Güzel Sanatlar Fakültesi

Güzel Sanatlar Fakültesi

Son dakika Güzel Sanatlar Fakültesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzel Sanatlar Fakültesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel Sanatlar Fakültesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel sanatlar fakültesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 709 güzel sanatlar fakültesi haberi bulunmuştur. Tüm güzel sanatlar fakültesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı aldı. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek birlikte pozlarını yayınlandı.
23.02.2024 Magazin
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliği yapan oyuncu Hande Erçel, eski saç rengine geri göndü.
27.01.2024 Magazin
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Hande kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Vermem Seni Ellere dizisinde Hande'yi İlayda Ildır canlandırıyor. Pek çok projede farklı rollerle izlediğimiz İlayda Ildır geçen zaman içinde oldukça başarılı bir performansla geri döndü. Nikah masasında Mehmet tarafından terk edilen Hande'yi canlandıran İlayda Ildır kimdir, kaç yaşında? İlayda Ildır hangi dizilerde rol aldı?
18.06.2023 Televizyon
Akdeniz'in derinliklerindeki bilinmeyenler, UPL ile gün yüzüne çıkacak
Akdeniz'in derinliklerindeki bilinmeyenler, UPL ile gün yüzüne çıkacak Antalya'da yapımı tamamlanan dünyanın en büyük su altı araştırma gemilerinden biri olan UPL, ilk seferine çıktı. Gemi, 500 metre derinlikteki arkeolojik kalıntıları 3 boyutlu görüntüleme ve dünyada 2 gemide bulunan basınç odasına sahip olma özelliğiyle dikkati çekiyor.
2.06.2023 Gündem
Uğur Kutay soruşturmasında görevsizlik kararı! Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi?
Uğur Kutay soruşturmasında görevsizlik kararı! Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilen Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Kutay hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevsizlik kararı verdi. Uğur Kutay’ın verdiği senaryo yazımı dersinde müfredat dışına çıkarak, Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilmişti. Savcılık tarafından verilen kararın ardından Pek çok kişi Uğur Kutay hakkında bilgileri ve görevsizlik kararının ne olduğunu araştırıyor. Peki, Görevsizlik kararı nedir? Uğur Kutay ne dedi? Uğur Kutay peygamber hakkında ne dedi? Uğur Kutay kimdir, nerelidir? İşte detaylar…
28.12.2022 Gündem
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı! Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki bazı öğrenciler, Peygamber Efendimize hareket ettiği iddiasıyla YTÜ Öğretim Üyesi Uğur Kutay’ı hedef aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Kutay ne dedi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kutay kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, Peygamberimize hakaret mi etti? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.12.2022 Gündem
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü Fransa'nın başkenti Paris'te okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurulan mimarlık fakültesi öğrencisi Trabzonlu Akın Genç (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Veysel Eren kimdir? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in biyografisi!
Veysel Eren kimdir? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’in biyografisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 üniversiteye rektör atadı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne atanan Prof. Dr. Veysel Eren araştırılmaya başlandı. Peki, Prof. Dr. Veysel Eren kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.12.2022 Gündem
Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli? Kuşum Aydın’ın biyografisi!
Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli? Kuşum Aydın’ın biyografisi! Şarkıları ve bir dönem yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Kuşum Aydın, magazin programları ile yeniden gündemde. Kuşum Aydın’ın son hali merak ediliyor. Peki, Kuşum Aydın adıyla bilinen Aydın Uğurlular kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? İşte Kuşum Aydın’ın son hali!
15.11.2022 Magazin
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi! Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022 Kültür Sanat
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar!
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar! YKS tercihlerinin bitmesine kısa bir süre kaldı. Bazı adaylar eğitim görmek istedikleri üniversite ve bölümleri tercih işlemlerini tamamlarken kimi de üniversitelerin olanakları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Süreç daralırken hala tercih işlemini tamamlamayan pek çok aday da bulunuyor. Bu yıl çok sayıda kurum ve kuruluş tercih işlemlerini yapacak adaylar için burs programını açıkladı. Bunların başında özel üniversiteler geliyor. Bazı ayrıcalıklı bölümlerde de YÖK burs desteği sağlıyor. Aynı zamanda önemli marka ve kurumların vakıfları da burs programlarını ve şartlarını açıkladı. Tercih sürecinde henüz bölümünüze karar vermediyseniz “Hangi kurumlardan burs alabilirim? Üniversite için nerelerden burs alabilirim?” diyorsanız sizin için üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıfların listesini hazırladık. İşte üniversite eğitiminiz boyunca burs alabileceğiniz yerler…
2.08.2022 Eğitim
Korkunç cinayette sır perdesi aralandı! Silahla vurduktan sonra cesedi yakıp asitle eritmeye çalışmışlar
Korkunç cinayette sır perdesi aralandı! Silahla vurduktan sonra cesedi yakıp asitle eritmeye çalışmışlar Muğla’nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinden çıkan cesedin 50 yaşındaki Ümit Erol’a ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklandı. Ümit Erol’un öldürüldükten sonra cesedinin yok edebilmek için yakmaya ve asitle eritilmeye çalışıldığı ortaya çıktı.
3.07.2022 Yaşam
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Fatih Erbakan’dan Sultan Abdülhamid Han açıklaması
Fatih Erbakan’dan Sultan Abdülhamid Han açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sultan Abdülhamid Han tartışması ile ilgili, “Dünya kamuoyu tarafından tüm zamanların en büyük siyasi dehası kabul edilen Sultan Abdülhamid’in, ‘istibdatçı’ olduğunu iddia edenleri hayatını objektif kaynaklardan okumaya davet ediyoruz” dedi.
25.05.2022 Siyaset
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri!
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri! Ressam, öğretim üyesi, sanat yönetmeni Balkan Naci İslimyeli, 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, sanatçının kardeşi Oya İslimyeli Ulutin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Balkan Naci İslimyeli neden öldü? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hastalığı neydi? Balkan Naci İslimyeli’nin hayatı ve eserleri…
15.04.2022 Televizyon
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte... Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel sanatlar fakültesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.