Gazete Vatan Logo

24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu?

Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? Survivor All Star yarışmasından elenen isim belli oldu. Survivor’un 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde elemeye kalan isimler Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor’a veda etti. Peki, Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? SMS oylama sonuçlarına göre elenen yarışmacı kim oldu? İşte 24 Mayıs Survivor’dan elenen isim…

24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu?

Survivor All Star'ın 24 Mayıs Salı günü yayınlanan bölümünde Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude eleme potasındaydı. Survivor'da bu hafta halk oylaması sonuçlarına göre elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki, Survivor kim elendi 24 Mayıs 2022? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu?

Survivor kim elendi 24 Mayıs 2022?

Survivor'da bu hafta ilk iki eleme adayı Berkan ve Ayşe olmuştu. Üçüncü dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde oylamaya gitti ve Oylamada adı en fazla yazılan isim olan Hikmet 3. eleme adayı oldu. Survivor'da son dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında ise eleme adayı olarak Sude'nin ismi belirlendi. Elemeye kalan yarışmacılar Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude arasında geçtiğimiz gün SMS oylaması yapıldı.

Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı Sude Burcu oldu. Veda konuşması yapan Sude "Tüm arkadaşlarımı çok seviyorum. Son bir ay buranın tadını çıkarmalarını istiyorum. Elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir hayatım var, aileme ve sevdiklerime kavuşacağım için mutluyum" dedi.

Haberin Devamı