Resim

Resim

Son dakika Resim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Resim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Resim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resim gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.999 resim haberi bulunmuştur. Tüm resim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu Bayramda müzeler açık mı, , 9-12 Nisan’da müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin açık olup olmadığı, bunun dışında müzelerin ücretsiz olup olmadığı bayram tatilin müze gezmelerine ayıracaklar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Bayram tatilinin 10 güne uzatılmasıyla beraber vatandaşlar müzeler için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, bayramda müzeler de tatil mi, müzeler bayramda ücretli mi ücretsiz mi?
11.04.2024 Gündem
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim? "Sandığımdan hangi aday, kaç oy çıktı 2024, hangi parti kazandı?" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına gitti, diğer illerde de oy verme ise saat 08.00'de başladı. Oy verme işlemlerinin sona erip sandıkların sayılmaya başlamasının ardından vatandaşlar oy kullandıkları sandıklardan hangi adayın ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Peki, Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
31.03.2024 Gündem
Çocuklar yarışıyor
Çocuklar yarışıyor Memorial Sağlık Grubu, Uluslararası Resim Yarışması’nı bu yıl 19’uncu kez düzenliyor.
27.03.2024 Vitrin
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum”
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum” Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.
18.03.2024 Adana
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı’nın beşincisi açıldı.
8.03.2024 Adana
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı?
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı? Memura sicil affı var mı, sicil affı çıkacak mı? Memura disiplin affı ile ilgili aramalar arttı. Memura disiplin affında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Memur disiplin affı, en son 2006 yılında yasalaşmıştı. Aradan 18 yıl geçti, yeni bir sicil affının çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Peki, memura sicil affı çıkacak mı?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde Farklı disiplinlerden 7 genç ve yetenekli sanatçının işleri BASELECTED seçkisiyle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
22.02.2024 Vitrin
Sümer Mitolojisi Tanrıları, Tanrıçaları Ve Yaratıkları Nelerdir?
Sümer Mitolojisi Tanrıları, Tanrıçaları Ve Yaratıkları Nelerdir? Antik Sümer döneminin farklı zaman dilimlerinde birçok önemli Tanrı literatüre geçmiştir. Bu Tanrılar özellikle farklı güçleri bulunan ve insanlığın kaderini etkileyen Tanrılar olarak ön plana çıkarlar. Hem tanrı hem de tanrıça olarak ifade edilebilecek olan bu doğaüstü varlıklar, binlerce yıl antik Sümer halkı tarafından yaratıcı olarak bilindi.
10.02.2024 Yaşam
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Servet-İ Fünûn Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Servet-İ Fünûn Temsilcileri Kimlerdir?
Servet-İ Fünûn Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Servet-İ Fünûn Temsilcileri Kimlerdir? Servet-i Fünun 1896-1901 seneleri arasında ortaya çıkmış bir edebiyat dönemidir. Bu dönemde sanat sanat içindir anlayışı benimsenmiş ve edebiyat batıya yaklaştırılmıştır. 
4.02.2024 Gündem
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir?
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir? Günümüzde küçük veya büyük ölçekli firmalar ya da bireysel çalışma hayatı bilgisayarların ve laptop kullanımları ile gerçekleşmektedir. Çeşitli dosyaların saklanması ve hızlı arşivden bulunarak tekrar kullanılması için dosyaların çeşitli uzantıları bulunmaktadır. Dosya uzantıları içerisinden resim dosyası olarak PNG uzantısı sıklıkla kullanılmaktadır.
1.02.2024 Gündem
Mukataa Nedir? Mukataa Düzeni İltizamı Nedir, Osmanlı'da Nasıl Uygulanmıştır?
Mukataa Nedir? Mukataa Düzeni İltizamı Nedir, Osmanlı'da Nasıl Uygulanmıştır? Kamu mali idareleri söz konusu olduğunda en önemli hususlardan birisi devlet harcamalarında sürekliliği sağlayabilmek amacıyla finansal kaynak temin edilmesidir. Devletin yapacağı güvenlik, adalet, alt yapı veya sosyal harcamalar için nakdi kaynak gereklidir. Bu kaynak, ihtiyaç olduğu dönemlerde mevcut değilse vergilendirme veya borçlanma yöntemlerine başvurulur.
31.01.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir?
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir? Çeşitli felsefi düşüncelerden hareketle ortaya çıkan ve form kazanan sanat görüşleri müzik, mimari, resim ve edebiyat gibi sahalarda farklı ekoller oluşturmuştur. Yeni edebi akımların oluşmasında kendilerinden önceki akımların beklentileri yeterli ölçüde karşılayamaması ve farklı duyguların yansıtılmak istenmesi etkilidir. Doğma, büyüme, gelişip sönme şeklinde evrelerden geçen edebi akımlar sanatçıların arayışlarına cevap veremediğinde işlevini yitirmiştir. Sonrasında ise karşıt bir akım doğmuştur.
27.01.2024 Gündem
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.