Murda

Murda

Son dakika murda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murda gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 murda haberi bulunmuştur. Tüm murda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim'
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel şarkıcı, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi.
3.08.2023 Magazin
Murda konserinde Hadise sürprizi!
Murda konserinde Hadise sürprizi! Murda, ‘Dua Tour 2023’ kapsamında İzmir ve Ankara’nın ardından İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sahneye çıktı. Ünlü rapçi, Hadise ile birlikte seslendirdiği şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
22.06.2023 Magazin
Hadise'den dekolteli pozlar!
Hadise'den dekolteli pozlar! Murda ile adı aşk dedikodularına karışan ve bu iddiaları yalanlayan Hadise, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapıyor. Son olarak dekolteli pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise'nin bir hayli bronzlaştığı görüldü. Ünlü ismin "Hadi gidelim bebeğim" notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
6.06.2023 Magazin
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti'
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti' Adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi Murda ile çıkardığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ve son günlerde yoğun konser maratonuyla dikkatleri üzerine çeken popçu Hadise Açıkgöz, iş temposuna dayanamayıp hastanelik oldu.
26.05.2023 Magazin
Hadise ve Murda'nın pozu olay oldu! 'Evlenin artık'
Hadise ve Murda'nın pozu olay oldu! 'Evlenin artık' Sahnesiye ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, rapçi Murda ile çıkardığı son şarkısıyla adından sık sık söz ettiriyor. Klipteki samimi halleriyle dikkat çeken ikili, birlikte kamera karşısına geçti. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le pozunun aynısını Murdo ile vermesine sosyal medyada yorum yağdı.
25.05.2023 Magazin
Yaz konserleri başlıyor!
Yaz konserleri başlıyor! Haziran ayı boyunca yıldız isimler İstanbullulara müzik zevki yaşatacak. Kenan Doğulu’dan, Gazapizm’e, Yıldız Tilbe’den Murda’ya, Monolink’ten, Tom Odell’a uzanan dev isimler açıkhavada sahne alacak.
24.05.2023 Kültür Sanat
Murda ve Hadise'nin 'saat' bilmecesi!
Murda ve Hadise'nin 'saat' bilmecesi! Haklarında sürekli aşk dedikodusu çıkan popçu Hadise ile rapçi Murda, önceki gün Yeniköy'de buluştu. Gittikleri mekan çıkışı objektiflere yansıyan ikiliye, Hadise'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı ve Murda'da da aynısı olan saat soruldu. Ünlü rapçinin sözleri dikkat çekti.
14.05.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar ‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Hadise'den Murda açıklaması! 'Aşk' iddialarına son noktayı koydu
Hadise'den Murda açıklaması! 'Aşk' iddialarına son noktayı koydu Depremzede çocukalr için anlamlı bir konsere imza atan Hadise, geçtiğimiz temmuz ayında 'İmdat' parçasına imza attığı ve 'O Ses Rap' yarışmasında beraber jüri üyeliği yaptığı rapçi Murda ile hakkında çıkan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı, arasının açık olduğu bilinen meslektaşı Ebru Gündeş'le ilgili yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.05.2023 Magazin
Hadise, Murda ile gecelerde! Yemek yiyip kulübe geçtiler
Hadise, Murda ile gecelerde! Yemek yiyip kulübe geçtiler Hadise ile rap’çi Murda önceki gece Bebek’te bir araya geldi. Yemeğin ardından kendi arabalarıyla peş peşe Kuruçeşme’deki bir kulübe gittiler.
20.04.2023 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık sebebi belli oldu!
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık sebebi belli oldu! Hadise ve Mehmet Dinçerler 4.5 ay önce Çırağan Sarayı'nda evlenmişlerdi. Çift şimdilerde boşanma haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasında bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı. Dinçerler ile boşanma davası olan Hadise’nin, klibinde ve konserinde Murda’yla samimi görüntüler vermesine, eşi Mehmet Dinçerler ve ailesinin tepki gösterdiği ortaya çıktı.
