Gazete Vatan Logo

Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş

Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...

Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş

ABD’nin Teksas eyaletinde dünyaya gelen ‘Big Lurch’ lakaplı rapçi Antron Singleton, gençlik yıllarını Doğu Dallas’ta geçirdi. Henüz 7 yaşındayken şiirler yazmaya başlayan Big Lurch, 15 yaşına geldiğinde profesyonel şekilde sahne almaya başladı.

ŞARKILARININ ANA KONULARI KORKUNÇ

Meslektaşları şarkılarında genelde cinsellik, uyuşturucu ve çete şiddeti gibi konulara değinirken Big Lurch onlardan bu noktada ayrılıyordu. Onun şarkılarının ve yazdığı şiirlerin ana konuları seri katiller, vampirler ve hatta yamyamlıktı.

1998 yılında kendi için çok önemli olan ‘Sinful’ (Günahkar) isimli şarkıyı çıkaran Big Lurch, o yıl en iyi rap şarkıları listesinde 18 numaraya kadar yükselmişti.

Big Lurch’ün plak şirketleriyle şansı yaver gitmese de hala ciddi bir rap kariyeri peşinde koşmakla ilgileniyordu. Bu yüzden Los Angeles şehrine taşındı ve burada Mac Dre, Tone Capone ve E-40 gibi pek çok sayıda sanatçıyla çalışmaya başladı.

HAYATINI DEĞİŞTİREN TRAFİK KAZASI

Süperstarlığın eşiğinde olmasına rağmen, bir Teksas yerlisi olan Big Lurch için şöhret hala zordu. Çok geçmeden, Big Lurch’ün hayatı bir araba kazasıyla baştan aşağı değişecekti.

2000 yılında 24. doğum gününü kutladıktan sonra evine doğru yola çıkan Big Lurch’ün kullandığı araca sarhoş bir sürücü tarafından arka taraftan çarpıldı. Ağır şekilde yaralanan Big Lurch’ün boynu kırılmıştı.

HER GEÇEN GÜN BAĞIMLILIĞI ARTTI

Ağrıyı hafifletmek için kendisine sayısız ilaç verildi, ancak hiçbiri Fensiklidin (PCP) kadar etkili olmadı. Ancak bu bağımlılık yapan uyuşturucunun istenmedik bir efekti daha vardı: Canlı halüsinasyonlar. Bu halüsinasyonlar Big Lurch’ün yazdığı şarkı sözlerinin daha da vahşileşmesine yol açtı.

Haberin Devamı

En sevdiği filmin ‘Kuzuların Sessizliği’ olduğu belirtilen Big Lurch, şarkı sözlerinde sık sık bu filmle atıflarda bulunuyordu. Bazen uyuşturucu etkisinde haftalarca odasından çıkmadığı söylenen Big Lurch, 2002 yılında bir bahar günü oda arkadaşıyla uyuşturucu kullanmak için buluştu. Big Lurch’ün o geceye dair hatırlayacağı tek anı buydu.

Haberin Devamı

Big Lurch o gece ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

O gece uyuşturucu içmeye başladık. Beni sürekli besliyorlardı. Sabah kendime geldiğimde cinayet suçundan hapisteydim.

CİĞERİNİ SÖKÜP YEDİ

Olay yerinde bulunan tanıkların açıklamalarına göre ünlü rapçi, oda arkadaşının kız arkadaşı olan 21 yaşındaki Tynisha Ysais hariç herkese odadan çıkmasını söyledi. İkisi odada yalnız kaldığında ise Big Lurch, genç kıza karnında şeytanın olduğunu söyleyerek ona saldırmaya başladı.

Önce Ysais’i ölümüne döven rapçi, daha sonra eline aldığı bıçağı genç kızın kalbine sapladı. Ancak Big Lurch’ün vahşeti daha bitmemişti.

İşlediği cinayet yetmezmiş gibi Big Lurch bir de Ysais’in göğsünü bıçakla yarıp açtı. Genç kızın sağ akciğerini yerinden söken Big Lurch, onu yemeye başladı. Ysais’in cansız bedenine yapılan otopside genç kızın yüzünde ve akciğerinde diş izleri görüldü.

Çıplak ve baştan aşağı kana bulanmış bir şekilde sokakta koşarken polis tarafından yakalanan Big Lurch, gökyüzüne bakarak bir köpek gibi havlıyordu. Ünlü rapçinin üzerinde tıbbi araştırmalar yapan yetkililer, midesinde insan eti ve kanına rastladı.

SUÇU AVUKATINA ATTI

Big Lurch, 2016 yılında verdiği bir röportajda davanın gerçeklerine itiraz etti. Big Lurch, avukatı Milton Grimes’ı suçluyordu. İddiaya göre Grimes, iki adamın sahip olduğu karşıt çete bağları nedeniyle bir hikaye uydurmuştu ve Ysais’in akciğerinin yenmesine aç bırakılmış bir pitbulun sebep olduğunu anlatmıştı.
Davanın jürisi ise bu Grimes’ın bu hikayesine inanmadı. 2003 yılının haziran ayında birinci derece cinayet ve işkenceden suçlu bulunan Big Lurch, 2 kez şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

ŞARKI SÖZLERİYLE ÖNCEDEN HABER VERMİŞ

Big Lurch hapse girdikten sonra ‘It’s All Bad’ isimli çıkış albümü, plak şirketi tarafından ondan izin alınmaksızın yayınlanmıştı.

Albümde bulunan ‘I Did It To You!’ isimli şarkının sözleri ise adeta Big Lurch’ün işleyeceği vahşeti önceden haber veriyordu:

Jason Voorhees, Michael Myers, Freddy Krueger, Jeffrey Dahmer, Charles Manson ve tüm arkadaşların, ben senin okulunu bitiriyorum çünkü cinayet bir hobi. Ben bir vampir gibiyim… Taze eti asla pas geçmem.

Ysais’in annesi Carolyn Stinson, plak şirketini suçlayarak onların Big Lurch’e daha çok şarkı sözü yazması için uyuşturucu temin ettiğini ve vahşi hamleler yapması için onu cesaretlendirdiğini söyledi. Big Lurch’ün korkunç cinayetinin arkasındaki gerçek tam olarak ortaya çıkmasa da bu olay hip-hop tarihinin en kanlılarından biri olarak hafızalarda yerini aldı.