Hayrabolu

Hayrabolu

Son dakika hayrabolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayrabolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayrabolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayrabolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayrabolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 hayrabolu haberi bulunmuştur. Tüm hayrabolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki belirtileri nelerdir, ne zaman başlar, sahte alkol neden öldürür?
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki belirtileri nelerdir, ne zaman başlar, sahte alkol neden öldürür? İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki yapımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda, Hayrabolu ilçesinde bir evde yapılan aramada, 250 litre sahte içki ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından yılbaşı öncesi vatandaşlar “Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki belirtileri nelerdir, ne zaman başlar, sahte alkol neden öldürür?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.12.2023 Gündem
Hindi fiyatları ne kadar? Bütün hindi fiyatı belli oldu mu, hindinin kilosu kaç TL?
Hindi fiyatları ne kadar? Bütün hindi fiyatı belli oldu mu, hindinin kilosu kaç TL? Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi yoğun talep olduğunu söyleyerek Hindi fiyatları hakkında bilgi verdi. Peki, Hindi fiyatları ne kadar, hindinin kilosu kaç TL?
10.12.2022 Ekonomi
Yılbaşı hindisinin kilosu 100 lira
Yılbaşı hindisinin kilosu 100 lira Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi yoğun talep olduğunu söyledi. Hindinin kilo fiyatının 2 kat arttığını belirten Çetin, "Geçen sene kilosunu 50 liradan veriyorduk, bu yıl 100 lira oldu. Hindi, ortalama 6-7 kilo geliyor" dedi.
9.12.2022 Ekonomi
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya ve İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, yarın sabah saatlerinden sonra etkili olmasının beklendiği belirtildi.
30.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yük trenini hemzemin geçitte işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen kazada 27 kişi yaralandı.
10.03.2022 Yaşam
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi Tekirdağ'da, kar yağışı ile birlikte tam fırtına etkili oldu. Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan eğitim uçuşları ile Marmara Denizi'nde feribot seferleri iptal edildi.
12.01.2022 Gündem
Tekirdağ'da 'sahte içki' 2 can daha aldı
Tekirdağ'da 'sahte içki' 2 can daha aldı Tekirdağ'ın Hayrabolu ve Saray ilçesinde, sahte içki içen Hüseyin Yılmaz (56) ile Ahmet Soyalp (57), hayatını kaybetti. Kentte son 5 günde sahte içkiden ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
23.12.2021 Gündem
Köyde dehşet dolu anlar! Ahıra saldırdılar, çok sayıda hayvan telef oldu
Köyde dehşet dolu anlar! Ahıra saldırdılar, çok sayıda hayvan telef oldu Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde ahıra saldıran kurtlar, çok sayıda hayvanı telef etti.
11.12.2021 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk-Alman-Fransız ortaklığında 36 ayda tamamlanacak Antalya Havalimanı kapasite artırım işinin, yatırımcıları tehdit edenlere ders olması gerektiğini söyledi. Karaismailoğlu, "Devletini milletinden kopartmak için uğraşanların, yıllar sonra helalleşmeyi aklına getirenlerin, milleti bölmek için uğraşanların, Türkiye'yi her fırsatta şikayet edenlerin, belediyeleri kalkındıracağız, diye seçilip, hizmet etmeyi unutanların devri, Türkiye'de bitmiştir" dedi. 
6.12.2021 Ekonomi
Yılbaşı hindisinin fiyatı belli oldu!
Yılbaşı hindisinin fiyatı belli oldu! Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiricisi Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere erken talep olduğunu belirterek, 5 bin hindisinin 4 binini, tanesi 300 liradan sattığını söyledi.
4.12.2021 Gündem
Doktor İrem'in acı ölümü! Kaçan kedisini almak isterken balkondan düştü
Doktor İrem'in acı ölümü! Kaçan kedisini almak isterken balkondan düştü Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor İrem Büşra Üngül (27), ailesini ziyarete gittiği İstanbul'da kaçan kedisini almak isterken 5'inci kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
29.11.2021 Gündem
Tekirdağ’da karga istilası! Vatandaşlar şaşkına döndü
Tekirdağ’da karga istilası! Vatandaşlar şaşkına döndü Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde karga sürüsü sabah saatlerinde ilçede gökyüzünü kapladı. Adeta gökyüzünü istila eden kargaları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Karga sürüsü bir süre sonra gözlerden kayboldu.
26.11.2021 Vatan TV
Halay tartışması cinayetle bitti! Şok eden olay
Halay tartışması cinayetle bitti! Şok eden olay Tekirdağ'da bir düğünde halay çekilirken çıkan tartışma sonrası Erhan A. (28), Ferdi Alparslan'ı (25) bıçaklayarak öldürdü. 1.10 promil alkollü olduğu belirlenen Erhan A., gözaltına alındı.
24.08.2021 Yaşam
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kanola tohumunun bundan sonra yüzde 50'sini Bakanlık olarak biz karşılayacağız." dedi.
10.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarımla ilgili müjdeleri Trakya çiftçisini  sevindirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarımla ilgili müjdeleri Trakya çiftçisini sevindirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni destek paketleri, Trakya'daki çiftçilerin yüzünü güldürdü.
17.05.2021 Gündem
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı Türkiye'nin birçok yerinde yoğun kar yağışı etkili olurken meteoroloji genel müdürlüğü buzlanma ve don olayları hakkında da uyarıda bulundu.
14.02.2021 Gündem
Bakan Kurum: İlklim Kanunu hazırlayıp çevremizi, doğamızı koruyacak adımları atacağız
Bakan Kurum: İlklim Kanunu hazırlayıp çevremizi, doğamızı koruyacak adımları atacağız Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında eylem planlarını açıkladıklarını belirterek, "İnşallah meclisimiz ile birlikte İklim Kanunu'nu ilk yarı yılda hazırlayıp, yine şehirlerimizdeki etkilerini en aza indirecek, çevremizi, doğamızı koruyacak adımları da atacağız" dedi.
8.01.2021 Gündem
Böyle ödül görülmedi! Fotoğrafını çekene 10 bin TL verecek
Böyle ödül görülmedi! Fotoğrafını çekene 10 bin TL verecek Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir emlakçı, kendisine ait tabelaları kesip atanların fotoğrafını çekene 10 bin lira ödül verecek.
12.12.2020 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesine ilişkin, "Projenin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek" dedi.
28.11.2020 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop: Devlet milletindir bütün imkan ve kaynaklarıyla  millete aittir
TBMM Başkanı Şentop: Devlet milletindir bütün imkan ve kaynaklarıyla millete aittir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Devlet milletindir, bütün imkan ve kaynaklarıyla millete aittir. Devletin millete, milletin de devlete erişiminin yani adalete, hukuka erişiminin önündeki her taş kaldırılmalıdır, kaldırılacaktır. Türkiye, bütün organize şebekelere inat, uluslararası, yurt içi şebekelere inat, bu hedeflerinden asla vazgeçmeyecek, vazgeçirilemeyecektir." dedi.
28.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayrabolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayrabolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.