Hac Başvuruları

Hac Başvuruları

Son dakika hac başvuruları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hac başvuruları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hac başvuruları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hac Başvuruları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hac başvuruları gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 hac başvuruları haberi bulunmuştur. Tüm hac başvuruları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hac kuraları açıklandı
Hac kuraları açıklandı Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından e-Devlet sistemi üzerinden açıklandı. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 391 bin 671 kişinin katıldığı hac kuraları çekildi. Sonuçlar, saat 22.00'den itibaren e-Devlet üzerinden görüntülenebiliyor. Türkiye'de 2 milyon 426 bin 114 hacı adayı kutsal topraklara gidecek.
8.03.2023 Gündem
Hac başvuruları bugün sona eriyor
Hac başvuruları bugün sona eriyor Hac ibadeti için ilk defa kayıt yaptıracak veya kayıtlarını güncelleyecekler için bugün son gün.
31.01.2023 Gündem
Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac sorgulama 2023!
Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac sorgulama 2023! Hac başvurularında yoğun talep yaşanıyor. Kutsal topraklarda dini vecibelerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, 2023 yılı hac takvimiyle hac başvurularının ne zamana kadar yapılacağını sorguluyor. Hac kuraları beklerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac takvimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac sorgulama 2023, Hac başvuru, kura tarihleri, ön kayıt sürecine dair merak edilenler...
24.01.2023 Gündem
Hac ne zaman yapılır? Hac ayları hangileridir?
Hac ne zaman yapılır? Hac ayları hangileridir? Hac, İslam’ın beş temel esasından biri olup bedenî ve malî yönü olan bir ibadettir. Sağlık, servet ve yol emniyeti yönünden hac yapma imkanına sahip, akıl sağlığı yerinde ve büluğ çağına erişmiş müslümanlara farzdır. Peki, Hac ne zaman yapılır? Hac ayları hangileridir? İşte detaylar...
11.04.2022 Dini Bilgiler
2022 hac ne zaman, hac başvuruları ne zaman başlıyor? Bu sene hac var mı?
2022 hac ne zaman, hac başvuruları ne zaman başlıyor? Bu sene hac var mı? Hac ne zaman açılacak 2022, hac başvurusu ne zaman? Diyanet 2022 için hac ibadetine ilişkin açıklama yaptı. Vatandaşlar Hac var mı, sorusunu sorarken Hac başvurularının başlayıp başlamadığına da yanıt arıyor.
11.04.2022 Dini Bilgiler
Hac fiyatı belli oldu!
Hac fiyatı belli oldu! Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hac Umre ve Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Başkanı Diyaeddin Şahin, geçen yıldan bu yıla artan maliyetler ve ek vergiler olduğunu belirterek, “Bu ek maliyetler ile hac fiyatlarının 26 bin liradan başlayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu sene en ucuz programın 26 bin lira olacağını düşünüyoruz.” dedi.
3.01.2020 Ekonomi
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet açıkladı...
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet açıkladı... Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Hac başvurusunda bulundu. 14 Aralık 2018'de sona eren Hac başvuruları için heyecan dorukta. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Başkanlığı açıkladı.
24.12.2018 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından alınan Hac başvuruları 8 Aralık'ta başlamıştı. Kutsal toprakları ziyaret edip, dini görevlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar heyecanla kuraları bekliyor.
15.12.2018 Gündem
Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac kura çekimi ne zaman?
Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac kura çekimi ne zaman? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan Hac kayıtları devam ediyor. Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar merakla araştırıyor. Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac başvurularında son gün ne zaman?
12.12.2018 Gündem
Hac kayıtları nasıl yapılır? Hac başvuruları ne zaman bitiyor?
Hac kayıtları nasıl yapılır? Hac başvuruları ne zaman bitiyor? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hac kayıtlarının başladığı duyuruldu. Vatandaşlar arasında ise Hac kayıtları nasıl yapılır merak konusu oldu. Kutsal topraklara gitmek isteyenler araştırıyor. Hac başvurularında son gün ne zaman?
10.12.2018 Gündem
Hac kayıtları ne zaman sona erecek? 2018 yılı Hac kayıt ücreti ne kadar?
Hac kayıtları ne zaman sona erecek? 2018 yılı Hac kayıt ücreti ne kadar? Müslüman alemi için büyük önem taşıyan ve hayali olan Hac'ca gitmek için kayıtlar başladı. Dün itibariyle başlayan Hac kayıtları ne zaman sona erecek? 2018 yılı Hac kayıt ücreti ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Hac başvuruları başladı
Hac başvuruları başladı ÖNÜMÜZDEKİ yıl hacca gitmek isteyenlerin ön kayıtları bugünden itibaren başladı. Heyecanla kayıt yaptıranlar "İnşallah çıkar" temennisinde bulundu. Geçen yıllardan bekleyen 1 milyon 300 bine yakın adayın da 9-31 Ocak tarihleri arasında kayıtlarını yenilemeleri gerektiği hatırlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Hac başvuruları başladı
Hac başvuruları başladı Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.
20.01.2016 Yaşam
Pasaport kuyruğuna önlem
Pasaport kuyruğuna önlem Biyometrik pasaportların verilmeye başlamasının ardından yoğunluğu azaltmaya çalışan Ankara Emniyet Müdürlüğü; Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde başvuru noktaları oluşturdu...
