Gazete Vatan Logo
Magazin Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim

Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim

Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...

Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim

'Kuzeyin oğlu' lakaplı şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz aralık ayında yılbaşı sonrası 6 ay boyunca albüm çalışmalarına ara vereceğini ve bir süre dinleneceğini açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "“Yılbaşı bizim çamaşır günümüz biliyorsunuz, Antalya’da sahnede olacağım. Ondan sonra altı ay çalışmama kararı aldım. Albüm çalışmalarına ağırlık vereceğim 20 Haziran’a kadar konserim olmayacak, defteri kapattık. Bedenime uygun eserleri seçeceğim" demişti.

Şimdilerde yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel’de sahne aldı. Yavru vatanda sevenleriyle buluşan Konak’ın şarkıları hep bir ağızdan söylenirken, usta sanatçıyı 3 bin kişi dinlemeye geldi.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isme, son günlerin en çok konuşulan konuları olan Demet Akalın’ın garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılması hatırlatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Konak, “Ben polemiklere giren bir isim olmadan bu zamana kadar. Sahneye çıkar şarkımı söylerim. Gerisi beni ilgilendirmez. Başkasını eleştirmekle bir yere gelinmez. Üretmeden eleştirmeyi doğru bulmuyorum. İnsanlar üretmiyor ama eleştir konusunda en öndeler. Ama şunu söylemek isterim ki, rapçilerden çok iyi isimler var şarkılarını beğeniyorum” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da bir beach'te konser veren Murda, tatsız bir olay yaşamıştı. Şarkıcı, konser sırasında bir hayranının kendisine para fırlatmasına sinirlenmiş, söz konusu seyirciye "Fakir mi görünüyoruz sana? Dansöz müyüz?" demişti. Sinirlerine hakim olamayan ünlü rapçi, "O paranın 200 katını suratına fırlatırım, rahat ol" ifadelerini kullanmıştı

Murda'nın kullandığı 'dansöz' kelimesi, oryantal Didem Kınalı'yı kızdırmıştı. Sosyal medyada paylaşım yapan Kınalı, "Tabii ki orada böyle bir şey yapılması hoş değil. 'Ben dansöz değilim' kelimesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanıyorsan farklı bir kelime seçebilirsin. Sanırım onun da bir boşluğuna geldi bu kelime. Gerçekten artık bu tarz şeylerde 'dansöz' kelimesinden çok sıkıldım, aşağılayıcı şekilde kullanılmasından sıkıldım. Mesleğimin artık bu şekilde etiket yapılmasından ve dışlanmaktan çok sıkıldım" demişti.

Haberin Devamı

Demet Akalın ise Bodrum'da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen şampanyayı "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek, garsonun başından aşağı dökmüştü. Bu görüntüler kısa sürede gündem olmuştu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ünlü şarkıcıya tepki göstermişti.