazesine katıldı TİCARET Bakanı Mehmet Muş'un vefat eden dayısı Muhammet Çakal (73), Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde toprağa verildi. Cenazede Bakan Muş, diğer aile üyeleriyle birlikte taziyeleri kabul etti.
3.09.2022 Gündem
e-Devlet'ten başlatılan ad ve soyadı değişiklik başvurularında en çok düzeltilen isim ve soyadlar belli oldu
e-Devlet'ten başlatılan ad ve soyadı değişiklik başvurularında en çok düzeltilen isim ve soyadlar belli oldu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 24 Aralık 2022'ye kadar e-Devlet aracılığıyla da yapılabilecek isim ve soyisim değişikliği uygulamasında en çok düzelttirilen isimleri paylaştı. Buna göre erkeklerde 946 "Yunis" ismi Yunus'la, 588 "Ümüt" ise Ümit ile değiştirildi. Kadınlarda ise 971 "Sümeyya" ismi Sümeyye oldu, 276 "Keziban" ismi ise Kezban oldu. En çok düzeltilen soyadları ise 6 bin 550 ile "Top", 3 bin 531 ile "Koyun", 2 bin 432 ile "Satılmış" oldu.
23.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan e-Devlet üzerinden yapılan ad ve soyadı değişiklik başvurularıyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, düzenlemenin sonradan Türk vatandaşı olanları kapsamadığı bildirildi.
23.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.