29.09.2022 Magazin
Rapçi Uzi ile Aleyna Tilki aşk yaşadı mı? İddialara son noktayı koydu
Rapçi Uzi ile Aleyna Tilki aşk yaşadı mı? İddialara son noktayı koydu Bir süredir rapçi Uzi ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeme gelen Aleyna Tilki, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Emirgan'da objektiflere yansıyan genç popçu, "Sözleşmem ihlal edildi" açıklamasını yaptığı Kadıköy konseri hakkında "Rapçi Murda ile yaşadığı 'Sahneye en son ben çıkarım' tartışması nedeniyle iptal oldu" iddiasına da yanıt verdi.
11.09.2022 Magazin
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı'
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı' 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, Cihangir'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kınalı, son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylarla alakalı konuştu. Murda'nın 'Dansöz müyüz? çıkışı hakkında da konuşan Kınalı, sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'e de destek verdi.
19.08.2022 Magazin
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Uzi, Heijan ve Muti Boğaz'ı salladı!
Uzi, Heijan ve Muti Boğaz'ı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Uzi & Heijan & Muti Boğaz’ı salladı.
1.07.2022 Televizyon
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian"
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian" Hadise özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, 15 Mart'ta nişanlanmış ve geçtiğimiz ay Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için klip çekti. Sarı saçlarıyla paylaşım yapan Hadise sosyal medyayı salladı. Hadise'nin yeni imajı çoğu takipçisi tarafından Kardashianlar'a benzetildi. Kimi "Hadise Kardashian" yorumu yaptı kimi ise "Rengi de peruğu da kötü" dedi. Hadise'nin hayranları ise tarzını çok beğendi.
22.05.2022 Magazin
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve...
Mehmet Dinçlerler'den korumasına sert uyarı! Çiftin ortasına geçti ve... Yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Hadise-Mehmet Dinçlerler çifti, 'koruma' gerginliği ile gündeme geldi. İş insanı, görüntü alınmasını engellemeye çalışan korumasını sert bir şekilde uyardı. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, çok konuşulan evlilik teklifi yüzüğü, birlikte klip çekeceği Murda ve her adımı olay olan Aleyna Tilki hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Ünlü rapçi Murda, 4 yıl hapis cezası aldı!
Ünlü rapçi Murda, 4 yıl hapis cezası aldı! Murda lakaplı rapçi Önder Doğan, bazı şarkılarında uyuşturucu madde kullanmaya özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.
19.04.2022 Magazin
Ünlü rapçi Murda'nın yargılandığı davada flaş gelişme
Ünlü rapçi Murda'nın yargılandığı davada flaş gelişme Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 'Murda' lakaplı şarkıcı Önder Doğan hakkındaki davada, savunmasını yaptığı ve yurt dışı yasağının kaldırıldığı ortaya çıktı.
25.11.2021 Gündem
Ünlü rapçi Murda'nın 'uyuşturucuya özendirme' suçundan 10 yıl hapsi istendi
Ünlü rapçi Murda'nın 'uyuşturucuya özendirme' suçundan 10 yıl hapsi istendi Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan "Murda" adıyla bilinen rap şarkıcısı Önder Doğan hakkındaki soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, Doğan hakkındaki soruşturmayı tamamlayarak 'Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
21.10.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı 'Murda' gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı 'Murda' gözaltına alındı! Seslendirdiği şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen ‘Murda’ adıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı Önder Doğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Şarkıcı çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.10.2021 Magazin
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir?
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Seslendirdiği şarkılarıyla uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen şarkıcı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İŞte Murda lakaplı rapçi Önder Doğan hakkında merak edilenler…
18.10.2021 Gündem
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi!
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi! Sibel Can, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül konsere Tara De Vries ile geldi.
31.08.2021 Magazin
Murda yeni doğan bebeğinin vefat ettiğini duyurdu! 'Sen her zaman benimlesin'
Murda yeni doğan bebeğinin vefat ettiğini duyurdu! 'Sen her zaman benimlesin' 'Murda' adıyla tanınan ünlü rapçi Önder Doğan, yeni doğan kızı Ayla'yı kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Instagram hesabından açıklama yapan Murda, "Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin" diye yazdı.
3.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.