29.09.2021 Gündem
Umreye iktidar bereketi
Umreye iktidar bereketi 2001'de 786 kişi umreye giderken, bu sayı 2008'de 772 bine fırladı
10.02.2009 Yaşam
Kriz bitince hac başvuruları patladı firmalar 'kaçak hacı' avına çıktı
Kriz bitince hac başvuruları patladı firmalar 'kaçak hacı' avına çıktı Ekonomik krizin son bulması ile bu yıl cebi dolan çiftçiler hac talebini son 25 yılın rekoruna taşıdı. TURSAB 150 bin kişinin başvurusu kota nedeniyle kabul edilemeyince ortaya çıkan korsan hac firmalarına karşı uyardı ve "Kendinizi bir anda Suudi Arabistan'da toplama kampında bulabilirsiniz" dedi
28.09.2004 Ekonomi
Hac kuraları ertelendi mi? 2023 hac kuraları e zaman çekilecek, Diyanet hac kura çekimini iptal mi etti?
Hac kuraları ertelendi mi? 2023 hac kuraları e zaman çekilecek, Diyanet hac kura çekimini iptal mi etti? Hac kuraları ertelendi mi, iptal mi? Hac kuraları ön başvuruları 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alınmıştı. 15 Şubat tarihinde çekilmesi planlanan hac kuraları için Diyanet’ten açıklama geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle kuraların ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Peki, hac kuraları ne zaman çekilecek 2023? Hac kuraları ne zamana ertelendi?
13.02.2023 Gündem
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne?
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılında hac için ilk defa kayıt yaptıracak veya kayıtlarını güncelleyeceklerin işlemlerini 5-26 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi. 2023 yılında hacca 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişi gidebilecek. Söz konusu açıklamanın ardından kişi başı hac fiyatları için yapılan aramalar arttı. Peki, Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? İşte te hac fiyatları 2023 hakkında merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet hac kuraları 2023 sorgulama işlemi nasıl yapılır, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet hac kuraları 2023 sorgulama işlemi nasıl yapılır, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Hac kurası ne zaman çekilecek, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kurası için yapılan aramalar devam ediyor. Hac kontenjanları belli oldu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş tarafından yapılan açıklamada salgın öncesi kontenjana dönüldüğü, 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişinin bu sene hacca gidebileceğini açıkladı. Hac kayıtları için tarihler de belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan duyuruya göre, 5 Ocak itibariyle başlayan ön kayıt başvuruları, 26 Ocak'a kadar devam edecek. İşte hac kuralarıyla ilgili merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
2023 yılı Hac kontenjanı ne kadar olacak? 2023 Hac kurası ne zaman? Diyanet Hac kura tarihlerini açıkladı mı?
2023 yılı Hac kontenjanı ne kadar olacak? 2023 Hac kurası ne zaman? Diyanet Hac kura tarihlerini açıkladı mı? Hac kurası ve başvuruları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia ile İstanbul’da görüşmesinin ardından gündemde yer alıyor. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Erbaş, Hac ile ilgili protokol hakkında konuştu. Peki, 2023 Hac kurası ne zaman? Hac kurası başvuruları ne zaman? Diyanet Hac kura tarihlerini açıkladı mı? Hac kura tarihleri nereden öğrenilir? 2023 Hac fiyatları belli oldu mu? Diyanet İşleri Başkanlığı ‘hacumre.diyanet.gov.tr’ ekranı!
13.12.2022 Gündem
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 birinci dönem Hac ve Umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanlar Hac ve Umre için şimdiden araştırmalara başladı. Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2022-2023 birinci dönem için açıkladığı umre fiyatları belli oldu. Peki, umre fiyatları ne kadar 2022-2023, umre başvuruları ne zaman başlıyor, umre için başvurular nasıl yapılır? İşte Umre fiyatları 2022-2023
27.07.2022 Gündem
e-Devlet üzerinden yapılıyor! Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili son dakika açıklaması
e-Devlet üzerinden yapılıyor! Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili son dakika açıklaması Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili flaş açıklama. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "22 Nisan 2022 tarihinden itibaren umre ve Kudüs ziyaretlerine ilişkin kayıtlar e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlanmış halen kayıtlar bu şekilde alınmaya devam etmektedir. 9 Mayıs 2022 tarihinden itibaren de hac organizasyon tercihi ve hac kesin kayıt işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir" dedi.
11.05.2022 Gündem
2020 hac kurası ne zaman çekilecek? Hac Kura sonuçları ne zaman belli olur?
2020 hac kurası ne zaman çekilecek? Hac Kura sonuçları ne zaman belli olur? Diyanet İşleri Başkanlığı, 2020 hac kayıtları ve kura tarihlerini açıkladı. Hac ibadeti için 2020’de kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen hac adayları kayıtlarını yaptırmaya başladı. Kayıtlar, 13 Aralık’a kadar e-devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, 2020 hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura sonuçları ne zaman belli olur?
12.11.2019 Yaşam
2020 Hac ön kayıt ücreti nasıl yatırılır?
2020 Hac ön kayıt ücreti nasıl yatırılır? Hac kayıtları bugün (11 Kasım Pazartesi) günü başladı. Kutsal topraklara giderek, dini görevlerini yerine getirmek isteyen hacı adayları kayıt işlemlerini yapmaya başladı. Hac kayıtları Diyanet İşleri Bakanlığı üzerinden yapılacak. Peki, 2020 Hac ön kayıt ücreti nasıl yatırılır? İşte, 2020 Hac kayıtları hakkında merak edilenler.
11.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hac Başvuruları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hac başvuruları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.