Halk Oylaması

Halk Oylaması

Son dakika halk oylaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk oylaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk oylaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Oylaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk oylaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 halk oylaması haberi bulunmuştur. Tüm halk oylaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu?
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu? AK Parti'nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını da duyurdu. AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş oldu. Peki, Ali Tombaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
20.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
Misak-I Milli Nedir? Misak-I Milli Sınırları Ve Kararları Nelerdir?
Misak-I Milli Nedir? Misak-I Milli Sınırları Ve Kararları Nelerdir? Misak-ı milli, I. dünya savaşı sonrasında Türklerin yaşaması için belirlenen sınırlardır. Son Osmanlı Mebusan Meclisi 17 Şubat 1920 senesinde misak-ı milli sınırlarını açıklamıştır.
17.11.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Türkeli ilçe merkezine bağlanmak için 'evet' dediler
Türkeli ilçe merkezine bağlanmak için 'evet' dediler Sinop'un Türkeli ilçesi Işıklı köyüne bağlı üç mahallesi, ilçe merkezine bağlanmak için yapılan halk oylamasında 'evet' dedi.
2.10.2022 Gündem
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oylama süreci başladı. Eylül 2021 ve Eylül 2022 tarihleri arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar için toplam 32 kategoride oylama yapılacak. Peki, Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? Altın Kelebek ödülleri ne, adayları kimler? Altın Kelebek oy verme hakkında merak edilenler…
22.09.2022 Televizyon
24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu?
24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu? Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? Survivor All Star yarışmasından elenen isim belli oldu. Survivor’un 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde elemeye kalan isimler Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor’a veda etti. Peki, Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? SMS oylama sonuçlarına göre elenen yarışmacı kim oldu? İşte 24 Mayıs Survivor’dan elenen isim…
25.05.2022 Televizyon
Survivor kim elendi 2022, 3 Mayıs Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 3 Mayıs SMS sıralaması
Survivor kim elendi 2022, 3 Mayıs Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 3 Mayıs SMS sıralaması 3 Mayıs Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu? 3 Mayıs Survivor SMS sıralaması sonucunda kimin elendiği ve kazandığı merak ediliyor. Survivor elenen isim gündeme bomba gibi düştü. Survivor’da bu hafta dört dokunulmazlığın üçünü Kırmızı takım, bir dokunulmazlığı da Mavi takım kaybetti. SMS halk oylaması sıralamasına göre ise en düşük oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki, Dün Survivor’da kim elendi, 3 Mayıs Survivor’ı kim kazandı? İşte Ada konseyi 3 Mayıs Survivor SMS sıralaması…
4.05.2022 Televizyon
12 Nisan Survivor kim elendi? En az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu?
12 Nisan Survivor kim elendi? En az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu? Survivor kim elendi 12 Nisan 2022? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 76. bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde Barış, Parviz, Ayşe ve Gizem arasında eleme heyecanı yaşandı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı ise yarışmaya veda eden ismi açıkladı.
13.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki: Nerede bu gücü elinde bulundurduğunu söyleyen ülkeler?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki: Nerede bu gücü elinde bulundurduğunu söyleyen ülkeler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Ukrayna’nın sahipsiz bırakılması gibi Rus halkına, Rus edebiyatına, öğrencilerine, sanatçılarına yönelik cadı avını andıran uygulamaları da kabul etmiyoruz. Almanya’da filarmoni orkestrası şefi Putin’in arkadaşı diye görevine son veriliyor. Böyle saçmalık olur mu?” dedi.
9.03.2022 Siyaset
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları!
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları! 2021 FIFA en iyi takım hangisi, yılın futbolcusu kim oldu? 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu. 2021 en başarılı futbolcusu, en iyi kalecisi, en iyi teknik direktörü oylanmaya başlandı.
23.11.2021 Gündem
O ilimizde flaş seçim kararı! Sonuç belli oldu, harita değişiyor...
O ilimizde flaş seçim kararı! Sonuç belli oldu, harita değişiyor... O ilimizde flaş seçim kararı. Sandık sonuçları belli oldu. Harita değişiyor. Gümüşhane'den ayrılıp başka bir ile bağlanmak isteği nedeniyle halk oylaması kararı alınan Günyüzü ve Üçtaş köylerinde yapılan seçimde, vatandaşların çoğu ayrılma yönünde "evet" oyu kullandı.
4.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
Ankara kulislerini sallayan ziyaret! Tam 1 saat sürdü
Ankara kulislerini sallayan ziyaret! Tam 1 saat sürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’e sürpriz bir ziyarette bulundu. Erdoğan’ın Ankara’daki evinde ziyaret ettiği Asiltürk, Milli Görüş Hareketi’nin önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Siyasi kulislerde Asiltürk’ün, Millet İttifakı ile yakınlaşma nedeniyle SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’yla bir süredir anlaşmazlık yaşadığı konuşuluyor.
8.01.2021 Gündem
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) yaklaşık iki ay süren hükümet krizi bugün akşam saatlerinde imzalanan protokol ile son buldu.Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Vekili Hamza Ersan Saner'in yeni bakanlar kurulunu yarın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sunması bekleniyor.
8.12.2020 Gündem
Ermenistan Cumhurbaşkanı hükümetin istifa etmesini istedi!
Ermenistan Cumhurbaşkanı hükümetin istifa etmesini istedi! Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, hükümetin istifa etmesi ve geçici teknokrat bir hükümet ile en geç bir yıl içinde ülkede yeni seçimlere gidilmesi gerektiğini söyledi.
29.11.2020 Dünya
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır?
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başlattığı Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda halk oylaması başladı. Yurttaşlar T.C. kimlik numaralarıyla online şekilde oy kullanabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği sürecinin ilk adımı atıldı. İstanbulluların söz sahibi olacağı projede 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında istanbulsenin.org üzerinden T.C. numaraları ile oy kullanılabilir. istanbulsenin org Taksim Meydanı projesi yarışması hakkında merak edilenler…
19.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlerle paylaştı! Kimseye  eyvallahımız yoktur...
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlerle paylaştı! Kimseye eyvallahımız yoktur... Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye dönüşünün 3. yıl dönümünde sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, "Bizim Allah'a can borcumuzdan, milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur, olmayacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar. Biz bu yoldan dönmeyeceğiz." vurgusu yaptı.
2.05.2020 Siyaset
YSK Başkanı Sadi Güven duyurdu: Oy zarfları...
YSK Başkanı Sadi Güven duyurdu: Oy zarfları... YSK Başkanı Sadi Güven,"Biyometrik kimlik uygulamasına geçilmesi, oy zarfının kaldırılması gerekir. YSK buna hazır" dedi.
21.01.2020 Siyaset
Google Play 2019 ödülleri belli oldu
Google Play 2019 ödülleri belli oldu Google Play mağazasında 2019 yılı için yapılan halk oylaması sonuçlandı. 'Oyna Kazan' uygulaması, bu yıl yerli olarak ödül alan tek yapım oldu.
4.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu 2019-2020 Adli Yıl Açılış Töreni'ninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önümüzdeki dönemde devam ettireceğimiz dinamik reform süreciyle inşallah demokrasimizi güçlendireceğiz. Yargı süreçlerini sadeleştirerek uyuşmazlıklar için alternatif çözüm yolları geliştirerek bu reformu kısa sürede hayata geçirmekte kararlıyız" dedi.
2.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halk Oylaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk oylaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.