Adana Haber

Adana Haber

Son dakika adana haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.860 adana haber haberi bulunmuştur. Tüm adana haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
Vali Köşger 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı
Vali Köşger 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladıAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Köşger, "Basın; kamuoyunu aydınlatarak, doğru ve tarafsız haberin akışını sağlayarak, eleştirel bakış açısını hakim kılarak ve toplumun tüm seslerini yansıtarak demokrasiye işlerlik kazandırmaktadır." ifadelerini kullandı.
24.07.2024Adana
Torosların incisi Pozantı'da bir ilk gerçekleştiriliyor! Çalışmalar başladı, 75 günde tamamlanacak
Torosların incisi Pozantı'da bir ilk gerçekleştiriliyor! Çalışmalar başladı, 75 günde tamamlanacakTorosların incisi Pozantı ilk kapalı semt pazarına kavuşuyor. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, ilçede bir ilki gerçekleştirmek için 'Kapalı Semt Pazarı' projesi için ilk kazmayı vurdu.
23.07.2024Adana
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!Adana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca kamerada
Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca kameradaAdana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyor
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyorBinlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent tarihi dokusu ile de dikkat çekiyor. Neolitik dönemden erken Roma'ya kadar kesintisiz yerleşim yeri olarak kullanılan Tatarlı Höyük'te tarih gün yüzüne çıkartılıyor. Hitit Kraliçesi Puduhepa'nın doğup büyüdüğü ve gençlik yıllarını geçirdiği höyükte tarihe ışık tutacak izler araştırılıyor.
22.07.2024Adana
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar var
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar varAdana’nın Feke ilçesinde çardak direğinin kırılması sonucu çardakta bulunan 4 kişi aşağı düşerek yaralandı.
22.07.2024Adana
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar var
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar varAdana'nın Kozan ilçesinde yol kenarındaki ağaçlık alana devrilen otomobildeki 7 kişi yaralandı.
18.07.2024Adana
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildi
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildiAdana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pozantı ilçesinde 14 üreticiye yüzde 70 hibeli bal süzme makinesi dağıtımı gerçekleştirdi.
16.07.2024Adana
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024Yerel Haberler
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağızÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, temizlik sorununu kalıcı olarak çözmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Çukurova’nın sokaklarında ter döküyor. Ekiplerle birlikte yer altı konteynerlerini kapatıp, konteyner yıkama çalışmalarını denetledikten sonra yolları süpüren Başkan Kozay, arazözle sokakları da yıkadı. Kozay, “Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız” dedi.
11.07.2024Adana
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor'Yeşille mavinin buluştu doğa harikası' denildiğinde akla ilk Karadeniz geliyor. Eşsiz manzaraları ile büyüleyen Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı. Olağanüstü manzara hem doğa tutkunlarını hem de fotoğraf meraklılarını büyülüyor.
11.07.2024Adana
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
11.07.2024Adana
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözler
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözlerAnkara'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, hain saldırının 8. yıl dönümü yaklaşırken, "Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam" dedi.
10.07.2024Adana
Tufanbeyli'de şenlik hazırlıkları hızlı başladı
Tufanbeyli'de şenlik hazırlıkları hızlı başladıAdana'nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kuru Fasulye festivali için hazırlıklar hızlı başladı.
10.07.2024Adana
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybettiAdana'nın Kozan ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı 25 yaşındaki Furkan Yalım, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti.
10.07.2024Adana
Adana sıcağında çalışmalar son sürat devam ediyor! 9 mahallede start verildi
Adana sıcağında çalışmalar son sürat devam ediyor! 9 mahallede start verildiSeyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlar için sorun oluşturan yolların asfalt serme, bakım ve onarım işlemlerine hızlı başladı. Öncelik durumuna göre tespit edilen 9 mahallede asfalt mesaisinin gerçekleştiğini belirten Başkan Oya Tekin, Seyhan’ın yollarını modern hale getirmeye kararlı olduklarını söyledi.
9.07.2024Adana
Adana'ya seyahat edecekler dikkat! Taşköprü Konağı'nda tarihe yolculuk yapabilirsiniz
Adana'ya seyahat edecekler dikkat! Taşköprü Konağı'nda tarihe yolculuk yapabilirsinizBirçok medeniyete ev sahipliği yapan Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak amacıyla asırlık konaklara yeniden hayat veriliyor. Taşköprü Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Tüm vatandaşlar yararlanabilecek.
9.07.2024Adana
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay oldu
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay olduAdana sıcaklıkta rekor üstüne rekor kırıyor. Termometreler 40 dereceyi gösterse de nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi zorluyor. Zorlu sıcak havaya karşı vatandaş kendi önlemini alıyor
9.07.2024Adana
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldı
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldıHava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ilçede bugün hava sıcaklığı 40 derece ölçüldü.
9.07.2024Vatan TV
Adana Demirspor Michael  Valkanis’e emanet
Adana Demirspor Michael Valkanis’e emanetAdana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Michael Valkanis ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
10.07.2024Adana
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu
Adana'da kahreden olay! Serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç kayboldu Adana'da serinlemek için Seyhan Baraj gölüne giren genç suda kayboldu.
9.07.2024Adana
Belediye personeline çocuk hakları ile ilgili eğitim verildi
Belediye personeline çocuk hakları ile ilgili eğitim verildiAdana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Her Yer Çocuk Derneği iş birliğiyle personele yönelik kapasite geliştirme eğitimleri verildi.
8.07.2024Adana
40 yıldır ıssız bir adada tek başına yaşıyor! İşte Ömer Yıldırım'ın yüreklere dokunan hikayesi
40 yıldır ıssız bir adada tek başına yaşıyor! İşte Ömer Yıldırım'ın yüreklere dokunan hikayesiAdana'da yaşayan Ömer Yıldırım, tam 40 yıldır her gününü yalnız başına bir adada geçiriyor. Yıllardır aynı barakada insanlardan uzak bir yaşam sürdüren Yıldırım'ın hikayesi yüreklere dokunuyor.
8.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adana Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.